Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetszett az írásod Sipöcz! 😊))
Én most kezdtem vele nyomulni. 😊 Jó kis játék, az elsõ résszel nagyon sokat játszottam. 😊 Viszont lenne egy kérdés, amirõl említést már olvastam, de megoldást még nem. Szóval ki lehet kapcsolni az öregedést valahol?

hi! Van egy problémán. nem tudok falat építeni ami nagyon idegesít, léci aki tud vmi patchet vagy megoldást írja meg!
Sipocz
A pedofilia (útálatos dolog) tökéletesen ki van zárva a gamából, a magam részérõl a homokekszet is gyûlölöm. Én egy maradi balfék lehetek, mert mint férfijuh én a nõkkel szeretem...( az ember nõkkel!!😊), valahogy így szoktam meg (lehet hogy beteg vagyok😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Ok!-ok! (replace all word with "fantázia" for word="fantasy".and.forummembername="Sipöcz")😊

Mike
írd már azt légyszi, hogy fantázia világban, mert a fantasy mást jelent

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
Igazán zizzenet jegyzésére ment ez a vaker, de nem Õ az egyedüli aki szenved a dolgokkal. Azt mondom, hogy rengetegen vannak (nem csak itt/HU hanem szerte a világban) akiket elcsábít a TheSims2 profi megvalósítása, de ez a dolog nem igazán fekszik nekik. Nincs ebben semmi probléma, én pl. nem szeretem az fps-t, vagy a túlzottan pergõ stratégiát, igazán semmi olyat amivel nem lehet "hosszasan tökölõdni". Nem kívánok lebeszélni senkit a simsogásról, hiszen sokan lesznek olyanok akik "ráéreznek a dolog ízére" és azt látják belõle ami: egy végtelen történet egy fantasy világban ami hajaz a mi valóságunkra csak egyszerübb és itt-ott tökéletesebb és amit rendezgetve-játszogatva lehet tolni órákon-éveken át nem kevés örömmel. Ne haragudjatok meg az ömlengéseimért, de ez úgy bennem volt (osztmegkigyött😊!

Mike
biztos eléggé lusta 😊

Az én egyik nõi karakterem beleszeretett egy másik nõbe. Volt smárolás az ágyon, de tovább nem jutottak.

Ha valami need-je teljesen nullán van a simednek (tehát pirosban, vagy narancssárgában) akkor elkezd kiabálni, mutogatni hogy mi baja van. Ilyenkor nem reagál a parancsokra, de valószinûleg a maga feje után megy.

Tumor
lehet csinálni leszbiket meg buzikat..... hát pedofil nagypapát ?
Ramires
Bocs, ha ez nekem szólt..

Sipocz
Jó sok bajotok van a simek jólétével!?! Sajnos ez a gama errõl szól, bitosítani a mindennapos sim-jólétet, a hosszú és eredményes sim-életet. Itt nincsen nevesített játékcél amit el kell érni, ellenség amit le kell nyomni, pálya amin a cuccost végig kell hajkurászni. A sims játékot csak ötletekkel telve szabad játszani, itt nincs briefing ha nem találsz ki magadnak/simednek célt akkor csak megy a dolog a vakvilágba. Mindenkinek csak azt ajánlom: szedd össze azokat a vágyakat amit magad a jelenvalódban nem tudsz teljesíteni vagy már elhalasztottad végleg, ebbõl alkoss egy fantasy világot (no ne lovagkorit, hanem 20.-21. századit), és valósítsd meg. A sim nem azért van hogy gyötrõdjön a szimulált kibertérben, hanem azért hogy jól érezze magát és hidd el a szimulált figura öröme kis beleéléssel a Te örömed is.

TopGun
Nincs crack! olvasd el a FAQ-t vegre!!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Neked is a DVD verzio van fent? miben kulonbozik a CD-stol? mert en nem talaltam semmi kulonbseget.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ramires
Hány crack létezik, és melyik a legjobb, amivel minden megy? Kössz!

Sipocz
A cheat soron benyomod hogy moveobjects on, a gamában átváltasz vásárlás üzemre, ebben a modban mindent(!!!) simet/tárgyat (bármit) meg tudsz a kezetmutató kurzorral fogni, odébb tudod tenni, törölni, forgatni...., a cheat soron benyomod hogy moveobjects off (ezt el ne feledd!). Néhány tárgy (utcai kuka és a postaláda) mozgatás veszélyes lehet, de a bugos tárgyakat ki lehet törölni.

Az ok, hogy nem nézetek vele olyankor tv-t meg hasonlók. De hogy a gyerekének ne cserélje ki a pelenkáját...

cement
Én azt hiszem a ruha befolyásolja a saját hangulatát, hiszen amikor a tükörben nyomsz egy Change Appeareance-t és átállítod a kinézetét, akkor vagy örül neki és tapsol vagy mutatja hogy 'pfuj pfuj de szar'. A csajjal meg mindíg azt csináltasd ami a Need-je mert ha mondjuk a funja maxon van és tv-t akarsz vele nézetni azt nem nagyon csinálja...

respect to the man in the ice cream van

cement
na akkor hogy is kell azt a csítet beírni hogy 'Move_Object on' ? hova, hogy mikor merre meddig? 😄 mert mint mondtam van pár tárgy az egyik házamban ami bebugolt és nem tudom õket deletelni

Érdekelne, hogy a ruha, ami a Simen van, befolyásolja-e némileg a hangulatát, esetleg mások hozzá való viszonyulását, vagy csupán egy vizuális effektus csupán. Ugyanez érdekelne a sminkkel kapcsolatosan is.

Másik kérdés: asszonykának jó a hangulata, arany az aspirációja, csak fáradt, sokszor éhes és néha büdös. Lehet-e ezért, hogy nagyon lassan reagál a dolgokra. Kiadok egy parancsot, és csak nagy sokára teszi meg (vagy meg se teszi), pedig az égvilágon semmit nem csinál, csupán áll egyhelyben.
Segítségetek köszönöm.

cement
nekem is...

TopGun
NINCS CRACK EGYIK VERZIOHOZ SEM!! a DVD-hez sem! olvasd el mit ir az nfo-ja a fileknek!! nekem TOKELETESEN MUKODIK CRACK NELKUL!!

Mike
próbálkozzál a minim image mountolásával, a registryben írdát a meghajtó beztrüjelét, hogy ne a DVD olvasóban keresse a lemezt.
létezik crack is, de akkor nem tudsz építeni

ehehhhh..de nem a cédé írását mondtam..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Annyit ír ki hogy kell neki az orginál dvd,crack nélkül mit lehet tenni?

Sorry hogy rákérdezek,de nekem a dvd változat van meg ki van írva fel van installálva és nem müködik-install közben semmi gondot nem ír ki.Mi lehet a gond?Elöre is köszi

Mike
ezt most éppen te mondod? hm?

Mike
nekem az elsõ használatot követõen levitálni kezd, de minden esetben

Mike
az, hogy itt elvileg a játékról van szó, és nem az installálásról. szerinted a program elõérhetõsége óta hányszpr voplt átbeszélve a téma?

Mike
az lehet, de majdnem egy teljes oldalon keresztül? másrészrõl úgysem olvasnak vissza azok, akiknek segítség kell
tehát éegközelebb tömörebben ha lehetne, mert rajtam kivül még sokan nem kiváncsiak - szvsz! a telpítés örömeire, fõleg nem 100xra

Mert a melóbeli kérdésekre úgysincs biztos válasz.

Nagyjából ezekre gondoltam,költözés,headmaster,aspi pontok és a velük elérhetõ cuccok,gyerekgyártás(ha vki nem tudná)a munkahelyi díjak(no ebben elkél a help),socbunny,dilidoki,a party-ik,meg mittomén más nem jut eszembe..😊)

Sipocz
Van egy pár, ugyancsak morális és "jótanács" gondolatom a játék egészével kapcsolatban, fõleg azoknak akiknek a TheSims mint újdonság számit, azaz az 1.kiadással nem is foglalkoztak és a 2.-at elsõdlegesen a profi kivitel, vagy éppen a "divat most ezzel nyomni" dolgok vezérelnek.

Akkor ezt meg is beszéltük.😊Én meg írkálom a szövegeket.Csak még azt nem tudom mit is írjak..😊Remélem a mai szabadnapomon nem ugrik be semmi..😊

Sipocz
Semmi akadálya, kezdhetem a támogatást pl. ezzel. Sajnos html-ben (is) kuka vagyok, de ha elég a plain szöveg hát ucse!

Vagy esetleg ennek az általad ajánlott oldalnak http://snootysims.com/ a táblázatát is megmagyaríthatná és megcsinálhatná valaki,az is hasznos lehetne..😊)

A hasznos tanácsaid neked is szívesen venném a tippek és trükkök részleghez,meg persze természetesen mindenkiét.Nincs kedvem állandóan visszaolvasni.😊A 90 oldalból mindössze pár oldal a várakozás öröme utána meg állandóan a "hogy megy,honnan lehet leszedni,fut-é és társai" dolgok.

Sipocz
Ha nem akarsz gyereket a gamában, akkor ne kreálj és/vagy ne csináltass! Ez a "Nah a tuti gyerek kinyirási modszer" tanulmány a lelked mélyérõl fakadt vagy csak amúgy poén?
(hülye, vén moralizáló családapa vagyok (3*): Sipöcz)

Sipocz
Helló Népek!
Szerte a simses gamerek panaszkodnak a játékmackó grafikus hibájára. Nincs rossz tapasztalatom vele, már a 2. gyerek nõ fel ugyanazzal a macival és a szülei is használják, azen keresztül beszélgetnek a kicsikkel. Ha bedöglik egy tárgy akkor a moveobjects on/off cheat mindig totális kontrolt ad a tárgy/sim felett. Vigyázni kell vele, de jó hogy van.

Tirex
mi volt hosszú?

Tirex
hi !
köszi a segítséget , ujra írtam mind a 4 cd-t így most minden rendben ..települ és fut is...még1x köszi a tanácsokat..

Hehh?Ez segíccségnyútás vazze..Ez még más szenvedõnek is hasznos lehet.

TopGun
Ember! en mar hetfo reggel megirtam, hogy van DVD verzio, fel is tettem, ki is probaltam es SEMMI! kulonbseg nincs a CloneCD es Clone DVD kozott! ezt is leirtam, miert nem olvasol vissza?

Mike at home
aging -off

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez vonatkkozik Coolfire-re is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
siman kirakod, de jo esellyel eltunik egy ido mulva (bug?)
gondolom a sajat festmenyre gondolsz

Mike at home
nem hiszem el, hogy eztt ilyen reszletesen es hosszasan kellett volna ecsetelni, foleg akkor ha senki sem kivancsi erre a topik olvasoi kozul

ez nem chat!

😞(((((

mod

Adri
Akkor nézd meg fönt: Leggyakrabban elõforduló kérdések-ben 😄

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Azt tudja vki hogy a DVD-s verzió miben más a CD-snél?
http://wandoo.try.hu még szedem meg õk is rakják fel..