32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• PiszkosFred
    WinXP pro hun +sp1, abit siluro Gef4ti4200, 61.77es detonator, 1gb samsung ddr400as ram, eredeti sims2, es tokeletes fut, sosem volt vele gondom. Az hogy beszaggat nagyobb tomeg eseteben a comm.lotokban, az nem a kartya gondja. Grafikai szempontbol semmi gondom sem volt eddig.
  • Logitech
    Szia!
    Nekem is ilyen a videókártyám. Nálam más volt a hiba, nem volt fagyás. Pontosan most nem tudom megmondani a drivert(6x.xx), csak este. SP2 nincs a gépemen.
  • Doma #10633
    Sziasztok!

Lenne egy két kérdésem! (Tudom olvassak vissza, kb másfél órán keresztül ezt tettem)
    Szal láttam hogy voltak gondjai embereknek Gf4Ti4200-es kártyával. Mit ad isten nekem is van egy. És kb 2-10 percig terjedően a játék fehér képernyővel kifagy.
    Nem a kérdésem nem az hogy mi a baj. Azt láttam hogy javasoltatok Win98at hozzá, de az sem lenne megoldás. Az túl egyszerű és bonyoltult is lenne egyszerre.
    Szal a kérdésem csak annyi hogy esetleg akinek valami csoda folytán XP alatt mégis megy a Sims 2 ilyen tipusu kártyával az legyenszíves írja meg nekem hogy milyen drivert használ!!
    Olvastam FAQnál hogy régebbi javasolt (2004 áprilisi van fent, asszem az már elég réginek minősül)

Még egy dolog. Megnéztem külföldi oldalakat is és ott nagyon nagy ellnetmondásokat találtam. Vannak akik arra esküsznek hogy a Gf4Ti4200 vel nagyon jól megy a játék!
    Ellenben találkoztam olyan és hasonló problémával mint az enyém is.

Szal mindössze annyi a kérdésem/kérésem ha valakinek Gf4Ti4200es kártyája van és XP alatt játszik a játékkal, az legyenszíves írja le nekem hogy milyen drivert használ! Előre is köszi!
    (Jah és még egy teljesen tiszta rendszer van a gépen. SP2, Dx9c)
  • Creator
    Zizzenet!
    Én ezzel a konfiggal nyomom:Gigabyte GA-7N400 Pro2 - XP 3200+ Barton - ATI 9600XT - 2x512Mb PC3200 Dual chanel - 2x80Gb Seagate SATA RAID0 - PSU Qtec 550W Dualfan
    A SATA és az IDE között nagy külömbség nincsen, anyi hogy a SATA tudja a 150 Mbit/sec de igazán nincs még olyan eszköz ami teljesen kihasználná. Sebesség növekedést csak akkor érhetsz el ha két vinyót RAID0-ba /stripped/ használsz, ennek az a hátránya hogyha az egyik bedöglik akkor az adataidnak anyi. Nekem árnyékkal, élsimitással megy, a partiknál nincs gond, csak kommunity lot-nál vettem észre akadást, meg mikor kipróbáltam az egyik többszintes gazdag házt, na ott néha képregénybe ment át, pedig csak két SIM volt.
    Amugy a magyaritást én is nagyon várom, az angol nekem se erősségem, ua is nekünk még az orosz volt az egyetlen nyelv, még középsuliban is.
  • Mike at home
    van ket eleg reszletes angol nyelvu leirasom is a gamfaqs-rol
  • Coolfire
    Csináld meg szerintem is külön a tippeket egy külön szekcióba.Hát igen,a FAQ-ra is ráfér egy kis tatarozás.De a táblázatokat is vidd sztem az új oldalra,sőt még 1 zodiákus is van a snootysimsen.:)
  • Mike
    hm, kicsit át is irom, mert a tioppek nem passzol ebbe a formába bele, vagy akkor csinálok egy tippeket külön

hm, lehet, hogy az lesz
  • Devids Pro
    Amúgy nem Davids fújj hogy hangzik már :D Devids vagy Devids Pro csak ne Davids vagy Davis :D
  • Devids Pro
    nem ír újatcsak kibővíti a régit :)
  • Mike
    egy az egyben nem akarom átvenni a meglévőt
    illetve ki akarom egészíteni
    illetve végre csinálok vmit, szal most ehhez van kedvem :D
  • Coolfire
    Minek írsz újat?
  • Coolfire
    Tényleg,mit kell vele csinálni?
  • GTi Gaga
    mondjuk ezt a Nfsu 2 Faqban olvatam, de ezen lefordultam a fotelröl

kérdés: leszedtem a gamet, kaptam egy bint meg egy cuet, rákattintottam, de nem indul a játék! mit csináljak?

szerintem ez nagyon lol!!!!!!!

de ugy enm szerepelek majd a buta kérdéseimmel?
  • GTi Gaga
    adjak ötlettet nagyon buta kérdésekhez?
  • Mike
    azokat a downloads könyvtárba kell bemásolnod
  • Mike
    most írom az új faq-t szal kérdezz! :)
  • GTi Gaga
    nem lehet ám töllem oj egyszerüen megszabadulni

de azok nem sim2packok, hanem pl ijenek ME_AspirationPainting.package
    ezt hova rakomn?
  • Mike
    sim2pack duplaklikk, install
  • Mike
    thx

van új kérdés
    tetszik
    kérdezz még
  • GTi Gaga
    arcok a faqról letöltöthetö tárgyakat, hova rakom? azt irja, hogy dupla klikk és felteletite, de onnan a rarba package fájlok vannak, azt hova másolom?
  • Mike
    hmmm
  • GTi Gaga
    Akkor most szeretném magragadni az alkalmat, hogy Itt megköszönjem neki!

Köcce Davis a lehetöséget, hogy hivatalos oldalról, a nagyközönség elé tártad a dolgokat, plusz, vannak más tárgyak is! :)))))))))

Buta kérdés sims 1hez Hot Date kiegje nincs vkinek? dcröl töltrném egyik ismerösömnak, de állandóan kilönek... :( ( azért az egyet mert a 2 nem megy a gépén :( ) tud vki segiteni?
  • zizzenet
    Másrészt szívesen felrakok bármilyen drivert, de mit kell még az alaplaphoz? Fent van a Chipset drivere (legfrissebb). Ezenkívül mi kell még, ami az alaplapot érinti?
  • Mike
    Davidspro a fönök jelszó témában, nem én
  • Mike
    "az új hw-khez nincs igazi kompatibilitása"

melyik újhoz nincs?
    az alaplaphoz pl. Ha teszem azt VIA chipsetes, a Hyperion driver Win98se alatt is tökéletes. a grafkártya támogatás szintúgy

én csak win98 alatt játszom, és eddig semmilyen probláémám nem volt, sem a Gef4ti4200 sem az ATI 9800XT-vel, sem a KT400 ill. KT600-as chipsetekkel, illetve az ehhez tartozó déli hidakal (magyarul :))

igaz hardver témában soxor nem értünk egyet
  • GTi Gaga
    köccönöm szépen az infot!

miért van ojan crack amellyel lehet épitkezni? nekem moneys nocd crakom van! van más fajta is.

Mike: köcce a Faqhoz tartozzó, kód használati jogát!

néhe nem is értem miért van balhé, hisz tök normális és segitökész emberek járnak ide. csak megkell találni a közös hangsulyt!

• Mike
    "win9x sorozatnak erre a hw-re már nincs jó megoldása"

ezzel nem tudok egyetérteni
  • Mike
    imádom a magyarított szakkifejezéseidet :)

kész rébusz, miket beszélsz :))))
  • Mike
    de csak ennyi
  • Mike
    ja, mint az oldalam

idén még lesz, az tuti :)
  • Mike
    lassan kész lesz
  • Mike
    tudtommal a jelszó sem nem titkos, sem nem fizetős

egyébként meg ha baj lenne, már nem lenne ott

vedd úgy, hogy ezt a modnak irta :)
  • Mike
    nem kell SATA vinyóra váltanod szvsz, jobban jársz ha egy külön particióra felnyomsz egy win98se-t
  • Mike
    128 megás kártyám van

szvsz egyébként driver függő

XP alatt le volt tiltva
    Win98se alatt nem

XP alatt egyébként iszonyat szarul működött, volt hogy percekig kellett várni mig a kattintásom érvényesült
  • zizzenet
    Nemtom milyen os-t használsz de XP alatt semmi jó nem jöhet össze, a win9x sorozatnak erre a hw-re már nincs jó megoldása (már öreg szegény) az nt alapuak meg 2000-ig bezárólag csak részben értik meg az új hardwereket (21.századi géphez 21.századi os dukál).

Hehe, akkor mi a fenét használjak? Van linuxom, de azalatt, ugye, nem fut . Mi az a 21. századi OS? Egyébként a legújabb driver van fent mindenhez, a chipsethez is. Le van tiltva a RAID és az SATA rész, mert csak IDE-s vinyóm van. Ennyi. Tehát még egyszer kérdem, megéri SATA-ra áttérni, azaz lesz nekem nagyobb boldogságom tőle?
    Sipocz, a segítséged pedig továbbra is nagyra becsülöm, és a türelmed/türelmetek is köszönöm.
  • Mike
    elején nehezen megy, de aztán belejössz
    angol tudás meg ma már mindenhez kell
    miért ne lehetne egy játék kapcsán plusz ismeretekre szert tenni
  • Sipocz
    Nomegmég: egy igazi jó tesztprogi, valahol a www-n biztos megvan ha más nem akkor a free vagy promos verziója-> sisoft sandra ; no ez aztán be tud szólni rendesen:)).
  • Sipocz
    Csakis magamat tudom ismételgetni, a hw. a gép egyik fele:((! A hw amit leírtál akkora hogy a gama futtatása mellett a háttérben akár még le is szántja határt. Biztos nem itt van a prücök. A paramétereid szerint ez az alaplap már egy kettős hidvezérlésü eszköz aminél az os alá fel kell rakni az azzal kompatibilis összes alaplapi drivert mert ezek nélkül igencsak siralmas az összhang. Nemtom milyen os-t használsz de XP alatt semmi jó nem jöhet össze, a win9x sorozatnak erre a hw-re már nincs jó megoldása (már öreg szegény) az nt alapuak meg 2000-ig bezárólag csak részben értik meg az új hardwereket (21.századi géphez 21.századi os dukál). Sajnos én az XP-t nem tanulmányoztam, de hátha itt vagy más témákon a srácok adhatnak ötleteket. Amit Mike szólt az nem lenne rossz hiszen a gamáláshoz sokkal jobbak a teljesen megszakítás orientált os-ek, mint a win98se csakhogy ezeknek az új hw-khez nincs igazi kompatibilitása. A beállitásokhoz még adok egy címet: http://snakefoot.fateback.com/default.html.
    Nálam ennél kisebb hw-n, igaz nvidián megy a gama full árnyékkal, közepes egyéb effektek mellett normálisan kb. 10 sim/lotig win2k os alatt (ami ugye nem igazán gama-opsi de stabilitásban firstclass).
  • PiszkosFred
    Pontosabban, ha nem a megfelelo krekkel (vagy technikaval) jatszol akkor nem tudsz epitkezni... ;]
  • PiszkosFred
    Nincs eso a jatekban. Nappal van es este, ennyi az osszes lehetoseg, amely az "idojarasra" vagy napszakra vonatkozik. Hianyolom en is, mert igy egy csalad akar evekig el tud lakni egy olyan hazban, amelynek nincs teteje... ;] (IRL picit maskent alakulnanak a dolgok ilyen esetben eheh)