FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Ibron
    Hmm..nekem még az építés kérdése megoldásra vár..remélem a fater össze hozza hétvégén.Mer nincs mini image program fent a gépen és azok,amiket leszedtem szart se érnek nélküle,vagy mi:D..szal várok hétvégéig,aztán ha összejön,építek egy olyat,h még a Buckhingam palotánál is nagyobb lesz,vagy minél:D

Amúgy azt hittem,hogy má nem tud újat mutatni a játék nekem,de igen:a mosogatógép bekrepált,én odahívtam az egyik csajt,h szerelje meg.megakarta,de halálra rázta az áram.Odajön a kaszás,tárcsáz,dumál és felküldi a menybe:D...na,ez nagy volt:)..legalábbis sztem,ugyanis eddig csak olyat láttam,h levágja azt,aki már túl öreg és meghal.Aztán már csak egy zavaró dolog van emberek ezután:a csaj szelleme esténként ott kísért a háznál és ha átsuhan a nappailba,bekapcsolódika tv,én meg oda tettem az ágyat:D...és ilyenko felébred a simem,kikapcsolja,a szellem visszajön,aztán bekapcsolódik amgátó.Kérdés:vannak szellemírtók a játékba????:DMer tök zavaró.Vagy egyéb megoldás,h ne kísértsen má itt,hanem maradjon a sírjába.

Ibron