32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Uff, most láttam az említett testingcheatsenabled leírásában az alábbit:

Change Personality/Zodiac Sign

Meg kéne aztat még egyszer, alaposabban szemlélni.

itt a link: http://groups.msn.com/TheSims2Database/yourwebpage.msnw
  • Mike
    ott még nem
    ott nem reggeltem
  • Mike
    egyébként honnan az info? linket pls
  • Mike
    yeah

én görkorcsolyának örülnék, de nagyon

• zizzenet
    Még kicsit nézelődöm, hátha találok valamit. A simmetrián is föltetted már ezt a kérdést? Lehet, ott mondanak neked valami okosabbat.
  • zizzenet
    Aztat hallottátok, hogy valamikor szeptember-október környékén jön ki a második kiegészítő, valami "All in the Family" címmel? Lesznek benne háziállatkák, meg átgyúrják kissé a rendszert is? Átszervezik az életkorokat, új interakciókat raknak bele, továbbá összesen kb. 250 új tárgy lesz elérhető... köztük a bicikli .
  • Mike
    evvel én még nem vagyok kisegítve :))
  • zizzenet
    Jaja, igazad van, elírtam.
  • Venom
    ha true hejett false van a végén akkor kapcsolja ki és nem offal.
  • Mike
    nemtom :)

nekem az tetszik, ahogy a simek veled, a játékossal kommunikálnak :)))
  • Mike
    ezt a cheatet ismerem, de én ebben a tulajdonságokat átállíthatóságát nem találtam
  • zizzenet
    Kollégák! Létezik, hogy a simeknek van ízlésük? Beköltöztettem a famíliát egy általam kreált új házba. Akkor ugye szétszaladtak körülnézni. És volt például egy kis dohányzóasztal, amire négyből hárman alaposan elfintorodtak, egy meg örült. A kiscsajszinak raktam be mécseseket az asztalára, aszittem, jó lesz neki a fiú- és az együttes-poszter között egy kis gyertyaláng. Mikor meglátta, a lefitymálás enyhe kifejezés a reakciójára, belenézett a kamerába és kis híján hülyének nézett.

Amikor meg vettem egy zongorát, mert kiscsajszi akart sok-sok aspirációs pontért, és elkezdett zongorázni, mindenki elismerőleg bólintott, ha arra járt, egyedül az öregecske anyja kapott idegbajt, és üvöltöztött, hogy fejezze be a klimpírozást.
    Szóval ez egy érdekes motívum a játékban. Olybá tűnik, hogy az attitűd is egy ismert fogalom a játékban... Avagy tévedek? Mi erről a véleményetek? Érdekelne.
  • zizzenet
    Nem tudtok vmi cheat kodot a personalaty allitgatasara

Használtad már a következő csalást:
    boolprop testingcheatsenabled true

(értelemszerűen off-fal kikapcsolható)

Ekkor, ha valamely simre SHIFT lenyomása mellett kattintasz, érdekes új opciók jelennek meg. Van például egy "Change Aspiration..." vagy valami hasonló is.
    Erre a personalityre is lehet valami esetleg (őszintén szólva már nem emlékszem, én csak egyszer használtam, filmkészítéshez - nem vagyok csalós fajta).
  • Mike at home
    nem kell mindig az optimalis tokeltesseg :)))
  • Mike at home
    faq
  • Mike at home
    probald meg a dragabb tavcsovel
  • Mike at home
    Nem tudtok vmi cheat kodot a personalaty allitgatasara
    kisse elecsesztem es nincs kedvem ujat krealni

masiik:
    a "kapszulak" alatt mi az a csik?
    az egyik gyereket egy kapszulanyit leneveltem a tulzott rendrol, de a csik alul megmaradt
  • PiszkosFred
    Adott egy csalad csonkanak nevezett csalad. Egyedulallo apa, aki a feleseg halala utan (konyha) egyedul neveli immar teen koru lanyat. Mivel az elet nem all meg, igy ujra teritekre kerultek a randik. Hogy potoljuk a gyasz miatt kimaradt eseteket, van hogy egyszerre 3 novel, persze nem egy idoben. Eddig stimm, es egyszeru. Viszont van egy no, aki talan a legjobb a falubeliek kozul - nomeg rendor, egy betores kapcsan ismerkedtem meg vele - es akivel egesz jo alakul a viszony. De a lanyom -80 koruli szimpatiaval szeret amiota egyszer egy woohoo kozepen jott meg az iskolabol, es minden nap a legtobbet ero vagya hogy lassa a rendorno szellemet ;] Aki persze koszoni szepen, jol van.

Valamelyik nap lattam az asszony jatszani, es gondoltam kezdek egy csaladot en is. Amig meg nem unom. Peccs fennvan, gond egy szal sem. De amiert leirtam mindezt, az a burkolt gyulolet a lanyom reszerol. :D

ui: mondanom sem kell, hogy amikor nalam aludt a rendorneni, es eppen egy woohoo elokeszuletei zajlottak, a leanyom a lakas tulso vegeben levo konyhaban pont akkor gyujtotta fel a sutot. Persze lehet modnani hogy veletlen, azt is hogy szandekos, nemtudom, de szinte masodpercre pontosan akkor tortent, amikor a woohoo elkezdodott volna. A kis ravasz bestia :D Amugy sem art ha vigyaz a konyhaval, az anyjanak is ez lett a veszte, es sajnalnam ha o is odaveszne. Foleg hogy az asszony altal iranyitott csaladbol randizik titokban egy sraccal ;]
  • Duddits
    Itt megtalálod.
  • Devids Pro
    van új simpe, avval tök egyszerűen lehet!
  • Riana
    Vki rájött már a tárgyak átszinezésére?
  • Devids Pro
    leggyakrabban előforduló kérdések..
  • Duddits
    Hát tévedtem. :-)
  • Coolfire
    Sőt,még nem is látok rendesen..pffff.
  • Coolfire
    Rosszul tudod van 5.2-es is.Lent a link mert [email protected]ég korán van.:)
  • Coolfire
    ati 5.2 catalyst
  • Rambo 20
    Sziasztok!

NEm tudnátok egy listát összeállítani az állások (legmagasabb!) posztjáról?
    Tudjátok.Barátok.Meg pénz.
    Annyit tudok hogy a medikusi karrierben a legmasabb helyhez kell 10 barát és nagyjából 1,300 a napi fizetés:)
  • Rage47
    thx:)
  • Mike at home
    probalkozzal
  • CéZé
    :)
  • Duddits
    Csak 5.1-es Catalyst van.
  • Rage47
    Hi!

Hogy lehet a 2. városban ufo-t "csinálni"? Minden nap kimegy a férfi a teleszkóppal nézelődni, de semmmi. Tovább kell csinálni, vagy mást kell még esetleg tenni?
  • Zola NFK
    Üdv!

Segítséget kérnék.
    Felraktam a gépre a Sims2-t miniimage-el, és rendszeresen egy "application has chrashed..." hibaüzivel elszáll az egész.

A gép egy 3Gh P4, 1Gb RAM, Ati 9600Pro 5.2 Catalyst. Win XP Pro Corp Hun +SP2...

Volt már valakinek hasonló?
  • 12346
    ott a legtöbb cumó fizetős, nem? legalábbis úgy rémlik.
  • Katinagyi
    http://www.thesimsresource.com/index.php
    Itt nagyon jó házak vannak,csak regisztrálnod kell.
  • SASboy
    Honnan tudok jó házakat leszedni sims 2-höz??
  • Venom
    jaja azok az instaláláskor a downloads mappába kerülnek
  • Mike
    az én mondtataim sem különbek, most hogy így utólag visszaolvastam
    néha kell egy kis rejtvényfejtő készség
  • Mike
    nincs olyan, hogy beépül

max bekerül a downloads könyvtárba

próbáld ki
    álltsd dátum szerinti rendezésre a könyvtárlistát (mondjuk total commander), installáld fel az egyik sim2pack-ot, és máris megjelent egy új file aminek 465456321564xxx.package lesz a neve
  • zizzenet
    Ez egy roppant értelmetlen mondatokból álló értelmetlen szöveg,de, remélem, érted mire gondolok. Félek, Mike, kiderül rólad, hogy türelmes ember vagy.