32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Amiga
    CD-Galaxis
  • Amiga
    Hol lehet mobiltelefont venni? (És mi az a mini kioszk?).
  • Gary
    A masturb... miért nem jó
  • akyyy
  • Gary
    Assz'em a boolprop testingcheatsenabled true valamelyik menüje alatt el lehet tőle venni... Nekem csak az Mp3 lejátszót nem sikerül...
    Az egyik simem visszaköltözött a faluba az egyetem után, ahol megkapott mindent (mobil, mp3, gameboy). De ha nem néztem rá, folyton játszott... elvettem tőle... most folyton az mp3 lejátszót hallgatja...
  • akyyy
    hy, miért van az hogy ha telepítem a sims2-őt és a kettes cd-t kérné kíír egy angol szöveget,ismét vagy törlés, isméttel meg ugyanazt írja ki:SSS help

• reménytelen
    Remélem, a Nightlife-ban már lesz olyan, hogy "Woohoo with self" mondjuk fürdőkádban, zuhany alatt, gép előtt, ágyban...
  • N1ggA
    Hi alL!

Letöltöttem az unviversityt, de nem magyar. Lehet hozzá küldön magyar nyelvi fájlt letölteni valahonnan?

Írjatok!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    No akkor: próbálnám kihasználni azokat a dolgokat a univ.-ból amelyek nem nyílvánvalóak. Az első lenne a "titkos társaság" tagság. Kérdés volt-é már valamelyikőtöknek ilyen diákja, ha igen hogyan lehetne a legrövídebb úton bekerülni a bandába? A másik: un. "görög házat" szeretnék alapítatni a simemmel. Ez hogyan megy pontosan?
    Bajságok: hogyan lehetne a simet a mobiltelefonjától "megszabadítani", vágyása volt rá cca. 1000 pontra és most meg éjszaka is "csörömpöl" rajta a pizsama:((.
  • Mike
    Hétvégi kutatásaim bebizonyították,
    hogy a sim toddlerek bőven elvennak felnőtt nélkül, ha van egy tini a családban. Ahhoz, hogy gyerekek legyenek, nem kell megtanulniuk semmit, tehát járni, beszélni, bilizni, mindez egyáltalán nem fontos.
    Egy tinédzser igazából csak egy kölköt tud ellátni, kettőt már nagyon nehezen, bár jó sokat bőgnek, más bajuk nem lesz, persze kell dadus.
    Az egyik gyereket kiraktam a kertbe, hátha elviszis a gestapo, de nem. Peluscsere, kis etetés, egy fürdés, ennyi.
    A gyerekekkel még könnyebb.
    Legyen pénzük, és akkor nincs gond
  • reménytelen
    Én a Benne leszek a tévében néhány gyöngyszemét lekicsinyítettem 128×128-as méretűre, és beraktam a Sims 2 tévéjébe, hogy nekik is legyen egy kis szórakozásuk!
  • Mike at home
    tudomasom szerint kihagytak belole
  • Mike at home
    igen?

aakkor legyen oitt meg 1 sim, azt meg vidd ki a kepbol

nincs erre vmi csitkod?
  • Boyz
    hy all nem elment az university de mikor elindul a video végén hibaüzenet jö9n ki az miért van help????
  • Garcia
    hogyan lehet zenekart aklapítani?
  • reménytelen
    De a beépítettel is látszik a fejük fölött a zöld állapotjelző!
  • Ibron
    aha,hmmm...ok,thanks...úgy kiderül..mer úgy emlékeztem,h ha az élő simre kattintok,akko ő nem látja a kaszást..na mind1.

Ibron
  • Mike at home
    amikor valaki meghal, jon a kaszas
    latod, ott fog allni

akkor tudsz vele beszelni
    termesztesen egy elo simmel, nem a halottal
  • Ibron
    öhm,van1kis bökkenő..a kaszást csak akkor látom,ha azzal az illetővel vok,aki épp a túlvilágra készül menni...és ha másikkal fogok könyörögni,akko csak a levegő van,más semmi...vagy kattintsak a hullára és ott majd kiírja a dolgokat?mer még nem halt meg senki a családon belül,csak előre be akarom biztosítani a dolgokat:D

Ibron
  • nagykispeter
    Kössz próbáltam frelhíni őket egy gép szólt bele hogy 24 órán belül visszahívnak.Ez 2 napja volt
  • Mike at home
    akkor vedd meg
  • Zombye
    És honnan szerezzem be?
  • Mike
    szerezd be az első cd clonecd-s verzióját, és mountold fel.
  • Zombye
    Tső. Miért van az hogy fölrakom a SIMS2 őt akkor kiírja hogy kell neki CD. Idáig legalább úgy ment hogy nem lehetett építkezni, de most úgy se. Mit tegyek? THX!
  • Mike
    ha a beépített fényképezőgéppel kattintasz, nem látszik
    ha printsreen, akkor meg válts át berendező módba
  • reménytelen
    Azért, hogy a fotókon ne látsszanak fölöttük a jelek!
  • Mike
    miért akarod levenni?
    szerintem valakin mindig rajtavan

minap 3 órát simseztem, erre elment az áram, és nem mentettem el semmit :(
  • reménytelen
    És hogyan lehet levenni a kijelölést a Simekről?
  • Mike
    mesélj vmit!
  • Mike
    nem tudom ki a hivatalos EA forgalmazó Mo-n
    Próbáld meg a Ecobitet, vagy a CD galaxist
    A Médiáról meg tegyél panaszt az EA-nak
  • Mike
    ki kell próbálni

az időt meg bármikor meg lehet állítani
  • Sipocz
    Helló Népek?
    Mizujs?
    Válassz egy tükröt, kérj change appearance-t és változtatás nélkül mentsd ki a simet.
  • reménytelen
    Hogy lehet megcsinálni, hogy a képen pirossal bekarikázott részeken olyan ruhában jelenj meg, amilyenben vagy, és ne olyanban, amilyenben felnőtté váltál? (Vagy kort léptél) Kép
  • nagykispeter
    Sziasztok!
    Valaki tudna-e segíteni hogy hol lehet kicserélni az angol 4 cd. változatot a magyar dvd-re.Az EA honlapján az van kiírva hogy a Médiába kicserélik onnan meg elhajtottak a fenébe!
  • Ibron
    jaaa,király,thanks:))))..majd résen leszek és könyörögni fogok:D..de ha öreg és azért jön érte,akkor is lehet?vagy csak szimpla balesetnél?

Ibron
  • Mike
    rá lehet kattintani a halálra, mint vmi személyre
    és ha van otthon még valaki, a megboldogulton kivül, akkor azzal lehet könyörögni
  • Ibron
    "hehe, tegnap előszedtenm kicsit a sims-et és játszogattam az egyik családdal, ahol van apuka, meg a tinidzser koru klónja
    apukát kiküldtem hadd szórakozzon a kertben az ollóval, erre nem meghalt? (nem láttam mi történt) A kölke kiment sirni, aztánn mondtam neki, hogy könyörögjön a halálnak apuka életéért, a kaszás játszott vele "melyik kezemben van"-t, és a srác nyert (nagyon büszke volt magára). Tehát ezt sikeresen megúsztuk.
    Ugyanezen a napon napközben, apuka nője (aki odaköltözött hozzá, holott egy másik pasi felesége - tényleg válás nincs?) gyártott némi pénzt, de a nyomógép kigyulladt, szerencsére a nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy eloltsa a tüzet. Ezek után pedig a kész kaja kapott lángra, amit kivett a sütőből, igaz azt már nem ő oltota el, mert a konyhában volt tűzjelző."=ez most akkor a Sims 2-nél van?mer ha igen,hogyan lehet könyörögnia kaszásnál,ha monnyuk csak baleset miat hal meg az ember?nekem elvitte akkor is és semmit se tehettem.

Ibron

• Gary
    Nekem volt olyan, hogy az alap Sims2-ben egy előre generált fehér bőrű öreg házaspárral is elkezdtem játszani. Hívták az adoptációs vonalat, és hamarosan jött is a "gólya", és hozott egy csokibarna kiskölköt... Nem sokkal ezután (véletlenül) kiköltöztettem a feleséget, a férjhez és a gyerekhez pedig beköltöztetettem egy fiatalabb csajt. A kissrác már csak arra várt, hogy iskolába mehessen.
    Ezután más családokkal játszottam, ezek pihentek...

Ennek az lett a következménye, hogy a faluban a nagy családi kapcsolatok összekuszálódtak az "áldásos" tevékenységem folytán, s a korábbi öreg házaspár újra összeköltözött az asszony új házába.
    A fiatal élettársnő egy másik fickóhoz, a kiskölök meg valahogy elfelejtődött, a ház is eltűnt a faluból (ez persze lehet annak az oka is, hogy új vinyó miatt újra kellett telepíteni a rendszert és a korábbi falu-adatos könyvtárat visszamásoltam, de kicsit bűvészkedtem a SimPE programmal is. Ebben benne volt a kiskölök, de a játékból eltűnt).

Hát, mindegy gondoltam és folytattam a meglévő családok alakítgatását. Közben megjelent az Egyetem és föl is került. Ebben indítottam egy újonnan kreált fiatalembert. El is végezte az egyetetmet, de közben jóban lett azzal a csajjal, aki beköltözött a történet eleji öreghez és a csokibarna kiskölökhöz, majd átpártolt egy másik fickóhoz...
    No mindegy, a történet vége az lett, hogy a friss diplomás házat vett a faluban, a csajt elszerette, teherbe ejtette, feleségül vette, de mikor beköltöztette, akkor ért meglepetés, mert nem ám egyedül jött a leányzó, hanem előkerült a csokibarna kissrác és "legyen népes a család" felkiáltással a csajjal együtt bezsuppoltam őt is.
    Most úgy áll a dolog, hogy az előre tervezett 1 gyerek helyett 3 gyerek, (1 csokibarna, 1 a csajtól, 1 pedig a fickótól, mert még egyetemista korában elraboltattam az ufókkal) él a családban. A csokibarna srác már (magán)iskolás, a két kicsi már tud egyedül bilizni, járni, beszélni...
    Hmm... Jó ez a játék!
  • Mike at home
    sztorizzatok emberek, gyerunk!
  • Devids Pro
    Leggyakrabban előforduló kérdések