FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    Adott egy csalad csonkanak nevezett csalad. Egyedulallo apa, aki a feleseg halala utan (konyha) egyedul neveli immar teen koru lanyat. Mivel az elet nem all meg, igy ujra teritekre kerultek a randik. Hogy potoljuk a gyasz miatt kimaradt eseteket, van hogy egyszerre 3 novel, persze nem egy idoben. Eddig stimm, es egyszeru. Viszont van egy no, aki talan a legjobb a falubeliek kozul - nomeg rendor, egy betores kapcsan ismerkedtem meg vele - es akivel egesz jo alakul a viszony. De a lanyom -80 koruli szimpatiaval szeret amiota egyszer egy woohoo kozepen jott meg az iskolabol, es minden nap a legtobbet ero vagya hogy lassa a rendorno szellemet ;] Aki persze koszoni szepen, jol van.

Valamelyik nap lattam az asszony jatszani, es gondoltam kezdek egy csaladot en is. Amig meg nem unom. Peccs fennvan, gond egy szal sem. De amiert leirtam mindezt, az a burkolt gyulolet a lanyom reszerol. :D

ui: mondanom sem kell, hogy amikor nalam aludt a rendorneni, es eppen egy woohoo elokeszuletei zajlottak, a leanyom a lakas tulso vegeben levo konyhaban pont akkor gyujtotta fel a sutot. Persze lehet modnani hogy veletlen, azt is hogy szandekos, nemtudom, de szinte masodpercre pontosan akkor tortent, amikor a woohoo elkezdodott volna. A kis ravasz bestia :D Amugy sem art ha vigyaz a konyhaval, az anyjanak is ez lett a veszte, es sajnalnam ha o is odaveszne. Foleg hogy az asszony altal iranyitott csaladbol randizik titokban egy sraccal ;]