FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Csakis magamat tudom ismételgetni, a hw. a gép egyik fele:((! A hw amit leírtál akkora hogy a gama futtatása mellett a háttérben akár még le is szántja határt. Biztos nem itt van a prücök. A paramétereid szerint ez az alaplap már egy kettős hidvezérlésü eszköz aminél az os alá fel kell rakni az azzal kompatibilis összes alaplapi drivert mert ezek nélkül igencsak siralmas az összhang. Nemtom milyen os-t használsz de XP alatt semmi jó nem jöhet össze, a win9x sorozatnak erre a hw-re már nincs jó megoldása (már öreg szegény) az nt alapuak meg 2000-ig bezárólag csak részben értik meg az új hardwereket (21.századi géphez 21.századi os dukál). Sajnos én az XP-t nem tanulmányoztam, de hátha itt vagy más témákon a srácok adhatnak ötleteket. Amit Mike szólt az nem lenne rossz hiszen a gamáláshoz sokkal jobbak a teljesen megszakítás orientált os-ek, mint a win98se csakhogy ezeknek az új hw-khez nincs igazi kompatibilitása. A beállitásokhoz még adok egy címet: http://snakefoot.fateback.com/default.html.
    Nálam ennél kisebb hw-n, igaz nvidián megy a gama full árnyékkal, közepes egyéb effektek mellett normálisan kb. 10 sim/lotig win2k os alatt (ami ugye nem igazán gama-opsi de stabilitásban firstclass).