FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Doma #10633
    Sziasztok!

Lenne egy két kérdésem! (Tudom olvassak vissza, kb másfél órán keresztül ezt tettem)
    Szal láttam hogy voltak gondjai embereknek Gf4Ti4200-es kártyával. Mit ad isten nekem is van egy. És kb 2-10 percig terjedően a játék fehér képernyővel kifagy.
    Nem a kérdésem nem az hogy mi a baj. Azt láttam hogy javasoltatok Win98at hozzá, de az sem lenne megoldás. Az túl egyszerű és bonyoltult is lenne egyszerre.
    Szal a kérdésem csak annyi hogy esetleg akinek valami csoda folytán XP alatt mégis megy a Sims 2 ilyen tipusu kártyával az legyenszíves írja meg nekem hogy milyen drivert használ!!
    Olvastam FAQnál hogy régebbi javasolt (2004 áprilisi van fent, asszem az már elég réginek minősül)

Még egy dolog. Megnéztem külföldi oldalakat is és ott nagyon nagy ellnetmondásokat találtam. Vannak akik arra esküsznek hogy a Gf4Ti4200 vel nagyon jól megy a játék!
    Ellenben találkoztam olyan és hasonló problémával mint az enyém is.

Szal mindössze annyi a kérdésem/kérésem ha valakinek Gf4Ti4200es kártyája van és XP alatt játszik a játékkal, az legyenszíves írja le nekem hogy milyen drivert használ! Előre is köszi!
    (Jah és még egy teljesen tiszta rendszer van a gépen. SP2, Dx9c)