Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riana
még nincsenek tárgyak csak ruhák

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Duddits
Kiegészítõt?? Cuccokat, nem? Nem ugyan az.

Volt olyan az egyik képen, hogy az öregember fingik a sims 2-ben de én még nem találkoztam ilyennel. Létezik ez a játékban?
misi9
Sziasztok! Tudtok adni olyan linket, ahonnan kiegészítõket lehet leszedni a játékhoz? Most szerztem meg a játékot, és nem szeretnék visszaolvasni 100 oldalt, ezért légyszi valaki adjon linket.
Elõre is köszi

Riana
ha a saját házamat szeretném feltölteni akkor honnan kell kimenteni?

Riana
szivike😊

Rage47
Köszike
Riana
vagy ujságba find own place

Riana
ha szelerlmes lesz a simsed akkor rozsaszín a sziv.
ha sokat hivod meg magadhoz és az ágyon cuddle-kiss-t csinálsz
akkor egy idõ mulva piroslesz azsiv😊
kell bizonyos foglalkozás hozzá a másikkal

Tudja valaki hogy a DVD-s verzióban mennyi az az extra? Ugyértem letöltöttem a cd-set. és nem sok kedvem van 2 bútorért letölteni a dvd-set. Szóval ha valaki tuggya milyen, és mennyi extra van benne, kérem válaszoljon!!!
akyyy
nem vagyok én hülye !!!
és nem nekem kell.
másnak akinek semmi ilyen emulálós progija nincsen.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mike
szerinted itt valaki tudja?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Smuge
Még egyszer megkérdezem!! Ha kiirom dvdre ezta MONEY crackes dvd verziot az fog menni rendesen?? ( nem ugy mint a cds)

Mike
most láttam az Auchan katalógusban 16-ért MSI-t
szal akkor szûámtech boltban sem drága

Mike
nincs

Mike
akkor ahhoz meg minek crack? csak bemountiolod az elsõ cd-t, és ennyi
persze onnan is installáltad

Multimax
Free oldalon nincs fent?

NOK-I beleive in the future!

Mike
ird ki dvd-re az image-eket meg az alcoholt

Mike
alcohol van a neten
tedd mellé

Duddits
Ki tod csak nem bizti, hogy menni fog.

akyyy
ki tom irni cd-re?

Smuge
Akkor most müködik ez a MONEY, crackes DVD-s sims? Nem az elsö clone cd-s, hanem a MONEY Crackes?!

magus
marmint en meg az eredeti alcoholcloneval probalkoztam.

magus
Sims2v1.0NoDVDFixedexeEng.rar

ezzel nem indul el mert a cd-t keresi...

Sims2v1.0NoCDFixedexeEng.rar

ezzel nem lehet epiteni. valami megoldas?

akyyy
hali, ki szeretném irni a játékot cd-re, mert akinek kéne, annak se alcohol se demmon ,vagyis egy emulátorja sincs, valahogy ezt meg lehet oldani?

Johnny23
csak crack-elni nem szabad ,nemigaz?? (no build)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Már mûködik és kurva jó!
Duddits
Engem nem az érdekel honnét tölthetõ le. Hanem hogy mûködik-e benne minden és hogy megy-e DVD-vel.

Jah van benne extra is meg minden.. INNEN letölthetõ

Duddits
The Sims 2 (c) Maxis *DVD*

Ez jó?
Elindúl DVD-del is vagy csak mountolva?

bon
Nekem kérte az eredeti cd-t (elsõ cd-t)a játék. az be töltöttem neki az alcohl viruális meghajtóba és máris elindult.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Mike
az ilyen kérdések röppennek a kukába.

bon
Csak az építkezést próbáltam ki és az jó volt.

DVD-s crack honnan lehetne leszedni?
Mike
ha au emlékezetem nem csal, akkor a vp61-es codec, itt:

http://www.fourcc.org/index.php?http%3A//www.fourcc.org/intro.php

Mike
kell hozzá spec codec

nézd meg a gspot-tal, mi kell hozzá

Pharaoh
Az már mûködik?

Annyi kérdésem lenne, hogy a videókamerával felvett videókat hogyan tudom megnézni. A fényképeket sikerült, de a videókat nem tudom visszajátszani a felvétel után.

bon
az új dvd-s cracket próbáltad?

Mike
talan...

Nálam még mindig nem megy az építkezés! Pedig volt már mini image 5 millió crack kipróbálása de nem megy!
TopGun
Ezen az oldalon van leirva?
kerdes

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
nem tudom
az ea oldalan le van irva mi van a dvd verzion

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A Sims movie editor nem a DVD verzión van csak ?
TopGun
Ezt ertem ,de ha csak az a kulonbseg, hogy interju a keszitokkel semmi mas akkor nem eri meg megrendelni, foleg ilyen dragan! 😞 azt gondoltam van rajta par xtra cucc, esetleg haz, berendezes szerkeszto, vagy ilyenek. sehol nincs info rola, hogy miben tobb a DVD azon kivul, amit elmondtal?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
eredetiben dvd-n megvenni talan jo, de mint irtam, itthjon ilyen nincs, legkozelebbi hely Kanada, onnan mig ideer (szallitassal, vam nelkul) 18k

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TopGun
Ossz. ennyi a kulonbseg? 😞( akkor ez nem eri meg a
gorcsolest! 😞

Mike at home
arra mar valaszolt rage

PiszkosFred
Jaj, ezt itt hagyjuk abba szerintem, em sem, es gondolom te sem akarsz vitatkozni feleslegesen. Te megkerdezted hiszek e a meseben, en valaszoltam, ennyi.

Az teny hogy nem olvastam a forumot korabban, csak miutan eldontottuk hogy megvesszuk. De az is teny, hogy a forumokon csak a jatekkal foglalkozo irasokat es valaszokat olvasom. Az hogy egyes juzernek mi a gondja baja, cseppet sem erdekel, igy azokat az elso 2-3 szo utan ugrom is at.

Varni egy evet a kiegre es majd akkor, ebben igazad van. Abban is igazad van hogy nem mindenkinek van 13kja. De mivel keves jatekkal jatszok abban a kis idoben amikor letudok ulni a gep ele, igy azt a keves jatekot meg is tudom venni altalaban. Csakhogy nalam ezek bejarnak 3-4 honapig, igy megeri azt a penzt, es nem kell folyton krekkre vadaszni. (arra nincs idom, hogy a netet bongesszem folyamatosan, egyszerre tobb forumot olvasgassak, es figyeljem a fejlemenyeket, sorry) Mert abban is igazad van, hogy minden jatek egy betanak, mert legalabb 5-6 peccs utan eri el azt a szintet, amelynek az alap kellene hogy legyen.

Node "egyszomintszaz", reszemrol nem akartalak megserteni sem megbantani a szarkazmussal, egyszeruen reagaltam a "meses" kerdesedre.

Ui: ha csak annyit valaszolsz hogy igen, eredetivel is produkalja, akkor nincs ez az egesz...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”