FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gary
    A DVD-s verzióra (nem volt patch-elve, minden image-ből, Daemon-használatával ment) is simán települt! Igaz, kérte a DVD-t település után, arról másolgatott, majd bekérte a University 1-es CD-t és szépen futott. Hozzá kell tenni, hogy WinISO segítségével az .mdf-et és a.bin-t átkonvertáltam ISO-ba, erről telepítettem.

A játékról:
    Tegnap próbálam ki. Kreáltam egy új kölköt és Pleasantview egy 8 szobás kollégiumába költöztettem, saját számítógépes szobába... Az ifjú titán elment egy előadásra, majd nekiültettem valamilyen feladatmegoldásnak... egész éjszaka csapkodta a billentyűket, de reggelre - testileg, lelkileg meggyötörve, leamortizálva - végzett. Ezután válszthatott "szakirányt" - gondolom, mert nem értettem minden szót, szótárazni meg nem volt kedvem, mert csak kipróbálás szinten volt időm foglalkozni vele.
    Viszont furcsa, hogy a lakótársakat és a kiszolgáló személyzetet nem nagyon érdekelte, mikor véletlenül meztelenre vetkőztettem a fickót, az meg nem zavartatva magát, ott feltűnősködött közöttük... :)

Nah, majd ma folytatom... Sajnos ez is a tanulás rovására megy majd! Az meg senkit nem fog érdekelni, hogy a sim-em lediplomázik én meg nem...