FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    OK, félreértettem, elnézést.
    A patch ügyében pedig az az észrevételem, hogy a magyar kiadás magasabb verziójú, mint a patch-elt amerikai - mégis több a bug benne, ráadásul lassan tölt be dolgokat, akadozik a kamera, holott ezeket korábban nem tapasztaltam. Ráadásul eddig nem látott bugok is megjelentek. A két legdurvább:

1. Sokszor a ház előtt elsétáló simek, amikor megállnak, idegbetegként rángatóznak. Ez persze valamiféle animálási/textúrázási bug.

2. Beléptem egy családba, ahol az öreg ürge full higiénián volt. Ott állt a kád mellett, és kitalálta, hogy pezsgőfürdőzik. Beszállt, majd szinte rögtön ki is ugrott, mivelhogy tök tiszta volt. Ekkor újra ezt találta ki, beszállt-kiugrott. Ezt ismételgette. Kiküldtem a fürdőszobából, ekkor magától leült egy ágyra. Azonban rövid időn belül újra fölállt, és ment a kádhoz ki-be ugrálni. Ha hagyom, élete végéig ezt csinálja. Végül elküldtem valami mást cselekedni, akkor helyrerázódott.
    Aztán ugyanilyen jelenséget tapasztaltam máshol is. Egy hölgyemény befeküdt az ágyba pihenni, azon belül meg magától kiválasztotta, hogy olvasni akar, aztán rögtön elrakta a könyvet. Újra elővette a párna alól, újra elrakta. Ezt csinálta egyhuzamban.
    Ilyenekkel nem nagyon találkoztam az angol verzióban.