FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    No akkor nézzük:

- a kollégium nem építhető át
    pontosabban ugye van a parancs, aminek a segítségével átépíthetjük. saját kolesz építésénél ez kell is, ugyanis előjöhetnek olyan hibák, amiket az építés idején nem vettünk észre.
    asszem ez a boolprop dormspecifictoolsdisable parancs

- újítás, hogy a CD és MP3 lejátszókat távirányítóval kapcsolgathatjuk
    eddig is így volt. mp3 lejátszó pedig csak hordozható van, ahhoz nincs távirányító

ír a saját szobákról, de arról nem, hogy ki is tílthatjuk a szobánkból a többieket

- nincs olyan sim akivel főzöcskézhetnénk
    akkor főzünk simünkkel amikor csak akarunk. ha vmilyen kaját akar enni, csak akkor kap pontot, ha azt saját maga készíti el. menzakajáért pont nem jár
    az alacsony hűtő pedig asztalként is szolgál, amihez nem kell tűzhely, pl.: saláta, ott is elkészíthető

- a soprteszközöket mások is (NPC-k) használják
    én még ilyet egyszer nem láttam

nem hiba, hanem én kérdezem: azt írja tornaórát tarthatunk egy gimiben. Rockbandát alapíthatunk. Hogyan? Nálam elég jó elzenélgettek együtt (perform.. 3 féle stílus) ez lenne a rockbanda? a sulitornatárkodással meg nem találkoztam. Azt írja ha nem tetszik a műsor megy a tojás és paradicsomhajigálás. ilyet sem láttam még

- szeminárium dolgozat írása, kutatás tanulás
    szerinte a term paper megírása előtt kell kutatómunka, szerintem emg nem kell. akkor írunk, vagy iratunk term papert, amikor csak akarunk, akár rögtön a szemeszter elején. iratásnál érdemes vmelyik közös helyiségben nekifogni, aztán abbahagyni, majd megkérni vkit, hogy irja meg, ugyanígy működik az otthoni tanulás is, ha elkezdtük, akkor tudunk vkit megkérni, hogy csinálja meg nekünk. a cikk írója nehezen talált rá, hogy miben kell fejlődnie, holott rém egyszerü: ahogy a munkahelyen itt is a kis hurkák mutatják mit kell még fejleszteni, illetve a a haneger akkor szürkül be teljesen, ah minden képességkívánalmat teljesítettünk. Tehát hiába tanulunk többet, a szürke részt nem haladhatjuk túl. szerrinte vázlatos az is, hogy mire kell pontosan a term papir, szerintem meg egyértelmü, jó eséllyel alig kell meleltt tanulni még, ha nem törekszünk A+ -ra

Légy hatással rá
    szerinte ráhatással nem lehet hódítani, akkor vajon a fight illetve a kiss mire való?

sajnos a titkos társaságokrók semmit sem tudok, én nem kerültem még be egybe sem

nagyon fura még az is, hogy a képeken látok diplomaosztást is
    nálam ilyen nem volt
    summa cum laude minősítáéssel végzett tesók, simán kaptak egy vállveregető felugró üzenetet, meg egy diplomát a munkacuccos inventoryba, mindezt a ház előtt állva, majd egy üzenetet, hogy 72 órán belül ki kell költözniük. Semmiféle ceremónia, ünnepség nem volt.
    vagy azt nekem kellett volna szervezni? az lehet :)))