FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Na, kollégák. Kicsit érdeklődtem a University-ben szereplő nyelvek felől a hivatalos fórumon. Egyelőre így fest az eredmény (ez volt a várható).
    Valószínűleg az amerikai verzióban csak az angol és a spanyol a választható nyelv. Ugyanakkor írták, hogy az európai verzióban telepítéskor egy halom nyelv közül lehet választani. Mivel a szerencsés játékosoknak nem biznisze a magyar nyelv, konkrétan nem tudják, benne van-e a listában, de feltehetőleg igen. Én azt mondom, a józan paraszti ész azt modja, benne van, hiszen a magyar nyelv már éppúgy a hivatalos fordítások közé tartozik, mint a többi.
    Namost. A késlekedés ezek után végképp érthetetlen. Azon gondolkodom, hogy beszélek valamelyik ismerősömmel, aki megy külföldre, elég mondjuk Ausztriába vagy más szomszédos államba mennie, és hozatok vele egy kiegészítőt. Itthon meg magyarul feltelepítem. Az EA hungary pedig csessze meg. Szerintem, akinek lehetősége van külföldről beszerezni, és gondolt is a megvásárlására, lehet, megéri hasonlóan cselekedni, és rövid időn belül játszhat a stuffal. Ha barát/rokon hozza be, semmivel sem lesz drágább. Akkor meg nem mindegy? Nnnnya.