FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Ez már tényleg zavar. Milyen gép kell a mostani játékok rendes futtatásához? A Radeon 9800 Pro-s kártyámmal, 3gigás procimmal is kicsit gázos a Sims 2. Már levettem az árnyékokat. Egyedül az élsimítás van közepesen (4x). A party-n összesen 12-en voltunk, és be-be akadozott rendesen. Nem akarom, igenis, nem akarom abszolút közepesre állítani a grafikát, annál nekem igenis jobb hardverem van. És az élsimítást sem akarom visszavenni. Ezzel a kártyával nagyon jó teljesítményt lehet elérni 4x-essel, és kevesebb AA-val a Sims 2 nem mutat olyan jól. Örülök, hogy jó kártyám van, és végre használhatnám az élsimítást is.
    Persze, a Sims 2 amúgy játszható, én GeForce 4 Ti4200-assal is játszottam ablakban, minden a minimumon, élsimítás nélkül, elvoltam vele, mert tudtam, hogy ennyit bír (bár az előzetes hírek szerint sokkal jobb kellett volna legyen azon is). De egy nagyságrendekkel jobb konfig esetén is csak egy-egy léptékkel vihetem feljebb a beállításokat? MIÉRT NEM LEHET NORMÁLIS GÉPIGÉNYŰ, RENDESEN MEGÍRT JÁTÉKOKAT GYÁRTANI??? Most már tényleg dühös vagyok.
    Egy dolog lehet még, ha lesz megint egy kis pénzem, megcsinálom. Lecserélem majd az IDE-s vinyóm SATA-ra. Valaki tapasztaltabb segítsen, legyen szíves, segít-e ez akkora mértékben, hogy érdemes legyen beruházni rá. Előre is köszönöm.

Még valami. Tudom, hogy sokaknak valamivel gyengébb konfigja van és örülnek a játéknak úgy, ahogy van. Én sem kérkedem a magam gépével, de egy évig güriztem érte, és nem azért vásároltam, hogy utána ott tartsak, ahonnan indultam. Ezért vagyok dühös, remélem, nem sértek meg senkit. Tehát a vinyóval kapcsolatos segítséget örömmel fogadnám.