Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van nekem egy családom. Megöregedtek, és elköltöztettem öket, a kiscsávómnak meg lett csaja. A csaja beköltözéskor hozott 50e $-t lett 70 $, de elég szar a házam, igy feltuningoltam, és minden fullos, de maradt 30e $-m.. Teltek a napok, 20e-m lett meg egy gyerekem. Na mondom játszom az öregekkel is azok is öregedjenek. Elmegy a munkába, kijön egy ablak, csak ugy benyomom az egyiket, és kaptam 55e $-t. Visszamentem az eredseti családomhoz, és beköltösztettem a házba, ami hozott 80e $-t, utána visszavittem, de a 80e $ maradt.
Szóval most van 100e, és minden fullos medence van, virág is meg minden amit el tudsz képzelni. Mire költsem a 100.000 $-omat?

Az, aki elutazott valahova, ugyanugy ehes lesz, faradt lesz, budos lesz, stb. mintha csak egy kozonseges nap lenne. El is telik a nap, mondani sem kell. DE! Ha hazautazol mert bevasaroltal, randiztal, stb. akkor hazaerve abba az allapotba fogsz kerulni, ahol a lakast es a benne levo emebreket hagytad. Ergo ha lany elmegy a parkban randizni, nezzuk a papa szemszogebol a dolgokat.
"a lany hiv egy taxit, majd elkoszon es elhajt, lefurodve, illatozva, gyonyoruen kisminkelve, stb. Majd 10 masodperc mulva jon a taxi a masik iranybol, es belep a lanyom budosen, izzadtan, faradtan es ehesen. Es mindez 5-10 mp alatt" ;]
Igy egy iskolas koru tini, es egy kotott munkaidovel rendelkezo felnott eletvitele es idobeosztasa pillanatok alatt felborulhat. Mert ha ilyenkor egybol intezni kell a szuksegleteket, amelyek plussz orakat vihetnek el, a masra szant idobol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én inkább hagyom az eredetiben(nem a géem miatt az szerintem bírná)hanem,mert így nem az igazi!
Apropó,hogyan tudok elmenni valahova(moziba,boltba,stb...)a Simem-el?
M.Boy: varosepitesnel fogod a hazad csaladostol mindenesetul es berakod a kozos gyujtobe. Majd ha kesz, atvaltasz a kovetkezo "szomedsagra" es ott is ugyanaez. Aztan az ujra valtasz, es lerakod oket ahova akarod.
DE!!
A csaladok az eredeti varosokbol igy eltunnek - elkoltoznek - szoval ez nem masolas, hanem mozgatas. Mindenki csinaljon bekkapot a varosarol a muvelet elott. Es a csaladok egymas kozotti viszonyai is nullazodnak. Egyszoavcl egy uj varosban, uj eletet kezdel, az osszes olyan csaladdal es lakassal, amelyek a jatekban megtalalhatoak, es amelyeket ezek kozul te kivalasztod. Ennyi.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egy kep a varosrol ;]

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A kisszéket meg ha szülinapja van od a belerakod rá a tortát és csuhé 1 éves szülinap
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
amugy katt a hütõre és feed baby
a headmesternél ha elérsz 90pontot a gyerek magánsuliba jár
Hogyan lehet a Bébit megetetni? Sír mindig és nem ad lehetõséget, hogy etessem!
Vettem pelenkázó asztalt és kis gyerek széket de egyiket se használják!
ahog alabol se indithatsz egyedülálló tini karakterrel
1. PiszkosFred: ezt a normális nõvé tevõ petch-et hol lehet meglelni?
2. Hogy tudom Privát iskolába járatni a gyereket, és mibe kerül?
3.Head Master ki és mit kell csinálni, ha eljön?
Egyelõre ennyi, aki tud, segítsen.
tiniként eltudok költözni a családomtól?
és ha van egy tini csaj barátnõje és lakik is vhol, akkor felnõ majd?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Segítségre lenne szükségem,építettem egy medencét,de most lekéne bontani csak azt nem tudom hogy hogyan.Hát ha valaki tudja.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nem kelll így lehurrogni a másikat
peace, bye.

!