32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Captain Sparrow
    szerintem a játékok ahol nincs annyi story duma meg történet ott jobb az angol..pl háborus fpseknél..de nekem 8 fordiccsák le
  • Zolcsi01
    Sims 2 (magyarul)
    Várható megjelenés: 2005. március 25
  • Zolcsi01
    Ha angol sims 2-re rá teszem a magyar universityt akkor magyar lesz minden?
  • Captain Sparrow
    tök jók kösz hogy beszkennelted :D
    van msned??
  • Mike
    :)

de most komolyan, de vagy az n+1. aki megkérdezte

inenntől a

"le lehet tőlteni a magyarítást?"
    "honnét lehet letőlteni a simset"

kérdéseket, előzetes figyelmeztetés nélkül törölni fogom

mod
  • Klarissza
    Kösziiiiiiii!!!
  • Mike
    nem lesz
    vedd meg eredetiben, vagy tanulj angolul
  • Klarissza
    Lesz letölthető magyarosítása a Sims2-nek?A meglévő részlegeseken kívül.
  • zizzenet
    Aha. Akkor némi remény. Köszi.
  • Mike
    nem szaggat jobban mint az a alap
    sőt
    nyugodtan lehet akér 16 férőhelyes kolesszal is játszani, ha te nem irányítasz sok embert, mert ugye csak azt látod amit a saját simjeid csinálnak, ahol NPC lakik, ott a szoba butorzatát sem látod, meg mindig csak egy szintet látsz csak
    szal szerintem a földszinten laksz te, az emeleteken a többivel meg elvan a gép
  • zizzenet
    Köszi.
    A zenekar alapításáról annyit, hogy ez komoly problémának látszik, a hivatalos fórumon sok nyavalygás is volt már miatta. Úgy rémlik, a promóciós szövegekben említettek ilyet, és ezt hiányolják a játékosok. Meg az énekes sincs benne a játékban, holott a hivatalos weblap főoldalán is van erre utalás.
    A diplomaosztót lehet, tényleg neked kell party-ként megszervezned. Még illene is a játék mechanizmusába.

Mit tudsz mondani a játék teljesítményéről (stabilitás, szaggatás, lassúság)?
  • Mike
    No akkor nézzük:

- a kollégium nem építhető át
    pontosabban ugye van a parancs, aminek a segítségével átépíthetjük. saját kolesz építésénél ez kell is, ugyanis előjöhetnek olyan hibák, amiket az építés idején nem vettünk észre.
    asszem ez a boolprop dormspecifictoolsdisable parancs

- újítás, hogy a CD és MP3 lejátszókat távirányítóval kapcsolgathatjuk
    eddig is így volt. mp3 lejátszó pedig csak hordozható van, ahhoz nincs távirányító

ír a saját szobákról, de arról nem, hogy ki is tílthatjuk a szobánkból a többieket

- nincs olyan sim akivel főzöcskézhetnénk
    akkor főzünk simünkkel amikor csak akarunk. ha vmilyen kaját akar enni, csak akkor kap pontot, ha azt saját maga készíti el. menzakajáért pont nem jár
    az alacsony hűtő pedig asztalként is szolgál, amihez nem kell tűzhely, pl.: saláta, ott is elkészíthető

- a soprteszközöket mások is (NPC-k) használják
    én még ilyet egyszer nem láttam

nem hiba, hanem én kérdezem: azt írja tornaórát tarthatunk egy gimiben. Rockbandát alapíthatunk. Hogyan? Nálam elég jó elzenélgettek együtt (perform.. 3 féle stílus) ez lenne a rockbanda? a sulitornatárkodással meg nem találkoztam. Azt írja ha nem tetszik a műsor megy a tojás és paradicsomhajigálás. ilyet sem láttam még

- szeminárium dolgozat írása, kutatás tanulás
    szerinte a term paper megírása előtt kell kutatómunka, szerintem emg nem kell. akkor írunk, vagy iratunk term papert, amikor csak akarunk, akár rögtön a szemeszter elején. iratásnál érdemes vmelyik közös helyiségben nekifogni, aztán abbahagyni, majd megkérni vkit, hogy irja meg, ugyanígy működik az otthoni tanulás is, ha elkezdtük, akkor tudunk vkit megkérni, hogy csinálja meg nekünk. a cikk írója nehezen talált rá, hogy miben kell fejlődnie, holott rém egyszerü: ahogy a munkahelyen itt is a kis hurkák mutatják mit kell még fejleszteni, illetve a a haneger akkor szürkül be teljesen, ah minden képességkívánalmat teljesítettünk. Tehát hiába tanulunk többet, a szürke részt nem haladhatjuk túl. szerrinte vázlatos az is, hogy mire kell pontosan a term papir, szerintem meg egyértelmü, jó eséllyel alig kell meleltt tanulni még, ha nem törekszünk A+ -ra

Légy hatással rá
    szerinte ráhatással nem lehet hódítani, akkor vajon a fight illetve a kiss mire való?

sajnos a titkos társaságokrók semmit sem tudok, én nem kerültem még be egybe sem

nagyon fura még az is, hogy a képeken látok diplomaosztást is
    nálam ilyen nem volt
    summa cum laude minősítáéssel végzett tesók, simán kaptak egy vállveregető felugró üzenetet, meg egy diplomát a munkacuccos inventoryba, mindezt a ház előtt állva, majd egy üzenetet, hogy 72 órán belül ki kell költözniük. Semmiféle ceremónia, ünnepség nem volt.
    vagy azt nekem kellett volna szervezni? az lehet :)))
  • zizzenet
    Szerintem közhasznú tevékenység lenne. Bátorítanálak e cselekedetre. Előre is köszönettel, természetesen.
  • Mike
    akarod végigverszem, hogy szerintem mi nem igaz
  • zizzenet
    Köszi, dicséret illet.

Az mondjuk borzasztó, hogy a GameStar mennyire igénytelen egy újság. Nincs annak olvasószerkesztője? Merhogy az újságírók/szerkesztők nem rendelkeznek megfelelő szakmai képességekkel, még csak hagyján. Jaj.

Ami elborzasztott, hogy a tesztgépük nagyjából azonos az én konfigommal, és azt írták, látványosan lassabb és szaggatósabb, mint az alapjáték. Jaj.
  • Mike
    meg kéne lassan csinálni a PC-GAME-t, ejhaj :)
  • Mike
    http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e1.jpg
    http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e2.jpg
    http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e3.jpg
    http://sims2.pc-game.hu/new/sims2e4.jpg

300 dpi, 3 mb/kép
  • Mike
    beszkenneltem a gamestar 4 oldalas cikkét az egyetemről, tele van tárgyi tévedésekkel és hibákkal, de amint mód van rá, kirakom
  • Mike
    gondolom vmi fizetős ftp
  • Angyalka
    Olcsóbb módja nincsen?????????????????????????
  • TopGun
    Ok. Koszi elore is.
  • TopGun
    Nem muszaly, igy is meg lehet nezni a kepet es nem fogja a helyet a forumban. Koszi.
  • Mike at home
    megveszed
  • Angyalka
    Hy! Tudja valaki honnan lehet leszedni a Sims 2-t és az első kiegészítőjét??? -- KÉRLEK írjatok!!!
  • Duddits
    Szerinted kiadták??!!
  • Zolcsi01
    Cső! Tudtok olyan honlapot ahonnan le lehet tölteni a Sims 2 MAGYAR verzióját?
  • Ville Valo
    Tök kaki a sima Sims2 ben hogy nem lehet a mell és a magasság méretet is állitani mert nekem a csaj magasabb a faszinál és tök ciki
  • Ville Valo
    Hola
    Mijen a zenekar alapítás a universityben?
  • Riana
    káááár és ahosszu haj?
    vagy ha az sem unikompis akkor pls vki fiu hosszuhajat nekem:)
  • Mike
    linkeld be újra, majd az eredetit kitörlöm
  • Mike
    majd szólok
  • TopGun
    A masodik kep beszuras kicsit nem sikerult :(
  • TopGun
    Ezekre gondolsz?

[img=http://pix.dox.hu/pix4/7d50f87507a048982a6809a9267f660a-th.jpg]
  • TopGun
    Ertem es kb mikor lesz fent?
  • Mike
    hát sajnos rossz hírem van :(

még mindig nincs fent
  • TopGun
    Nem valaszolsz a privimre? :(
  • Mike
    ugráltatni mindenhol lehet.
    ez az uni fő újítása
  • PiszkosFred
    Ez nem elég? ;]]
  • Captain Sparrow
    Mire jó a Greek house?? Besikerült léptem aztán 3 tagot összeszettem má..azokat lehe ugráltatni, hogy megcsinájják a lecklémet meg ilyenek..meg hozok pizzát a campu-tól (Visit Campus)...de amugy mire jó??
  • Mike at home
    Uvegkonyha emlekeim szerint nem university kompatibilis