FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    Kösz. Görög betüs házakra azt hittem, hogy az. A lámás diákokról azt hittem csak azt lehet megtudni, hogy hol lehet különleges cuccokat vásárolni.

Saját gyereket úgy lehet küldeni egyetemre, ha tinikorú, azon bellül bármennyi idős lehet, de jó kihasználni az ídőt skillek fejlesztésére aztán ösztöndíjat megpályázni. Azt nem tudom, hogy a mobilt és egyéb cuccukat viszik-e magukkal, de szerintem igen (meg szerintem a befolyásukat is viszik érdemes gyűjteni azt is). Bemész valamelyik egyetemvárosba és ott rákattintasz a diák küldése ikonra (lehet hogy a diáktárolón bellül van, pontosan este tudom megnézni) akkor feljön egy ablak, ahol megjelennek a küldhető simek az összes szomszédságból (persze csak a tini koruak), hasonlóan a bulimeghíváshoz. Katt a zöld nyilra és kész.
    Ösztöndíjara akkor pályázhatsz ha 5* tanuló a tini. Számítógépen ki kell választani a fősulit, azon bellül az ösztöndíj megpályázást. Asszem innen is lehet küldeni egyből egyetemre a gyereket. Ugyan itt tudod megnézni, milyen ösztöndíjakat nyert már el a tanuló. Szóval pályázás után pár pillanattal jön is a mél, hogy szerettettel várnak és ha továbbra is ilyen jó tanuló vagy akkor ennyi meg ennyi lové lesz az ösztöndíjad. Asszem mindezt telefonon is lehet rendezni. Kimaxolt skillel külön spec. ösztöndíj nyerhető, de ezt még nem láttam, mert még nem sikerült kimakszolnom.