FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hoz_Hun
    Tegnap feltettem az Egyetemet. Még nem küldtem el egy szimemet se, de jópár dolgot javítottak. Majdnem megőrültem, mert nem tudtam hogyan szerzzek a simjeimnek mobilt. Rögtön mindenki arra vágyot. Rákattintva kiírta, hogy a kioszknál tudom megvenni, csak hogy én nem találtam egyet sem, (mert hogy az alap városokba nem tett a gép). Na aztán rájöttem hogy magamnak kell lettenem a bevásárlóközpontban. Rögtön küldtem a simjeimet, azóta mindegyik mp3-azik meg kézi vidjátékkal játszik.

Mivel az egyetemen még nem tevékenykedtem, a golya dologra nem jöttem még rá, de valószínüleg az semmit sem jelent. Csicskáztatni a befolyásolással lehet.
    A titkos társoságok az omegajeles házakban vannak, ha jól vettem ki. Bekerülni úgy lehet hogy összehaverkodsz pár taggal aztán kérvényezed a felvételt. Ha elég taggal jóba vagy, felvesznek.
    Ösztöndíj valóban van. Még egyetem lőtt tini korban kell pályázni rá. A simemmel megtettem meg is kaptam úgy láttam alapból dupla siomleonnal indítok. De töbfajtát lehet nyerni. kimaxolok egy képeséget és megint megpályázok egyet, asszem akkor kapok még további ösztöndíjat.