FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gary
    Valahol olvastam, hogy automatikusan elindul, ha nincs lerobbanva (vagy mi) vagy ha nem szakítod meg. Egyébként rákattintva menüből is kiválaszthatod... Elgyalogol a terep szélére majd elpárolog :)

2. kérdésre is igen a válasz! Ugyan úgy műxik mint az alap játékban. A Sim tudja, bár, ha valamibe belemelegszik, lehet, hogy kis "rugdosás" kell neki.
    Amúgy nem kell mindig bejárni, növekszik az előremenetel ha megcsinálod a (házi)feladatot (ahányszor akarod), kutatást végzel (könyvespolc), számítógépen megcsinálod a "nagyfeladatot" (ALIEN típusú gépen NEM lehet elérni ezt az opciót!).

"Én" összejöttem az egyik prof csajjal (muszály volt albérletbe menni, mert a kollégiumi szobába nem fért be a dupla ágy, azaz csak az fért be), egy másik NPC csajnál meg kijött a try for baby miközben birkóztunk az ágyon...

A Green-es dolog tényleg valami "titkos" társaság lehet, nekem is megadta az opciót a telefonnál. Több lehetőségem is volt (a legrosszabbat választottam ), úgy rémlik, hogy az albérletet akarták bulihelységnek. Ez nem tetszett. Beálltam közéjük, ekkor eljött 3 csaj tóga szerűségben, sikoltoztak, rohangáltak, majd elmentek. Utána telefon és ott volt a move in, sajnos rányomtam, pedig ismertem az alap játékból, de itt hirtelen azt hittem, hogy így tudok átmenni hozzájuk, hát nem. Beköltöztem a csajokhoz. 3 nap alatt itt tartok, még van 4 félév, ha nem "halasztok"