Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Van nekem egy családom. Megöregedtek, és elköltöztettem öket, a kiscsávómnak meg lett csaja. A csaja beköltözéskor hozott 50e $-t lett 70 $, de elég szar a házam, igy feltuningoltam, és minden fullos, de maradt 30e $-m.. Teltek a napok, 20e-m lett meg egy gyerekem. Na mondom játszom az öregekkel is azok is öregedjenek. Elmegy a munkába, kijön egy ablak, csak ugy benyomom az egyiket, és kaptam 55e $-t. Visszamentem az eredseti családomhoz, és beköltösztettem a házba, ami hozott 80e $-t, utána visszavittem, de a 80e $ maradt.
Szóval most van 100e, és minden fullos medence van, virág is meg minden amit el tudsz képzelni. Mire költsem a 100.000 $-omat?
PiszkosFred
Arra figyelj, hogy ha egyedul megy a telefonalo, es a csalad otthon marad, akkor kis ido es terbeli paradoxon lep majd fel. De legalabbis apro furcsasag ;]

Az, aki elutazott valahova, ugyanugy ehes lesz, faradt lesz, budos lesz, stb. mintha csak egy kozonseges nap lenne. El is telik a nap, mondani sem kell. DE! Ha hazautazol mert bevasaroltal, randiztal, stb. akkor hazaerve abba az allapotba fogsz kerulni, ahol a lakast es a benne levo emebreket hagytad. Ergo ha lany elmegy a parkban randizni, nezzuk a papa szemszogebol a dolgokat.

"a lany hiv egy taxit, majd elkoszon es elhajt, lefurodve, illatozva, gyonyoruen kisminkelve, stb. Majd 10 masodperc mulva jon a taxi a masik iranybol, es belep a lanyom budosen, izzadtan, faradtan es ehesen. Es mindez 5-10 mp alatt" ;]

Igy egy iskolas koru tini, es egy kotott munkaidovel rendelkezo felnott eletvitele es idobeosztasa pillanatok alatt felborulhat. Mert ha ilyenkor egybol intezni kell a szuksegleteket, amelyek plussz orakat vihetnek el, a masra szant idobol.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Transportation. Ekkor megkerdezi, hogy a telefonalo egyedul megy, vagy az egesz csalad. Ekkor kivalasztod hogy hova, es mar jon is a taxi perceken belul.

PiszkosFred
Sajnos nemtudom honnan szedtem le - munkahelyen neteztem amikor talaltam - igy csak holnap tudom megmondani a Flashget logjabol. De nem kellett sokaig keresni, siman csak rakerestem a googlen a "sims 2 nude patch" vagy valami ilyesmi evidens kifejezesre. 2-3 perc alatt megvolt, 2-3 verzioval - borszintol fuggoen.

Van sok pénzem, de hogy tegyem nullára, hogy költsem el, hogy nem veszek semmit? pls help

Magic Boy
Na jó azt gondoltam,de szar az angolom így nemtudom,hiogy melyik opcióval a telefonon belül!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

telefonon 😊
Magic Boy
És azt hogy lehet hívni?

A NÕsitõ pethchet honan lehet lenyulni légyszi.
akyyy
Sims Online (kár hogy a kettõbõl kihagyták, de hátha készül ehez is kieg, mint GTA-hoz)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PiszkosFred
taxi.

Magic Boy
A The Sims-et nem lehet valahogyan neten keresztül játszani?

Duddits
Hova kell betenni az .xml cuccokat? Pl. házak, emberek?

Magic Boy
Köszi így máér érthetõ volt!
Én inkább hagyom az eredetiben(nem a géem miatt az szerintem bírná)hanem,mert így nem az igazi!
Apropó,hogyan tudok elmenni valahova(moziba,boltba,stb...)a Simem-el?

PiszkosFred
En csak egy otletet mondtam, mindenki el tudja donteni hogy kiprobalja e vagy nem. Ennek termeszetesen lehetnek technikai feltetelei. Mondjuk nem egy highend gepen jatszok, es nem igazan lassul be. Neha termeszetesen egyes comm. lotokban beszaggat, foleg ha 10-15en is ottvannak a nepek, de ezt ki lehet birni.

M.Boy: varosepitesnel fogod a hazad csaladostol mindenesetul es berakod a kozos gyujtobe. Majd ha kesz, atvaltasz a kovetkezo "szomedsagra" es ott is ugyanaez. Aztan az ujra valtasz, es lerakod oket ahova akarod.

DE!!

A csaladok az eredeti varosokbol igy eltunnek - elkoltoznek - szoval ez nem masolas, hanem mozgatas. Mindenki csinaljon bekkapot a varosarol a muvelet elott. Es a csaladok egymas kozotti viszonyai is nullazodnak. Egyszoavcl egy uj varosban, uj eletet kezdel, az osszes olyan csaladdal es lakassal, amelyek a jatekban megtalalhatoak, es amelyeket ezek kozul te kivalasztod. Ennyi.

Rafaelo
persze ha van hozzá pricd meg ramod

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Magic Boy
Mond el köznapibb nyelven,hogy hogyan kell ezt megcsinálni!

PiszkosFred
Egy otlet azoknak, akik picit nagyobb lelekszamu varost akarnak, soksok emberrel. A jatekhoz kapott 3 varost uritsetek ki, comm. es res. lotokat egyarant. Krealjatok egy uj videket (van valasztek) es azt nepesitsetek be. Jelenleg a csaladom "Ninja Town"-ban lakik, szomszedjai kozott megtalalhato a Goth csalad, a Cappok, az ufok, es mindenki, aki az elso harom varos barmelyikeben is lakott. Igy most hatalmas a forgalom az egyes parkokban, mozikban, stb. Es van is kire vadaszni, kevesebb az esely hogy olyannal jon ossze az ember, aki sehol sem lakik. (de persze megeshet).

Egy kep a varosrol ;]

Adri
dokumentum/ea games/The sims/storytelling

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Adri
A kisszékbe is lehet etetni és akkor egyedül eszik vagy tányérból vagy cumisüvegbõl😊

Adi
Kérdésem: a képeket hova menti a game?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Riana
pelenkázot ha a gyerek beszart😄 ott teszik tisztába vagy öltöztetik át pelenkábol nappali ruába.
A kisszéket meg ha szülinapja van od a belerakod rá a tortát és csuhé 1 éves szülinap

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

GyaxyBoy
A kisszéket és a pelenkázót mikor használják vagy hogy lehet használni?
GyaxyBoy
köszi
Riana
akkor lehet azért sirmert fáradt vagy koszos

amugy katt a hütõre és feed baby

Riana
csak ha a csajjal játszol és vele meghiivod a te tinidet

a headmesternél ha elérsz 90pontot a gyerek magánsuliba jár

GyaxyBoy
Skacok!
Hogyan lehet a Bébit megetetni? Sír mindig és nem ad lehetõséget, hogy etessem!
Vettem pelenkázó asztalt és kis gyerek széket de egyiket se használják!
Riana
tini nem tud egyedül lakni
ahog alabol se indithatsz egyedülálló tini karakterrel

na még egy az én tinim nem tud elmenni a csaj lakásába?
És újra van kérdésem
1. PiszkosFred: ezt a normális nõvé tevõ petch-et hol lehet meglelni?
2. Hogy tudom Privát iskolába járatni a gyereket, és mibe kerül?
3.Head Master ki és mit kell csinálni, ha eljön?
Egyelõre ennyi, aki tud, segítsen.
Riana
lehet😊

Nekem az istenért se akar mûködni a mini-image...Pedig mindenhogy megpróbáltam 😞

tiniként eltudok költözni a családomtól?
és ha van egy tini csaj barátnõje és lakik is vhol, akkor felnõ majd?
Duddits
Én már föl is tettem és !

Duddits
Persze! Most kezdem a sorozatgyártását. :-) Ez kell mindenkinek az osztályból.

Smuge
Ugy is megy a money dvd-s ha kiirom?

Devids Pro
lehet
Ruhákat lehet készíteni magadtól?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

PiszkosFred
Ez csak tipp, de a falaknal igy mukodik, lehet hogy itt is. A kellekeket el tudod adni, az nemgond. (megfogod berendezo modban es delete) A medencet pedig az epito modban talan ugy lehet eltunteni, hogy ugyanugy csinalsz a medence teruleten mintha epitenel oda medencet, de kozben nyomod a ctrl-t. Ekkor "visszaveszi" es meg penzt is kapsz erte. A falaknal igy mukodik, medencenel is talan, de meg nem probaltam, csak tipp...

Helló!
Segítségre lenne szükségem,építettem egy medencét,de most lekéne bontani csak azt nem tudom hogy hogyan.Hát ha valaki tudja.

Honnan lehet leszedni azt a cuccot amivel a cenzúra eltûnik? (Fürdés,vécézés közben)

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Meg mondjuk mindkettõtöknek az üzi tartalmát kellett volna elõször értelmezni,és rájöttök,hogy a következõ üzike szól a cd és dvd-rõl.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Adri
ok akkor mind1!

Adri
ráadásúl csak annyit jegyeztem meg hogy semmi külömség a cd-és és a dvd-s verzió között!nem kelll így lehurrogni a másikat

egyáltalán nem válasznak szántam,hanem az elmúlt 3 nap összefoglalásának..na lezárva.

Adri
mér akadtál ki ennyire? feltett egy egyszerû kérdést és kapott rá egy egyszerû választ!

kisgabo
senki nem szállt rád, viszont a kérdésem sem neked szólt, ami okán kioktató stilust öltöttél.

peace, bye.

Ez nem mentalitás kérdése.Errõl nem fogok vitatkozni senkivel.Viszont asszem azért írtuk a FAQ-t,hogy segítsünk másokon.De mikor a rögtön bevillanó kék betûkre senki nem tud kattintani az röhejes.Én nem a játékbeli kérdésekre gondoltam,hanem a warez-verza "sajátosságaira".A játékbeli segítségkérésekre mindigis szívesen válaszoltam,persze,ha tudtam.Úgyhogy le lehet szállni rólam.

Igen 2 verza van dvd-bõl.A Money-s a krekkes,és az flottul megy.Csak a cd-hez meg nem jó.😞Azt nem értem a cd-shez már miért nem írtak egyet.Ugyanaz a védelem.

Háj ismét!Én nem tudom mennyi látássérült ember jár erre,de ez már borzalom.Vagy ennyire értelmezhetetlen az a rohadt FAQ?Mindjárt átírom egy DT használati utasítással is.Mondjuk a mount image és az emulation options all elég egyértelmûnek látszik.Vagy mégsem?Egy ideig olyan szépen mentek a sztorizások,hogy szinte sajnáltam,hogy éppen akkor offline voltam.De elõtte és utána,hát vmi félelmetes.Na mind1 megvárom Sipõcz kollega tábláit és csinálok egy tippes faq-t,ha úgy jó.Vagy szólok a moderátoroknak,hogy cseréljenek nagyobb betûméretre a bannerben.

kisgabo
nincs, csak volt olyan dvd verzió, amihez nem kellett crack.