FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gary
    Nekem volt olyan, hogy az alap Sims2-ben egy előre generált fehér bőrű öreg házaspárral is elkezdtem játszani. Hívták az adoptációs vonalat, és hamarosan jött is a "gólya", és hozott egy csokibarna kiskölköt... Nem sokkal ezután (véletlenül) kiköltöztettem a feleséget, a férjhez és a gyerekhez pedig beköltöztetettem egy fiatalabb csajt. A kissrác már csak arra várt, hogy iskolába mehessen.
    Ezután más családokkal játszottam, ezek pihentek...

Ennek az lett a következménye, hogy a faluban a nagy családi kapcsolatok összekuszálódtak az "áldásos" tevékenységem folytán, s a korábbi öreg házaspár újra összeköltözött az asszony új házába.
    A fiatal élettársnő egy másik fickóhoz, a kiskölök meg valahogy elfelejtődött, a ház is eltűnt a faluból (ez persze lehet annak az oka is, hogy új vinyó miatt újra kellett telepíteni a rendszert és a korábbi falu-adatos könyvtárat visszamásoltam, de kicsit bűvészkedtem a SimPE programmal is. Ebben benne volt a kiskölök, de a játékból eltűnt).

Hát, mindegy gondoltam és folytattam a meglévő családok alakítgatását. Közben megjelent az Egyetem és föl is került. Ebben indítottam egy újonnan kreált fiatalembert. El is végezte az egyetetmet, de közben jóban lett azzal a csajjal, aki beköltözött a történet eleji öreghez és a csokibarna kiskölökhöz, majd átpártolt egy másik fickóhoz...
    No mindegy, a történet vége az lett, hogy a friss diplomás házat vett a faluban, a csajt elszerette, teherbe ejtette, feleségül vette, de mikor beköltöztette, akkor ért meglepetés, mert nem ám egyedül jött a leányzó, hanem előkerült a csokibarna kissrác és "legyen népes a család" felkiáltással a csajjal együtt bezsuppoltam őt is.
    Most úgy áll a dolog, hogy az előre tervezett 1 gyerek helyett 3 gyerek, (1 csokibarna, 1 a csajtól, 1 pedig a fickótól, mert még egyetemista korában elraboltattam az ufókkal) él a családban. A csokibarna srác már (magán)iskolás, a két kicsi már tud egyedül bilizni, járni, beszélni...
    Hmm... Jó ez a játék!