32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    Reális az igaz, szerencsére a megoldás is az volt. :)
  • Hoz_Hun
    Megy a pedo, betettem a "Teenage can play too"-t. De nem feküdtek le egyszer adtam a manuszal egy puszit (családit akartam, csak késöbb kapcsoltam, hogy nem is családtagok) a csaj meg elkönyvelte első csóknak. Láma voltam.
  • Anna #13364
    felnőtt lehet a lánya is, egyébként...
  • Anna #13363
    PE-ben
  • Mike
    szal most már felnőtt és tini összejöhet? vagy te kikaptál egy bugot?

aki dgatt az életben is csak a kajára gondol, szal reális
  • Hoz_Hun
    Ez nekem is feltünt. Engem meg az zavar, hogy ha elkezdenek hízni akkor egyfolytába kajákra vágynak és akkor is ennének, amikor tele vannak.
    Most úgy tűnik ez megoldódott a dolog mindenki keményen gyúrt, úgy tűnik megoldódott a probléma.
  • Mike
    a lánya is felnőtt? mert ugye az alap simsben pedozni nem lehet
    mondjuk uniban simán le lehet feküdni a tanárral, a jó előmenetelért :)))
  • Mike
    felléphet majd a cirkuszban :)))

a programban, vagy simPE-vel?
  • Anna #13358
    ha nem törölted ki az exet, akkor csaljál.. költöztesd be, szedd le a kapcsolati pontjaikat aztán brék
  • Hoz_Hun
    A csajt elküldöm egyetemre, utánna úgyis felnő és elköltözik az áramos rendörhöz.
  • Mike
    tudjátok mi még idegesítő, amikor van egy újszölött és mellett 6-7 olyan sim, aki már ki tudja venni az ágyból
    soxor csak a gyerek jár a fejükben, nem esznek, nem alszanak, egymás kezéből kapkodják ki a gyereket, mindig, mindenkinek feladatot kell adni

másik: sims1-ben egy idő múlva emberkém rászokott arra, hogy nem 1 adag kaját csináljon, hanem többet
    itt meg mindenki csak magának főz
    és ha nem veszed időben észre
    akkor az alapanyagokat már kikapta, és buktad a pénzt
  • Hoz_Hun
    :DD
  • Hoz_Hun
    :)
    Nálam meg az a helyzet hogy adott egy apa a fiával meg egy anya a lányával a szülök házasodnának, de valahogy ellámáztam és a lány is beleszeretett az apába. Na most ha bármi akció van a szülök között a lány odarohan és patáliát csap.
    Valahogy jó lenne kiábrándítani.
  • Mike
    vmelyik menjen szereljen vmit
  • Mike
    na mert ugye az a szitu, ogy hvan egy pali, aki összeszedett vmi férjes nőcit, aki oda is költözött, apuka szeretné eljegyezni, meg ilyesmi, dehát ugye többférjüség a simsben sincs, szal ahhoz előbb el kéne válni az előzőtől
  • Anna #13351
    akkor gondolom azé, aki megkéri a másikat. ez vicces :DD a simsPE arra nem jó, hogy fiúból úgy csináljon lányt, hogy külsőre is megváltozzon? mert lett egy szakállas csajom:D
  • Mike
    nea nevet azért kérdeztem, mert nálam nem
    volt egy Mike Wazowski nevü tag :)
    összejött vmi Surpose családnevü csajjal, és minap vettem észre, hogy ugyan a telek Wazowski néven fut, de mindeki Surpose
    még jó, hogy van SimPE
  • Hoz_Hun
    Képes az ágyból is kiugrani, de a fürdést is abbahagyta és odarohant.
  • Hoz_Hun
    Hát ez az, állandóan agyba főbe veri, az emlékek között meg csak gyűlik a megcsalás ikon, na meg fél napig bőg.
  • Hoz_Hun
    Asszem válni könnyebb. Ugyan úgy megcsalod, aztán veszekedtek egy sort és ki is jön a vállás lehetőség.
  • Anna #13346
    csaljatok, úgy megy
  • Anna #13345
    break-re kell kattintani, de ahhoz eéggé mínuszba kell menni. pasi neve
  • Mike
    az orra elptt? volt nagy pofozkodás?
  • Hoz_Hun
    Már 5 megcsaltam, de szívecske ikon nem akar eltünni. Talán ha az alsó csíkot is sikerül minuszolni.
  • Mike
    1. nem tudja valaki, hogy lehet válni?

2. házasság esetén kinek a neve fut tovább?

• Mike
    mondjuk kezd el fűzni a takarítónőt/takrítót
    aztán make out-tolj vele amikor a kedves is látja

még egy ágyban sem fognak többet aludni
  • Mike
    mivel már válaszoltál rá, kiszedtem
    VIP-ként vissza tudod vonni a hsz-t pár percen belül
  • Hoz_Hun
    :D
  • Hoz_Hun
    Ha két szim egy háztartáson bellül van és szerelmesek, hogy lehet a szerelmet eltüntetni/kiábrándítani?
  • Anna #13337
    lehet telefonon
  • Mike
    nálam az egyik családnál született egy kiscsaj. imádott játszani totyogós korában a nyuszival, szerzett is vele vmi 4 pontot (speckó tej rullz :)
    ezek után ugye kisgyerek lett, és apuka pulpitusán egy délután kimaxolta a karizmát , de úgy, hogy bele sem fáradt
    részemről volt nagy döbbenet
    (apuka polgármester)
  • Hoz_Hun
    Hopp hova tünt a kérdés??
  • Hoz_Hun
    Igen, coputer. Katt rajt kiválaszt a fősuli azon bellül pályázás ösztöndíjra és kész. Már küldik is a választ. Asszem telefonon is lehet pályázni, de azt nem próbáltam. Ha már nyertél ösztöndíjat attol még pályázhatsz továbbiakra, nem csak egy lehet.
  • Mike
    ,. gombokkal lehet forgatni
  • Mike
    ez uniben van?
    nagyon egyszerű:
    van egy teltebb csík azt kell felnövelni a tulajdonságokkal, éés utána meg feltőlteni
    gondolom a vonalig minimum
  • Mike
    szerintem a sims 4 Gigás procival 4 giga ram és SLI grafkártya mellett is szaggatna
  • Hoz_Hun
    Kösz. Görög betüs házakra azt hittem, hogy az. A lámás diákokról azt hittem csak azt lehet megtudni, hogy hol lehet különleges cuccokat vásárolni.

Saját gyereket úgy lehet küldeni egyetemre, ha tinikorú, azon bellül bármennyi idős lehet, de jó kihasználni az ídőt skillek fejlesztésére aztán ösztöndíjat megpályázni. Azt nem tudom, hogy a mobilt és egyéb cuccukat viszik-e magukkal, de szerintem igen (meg szerintem a befolyásukat is viszik érdemes gyűjteni azt is). Bemész valamelyik egyetemvárosba és ott rákattintasz a diák küldése ikonra (lehet hogy a diáktárolón bellül van, pontosan este tudom megnézni) akkor feljön egy ablak, ahol megjelennek a küldhető simek az összes szomszédságból (persze csak a tini koruak), hasonlóan a bulimeghíváshoz. Katt a zöld nyilra és kész.
    Ösztöndíjara akkor pályázhatsz ha 5* tanuló a tini. Számítógépen ki kell választani a fősulit, azon bellül az ösztöndíj megpályázást. Asszem innen is lehet küldeni egyből egyetemre a gyereket. Ugyan itt tudod megnézni, milyen ösztöndíjakat nyert már el a tanuló. Szóval pályázás után pár pillanattal jön is a mél, hogy szerettettel várnak és ha továbbra is ilyen jó tanuló vagy akkor ennyi meg ennyi lové lesz az ösztöndíjad. Asszem mindezt telefonon is lehet rendezni. Kimaxolt skillel külön spec. ösztöndíj nyerhető, de ezt még nem láttam, mert még nem sikerült kimakszolnom.
  • Coolfire
    Kevered a dolgokat.A görög betűs házaknak semmi köze a Titkos Társaságokhoz.A Titkos Társaságba úgy lehet bejutni,hogy keresel 3 különböző láma v. milyen fejes öltönyt viselő simet,és összebarátkozol velük.Este jön is a limó és elvisz a rezidenciájukra.Elég nehéz őket összeszedni,sokat kell flangázni a városban.Mint kiderült,két lakótársam is az,csak én nem tudtam.:)Ha tag lettél,akkor már tudod a jegyeid is módosítani,csak jó sok logika skill kell hozzá.Azt nem értem,hogy miért lesz addig annyi lóvém míg ott vagyok(lehet,hogy a banda kasszája).Ezt az ösztöndíj dolgot ki fogom próbálni,mert eddig csak előregyártott diákot küldtem egyetemre,saját gyereket még nem.Hogy lehet otthonról küldeni?
  • Hoz_Hun
    Tegnap feltettem az Egyetemet. Még nem küldtem el egy szimemet se, de jópár dolgot javítottak. Majdnem megőrültem, mert nem tudtam hogyan szerzzek a simjeimnek mobilt. Rögtön mindenki arra vágyot. Rákattintva kiírta, hogy a kioszknál tudom megvenni, csak hogy én nem találtam egyet sem, (mert hogy az alap városokba nem tett a gép). Na aztán rájöttem hogy magamnak kell lettenem a bevásárlóközpontban. Rögtön küldtem a simjeimet, azóta mindegyik mp3-azik meg kézi vidjátékkal játszik.

Mivel az egyetemen még nem tevékenykedtem, a golya dologra nem jöttem még rá, de valószínüleg az semmit sem jelent. Csicskáztatni a befolyásolással lehet.
    A titkos társoságok az omegajeles házakban vannak, ha jól vettem ki. Bekerülni úgy lehet hogy összehaverkodsz pár taggal aztán kérvényezed a felvételt. Ha elég taggal jóba vagy, felvesznek.
    Ösztöndíj valóban van. Még egyetem lőtt tini korban kell pályázni rá. A simemmel megtettem meg is kaptam úgy láttam alapból dupla siomleonnal indítok. De töbfajtát lehet nyerni. kimaxolok egy képeséget és megint megpályázok egyet, asszem akkor kapok még további ösztöndíjat.
  • Hoz_Hun
    Van gitár de csak a kiegészitőben. A butorok vásárlása/képeségfejlesztő eszközök(sakk-lófigura)/kreativitás fejlesztő cuccok (ahol a festőálvány és a zongora is van) a kiegészítőben betesz pár giárt, dobkészletet, meg még pár cuccot.