Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Ja most látom csak, hogy lehet építkezni úgyis, hogy nem lakom a házban.
Ramires
Szóval telepítsek?

Mike
ha a város képerbnyõn vagy, és a családodra kattintasz, kiirja mennyi a vagyona. no akkor ennek fényében egy üres telken elkezded felépyíteni álmaid házát, cc szerkezetkészre, vagy bele teheted a létfontosságú dolgokat, aztán lemented és kint megnézed mennyire drága az alkotásod
ha van elég pénzed, be lehet költözni

1-es sz. kis családom most költözött az egyik gyári eblyukból egy viszonylag nagy házba, persze néhol kong az ürességtõl

majd otthonról teszek be képeket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
affene, élettársi kapcsolat nincs? 😊

a bodyshop-ba be lehet importálni fotüt, és annak alapján a program készit egy arcot? szép lenne... a kezem meg belelóg a bilibe

hazassag utan megy

Devids Pro
try for baby parancsot add ki
I.C.ram
Szerintetek kb mennyibõl lehet felhúzni egy pofás házat eléh jó cuccokkal? Nettó tõkém most 75k (cuccok értéke+készpénz), de nem merek belevágni az építkezésbe, mert félek, hogy félbe maradna az egész.

Gyereket hogy lehet csinálni, mert kb. naponta megy a woohoo, de gyerek nem akar jönni 😊 Össze kell házasodni hozzá?
Thx

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Mike
1 cd felmásol vinyóra, mount

mountolva kell nyomni

Mike
pl. haverom nem tud vele játszani, mert 10 percenként kihajigálja hibaüzenettel, pedig 1 giga memóriája van. Ugyanakkor az apja gépén futott rendesen. Ugyanakkor a kedvese gépén, win98 alatt megint jó.

tudjátok, Intel proci a ludas
(csak vicc vót)

#5095-re help?

Ramires
Igen, XP alatt. Csak furcsálom hogy eddig semmi baja nem volt, és most egy ilyen probléma vág közbe.

Mike
szerintem már megtalálta, azért irtam a helpet, mert nem tudtam fejbõl a pontos parancs szintaxist

Devids Pro
már bocs de nekem mûködött az én parancsom...
Mike
nekem csinálta
xp alatt
Win98se alatt problémamentesen mûködik

Ronaldo07
Ez a helyes parancs már boccs:
moveObjects on

Mike
hajhaj, xp alatt?

ok, köszönöm
beírtam:

moveObjects de így se megy
Devids Pro
találkoztam minibárral
Devids Pro
azért nem reagál mert rosszul írtad
helyes parancs:
move_objects on
magus
jojjon mar a crack bazmeg

Nektek nem csinál olyat, hogy a játékból való kilépésnél nem lép ki? Meg pl: amikor új családot akarok generálni akkor is rengeteget tölt. A gépemnek bírnia kéne. Ja és azzal a sok swapolással mit tudok csinálni? Ti már találkoztatok minibárral, mert én még nem.
Ramires
Tudna valaki segíteni? Olyan problémám lenne, hogy amikor elingítanám a játékot, kiírja hogy:
Failed to initialize Direct3D. Please make sure DirectX 9.0c has been installed on this system. The application will now terminate. 8 napja játszom vele, és nem volt semmi baj, és most ez?!

jó ez a sims 2... azon kevés játékok közé tartozik ami hajlandó egy gombnyomásra lemenni a tálcára
és köszi :9
ja a konzolon ok...
gondolom ez a moveobject arra jó hogy mindent tudjak mozgatni

nekem sajnos nem reagál rá, a help egyáltalán hol van? 😊
Mike
ctrl+shift+c
moveobject

de nézd meg, hogy igy irják a help-pel

help parancs a konzolon

arghhhhhhhhh... beragad a takarítóm a zuhanyzóba, már 1 napja csak ott áll, a kanapét meg nem tudom arrébtenni mert kiírja, hogy használatban van pedig neeem!
Havernak kiírtam a Sims2-t Alcohol 120%-al, és arra panaszkodik hogy olyan üzenetet kap mintha crackelni kéne (wrong disc inserted). Valaki tud segíteni?

van ruhás szekrényem de csak a 6 fajta ruhát tudom kiválasztani. Szabadidõ, öltöny... ezek.. speciális szekrény kell vagy mi a tö..? 😞
Sipocz
😊)a lányom is ezt míveli, egy faluban gamál nálunk az egész család, a karik többségét be tudom azonosítani ruházkodás szerint, de ahányszor a lányom karinája (az én simcsaládommal természetesen 100/100 haver) megjelenik mindig azt hiszem vmi új spiné érkezett, az hagyján hogy a ruhája simnaponta változik de még a hajviselete is át van variálva.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
kipróbálta már vki a Bodyshopot? én csak letõtltöttem, meg még nem néztem. Nagyjából ugyanazt tudja mint a játék, vagy van vmi extra is benne?

cement
én mutko egyik csajnak 3200§-ért vettem ruhakat ^^

respect to the man in the ice cream van

Sipocz
Kell egy ruhásszekrény, vásárlás-különleges holmik-szekrények. Sim fókuszba, ráböksz a szekrényre, és ott van olyan, hogy a viselet összeállítása. Ha sok lóvét rászánsz kész öltöztetõs babaház😊)!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

köszi, most már csak az szeretném tudni - egyelõre 😊 - hogy hogyan tudom a megvásrolt ruháimat hordani is?
Amiga
Szükségletek
Kapcsolatok
Munka
SZEMÉLYES - skillek/nememlékszem/memória/EXTRA.

Hát itt... 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

hol írja hogy mennyi "paltinum" ppntom van és hol tudom azt levásolni? pl : az elikszírt merre találom?
Amiga
Hm, tévedtem, a régebbi anyagok között is sok a free. 😊

Mike
pcdome-n találtam, Kabalaa irta:

"Na szóval a gyereket úgy kell magániskolába küldetni hogy rámész a telefonra aztán Invite headmaster...
Ekkor úgy estefelé eljön ez a headmaster...
Na ekkor érdemes elõször entertrain-give a tour-t választani és bemenni minden szobába közben rákattintani hogy show room....
Az a lényeg hogy minden szobában nagy legyen az enviroment....
Ha ügyes vagy akkor már ezzel összetudsz szedni 50 Pontot a 90-bõl ha körbevezetted a házban...
Aztán érdemes egy magas cooking skillel rendelkezõ simmel vacsorát készíteni( én pulykát(turkey-t) választottam ételnek) mer akkor több pontot lehet kapni ha magas skillel rendelezõ készít kaját...
Én nálam itt összejött a +40 pont és így már meg is van a 90 pont mehet a kölyök magániskolába....
Van még olyan opció is hogy Smooch amivel gyõzködni lehet a headmastert ezzel is + pontot szrezven ha nem jönne össze a 90 a többibõl...ehez nagy charisma skill kell...."

gondolom nem haraxik meg

cement
nem free. regisztraltam utana mar keri a subscribe-ot. 😄

respect to the man in the ice cream van

Amiga
Azért sajnos ez a free nem az, amitõl hanyadt kéne esni 😞... a legtöbb dolog így is fizetõs.

Mike
http://www.sims2.thesimsresource.com/

ricsik
http://www.sims2.thesimsresource.com/signup.php

ricsik
register for free gyerekek
http://www.sims2.thesimsresource.com/items/ts2communitylots.php

The Hedgehog
persze! 😊 én is így leltem rájuk 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ricsik
szemét! Megelõztél 1 seccel

ricsik
a bal oldalt lévõ menucsikban nyomj ra a sims 2 re