32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• GTi Gaga
    mondjuk abban ha crackkal játszok nem tudok épiteni :))))))))

de ez ugye részlet kérdés? nem?

• GTi Gaga
    értem , akkor enm sesik soha sem az eső!

gondoltam megkérdezem, mert láttam ojan képet, hogy a csoka ül a jakuzziban, és megüti az áram, gondoltam ez is a másolt game miat van hogy a csokáimat soha se üti meg a villám! de akkor ügy tünik nem amiat van, egyszerüen kihagyták a gameböl a esöt

jól gondolom?
  • Hentes Bill #10593
    thx. idén még kész lesz akkor, nem? kb
  • Gerygrey
    Mondjuk úgy 75...
  • Gerygrey
    "1. a munkával kapcsolatos döntő események leírását nem nagyon értem, így sokszor mellé tippelek"

Nos, ezeknél nem lehet jól tippelni, mind csak a szerencsén múlik. Ne reménykedj abban, hogyha majd magyarul írja ki őket a játék, jobban tudsz majd dönteni :-)
  • Hentes Bill #10590
    magyarításról mit lehet tudni, hány % kb?
  • PiszkosFred
    Hagyjuk... (pofanvagok valakit egy lapattal, majd megkerdezem ugye nem baj? Mi van ha azt mondja hogy, de... ;]]) De ez csak apro kotekedes volt a reszemrol..
  • zizzenet
    A hardveremről. Jelenleg 7200-as vinyóm van, IDE-s, és 2 MB cache-sel. Memóriám 1024 MB (2x512 Dual-Channel).

Apropos. Nekem GeForce 4 Ti4200 64 MB kártya esetén letiltotta a játék az élsimítást. Nálad ez hogy állítható?
  • zizzenet
    ha már tizedszerre nézed meg a szótárban akkor legalább megjegyzed
    Igen. De, mivel a munkám során számtalan doksit kell bújnom, játék közben kikapcsolódnék egy kicsit. Úgy, hogy értem, ami oda van írva, és nem folyamatosan lapozgatok egy szótárat. Mindegy.
  • Mike
    nem írtad mennyi memória van a gépedben
  • Mike
    milyen vinyód van most? 7200-as? 8 megás vagy 2 megás (idiótáknak: nem a mérete!, hanem a cache)
  • Mike
    Tévedés.
    Nekem AMD 2000+ procim van 512 mb RAM, és Gef2Ti4200
    1024x768 minden mediumon, elsimitás félig felhúzva, és normálisan működik

talán a Win98se az ami segít
  • Mike
    ha már tizedszerre nézed meg a szótárban akkor legalább megjegyzed
  • Mike
    a másolaton nem változik? LOL

szerinted egy másolat mi minbenben különbözik az eredetitől?
  • Mike
    nem értem a problémád
    abszolut normális hsz volt a 300 forintot kivéve
  • zizzenet
    Ez már tényleg zavar. Milyen gép kell a mostani játékok rendes futtatásához? A Radeon 9800 Pro-s kártyámmal, 3gigás procimmal is kicsit gázos a Sims 2. Már levettem az árnyékokat. Egyedül az élsimítás van közepesen (4x). A party-n összesen 12-en voltunk, és be-be akadozott rendesen. Nem akarom, igenis, nem akarom abszolút közepesre állítani a grafikát, annál nekem igenis jobb hardverem van. És az élsimítást sem akarom visszavenni. Ezzel a kártyával nagyon jó teljesítményt lehet elérni 4x-essel, és kevesebb AA-val a Sims 2 nem mutat olyan jól. Örülök, hogy jó kártyám van, és végre használhatnám az élsimítást is.
    Persze, a Sims 2 amúgy játszható, én GeForce 4 Ti4200-assal is játszottam ablakban, minden a minimumon, élsimítás nélkül, elvoltam vele, mert tudtam, hogy ennyit bír (bár az előzetes hírek szerint sokkal jobb kellett volna legyen azon is). De egy nagyságrendekkel jobb konfig esetén is csak egy-egy léptékkel vihetem feljebb a beállításokat? MIÉRT NEM LEHET NORMÁLIS GÉPIGÉNYŰ, RENDESEN MEGÍRT JÁTÉKOKAT GYÁRTANI??? Most már tényleg dühös vagyok.
    Egy dolog lehet még, ha lesz megint egy kis pénzem, megcsinálom. Lecserélem majd az IDE-s vinyóm SATA-ra. Valaki tapasztaltabb segítsen, legyen szíves, segít-e ez akkora mértékben, hogy érdemes legyen beruházni rá. Előre is köszönöm.

Még valami. Tudom, hogy sokaknak valamivel gyengébb konfigja van és örülnek a játéknak úgy, ahogy van. Én sem kérkedem a magam gépével, de egy évig güriztem érte, és nem azért vásároltam, hogy utána ott tartsak, ahonnan indultam. Ezért vagyok dühös, remélem, nem sértek meg senkit. Tehát a vinyóval kapcsolatos segítséget örömmel fogadnám.
  • Cujo01
    ocsi19--nek...
  • Cujo01
  • ocsi19
    Nem origi a game. :D
  • ocsi19
    Sziasztok!!!
    Hogyan lehet falat húzni, illetve falat festeni, avagy miért nem tudom én ezt megtenni????
  • PiszkosFred
    felnevelni? ;]
  • richter
    Játszottam az egyedül álló tudos ferfi karakteremmel. A karakteremet ellopták az UFO-k és terhesen jött vissza. Most van egy kis UFO-m. Mi lesz belőle? Mit csináljak vele? Rakjam ki az utcára? Még csaja sincs, meg pénze sem :(.
    Ötlet?
  • zizzenet
    Mondjuk én örülnék a magyarításnak, mert az elégtelen angol tudásom miatt:
    1. a munkával kapcsolatos döntő események leírását nem nagyon értem, így sokszor mellé tippelek,
    2. van egynéhány cselekeedet, ami nem tudom, mit jelent pontosan, és mivel a kiszótárazottakat néha elfelejtem, néha meg már nincs kedvem játék közben is valami könyvet bújni, nem használom azokat vagy csak kísérletezek,
    3. sok tárgy számomra nem egyértelmű az ábra alapján, és angolul nem értem,
    4. örülnék, ha számomra is teljesen élvezhetővé válna a játék azáltal, hogy a különböző leírásokat és egyebeket, a verbális humorát is megértem.
    Azt gondolom, hogy mivel ugyanannyit fizetek, mint más, szerencsésebb népek játékosai, akik anyanyelvükön játszhatják, nekem is jár ez az élvezet. Ez persze nem jár, mert magyar vagyok. Ezért vannak a nagyrabecsült önkéntes szociális fordítók. Én nekik szurkolok. És leginkább azért szurkolok (ez is nekik szól, a szabadidejüknek), hogy talán eljön majd az az idő, amikor a magyar vásárlóközönség is lesz akkora érték, hogy az ingyen fordítás, mint meg nem fizetett és részben kényszerű tevékenység, megszűnjék végre.
  • Coolfire
    sry kiegeket..
  • Coolfire
    Hát ha úgy lesz,mint anno az egynél-hogy egymást írkálják felül-akkor tényleg feleslegesnek néz ki.Úgy lenne jó,ha a szövegeket külön pakolgatná,így meg lehetne az EP-ket is oldani.Pl.:MoHAA.
  • Coolfire
    A töltőképrnyőnek nem lesz magyar szövege?Azt módosíthatja a patch..:)De azért,mert nem szövegeket javít,még hatással lehet a magyarításra.Ezért javallom,hogy várd meg a pöcst,teszteld,és ha ok akkor lökd fel a netre.
  • Coolfire
    Gondold el,milyen jó lenne,ha még a telefonüzik is bennemaradtak volna!Azokat sajnálom..milyen jó kis pézeket lehetett nyerni..:)
  • Gerygrey
    Így utólag átgondolva szerintem nincs hatással a patch a magyarításra. Mert a szövegeket minek patchelnék? Mást meg nem módosítok a játékban. Ha meg megjelenik egy új kiegészítő (mint pl a Sims1-hez a Hot Date) akkor azt úgyis megint le kell fordítani.

Mellesleg ezt a rendkívül szűkszavú játékot lassan 2 hete, napi több órában fordítom :-)
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Lehet hogy most sokan fognak berágni rám (nem baj:)) de annyit hagy mondjak a Sims2 magyarításáról hogy nagy sansszal bukta az update-ek miatt, esetleg akkor lehet jó ha minden egyes patch és kieg. után a fordító nekiáll és újra átdolgozza. Nem igazán értem mi szükség van magyarításra egy ennyire szűkszavu gamában?
  • PiszkosFred
    Ahogy Sipocz jellemezte nem reg, a jatekban kizarolag hawaii idojaras uralkodik, es mint tenyezo, nem jatszik egyelore szerepet a jatekban ;]
  • GTi Gaga
    egy kérdés:

az idöjárás változik a játékban?

vagy az a másolton nem változik? eshetne eső, hó , vagy valami, mert unalmas ez a napsütés!

néztem a FAQban, ott nincs ijenröl szó.

• GTi Gaga
    neharizzatok rá!

az én hibám!

ne bántsátok!

Megvédelek történjen bármi is Logitech! Köcce!

• PiszkosFred
    Kotozkodes ON
    (nem kizarolag rolad szol a dolog, csak most jutott eszembe a te kommented miatt).
    Szeretem az ilyen kommenteket.. Leirod az infot, majd leirod/kerdezed hogy nem baj-e, aztan nyomsz egy "mehet"-et. A kerdesed ebben a masodpercben valik koltoive...

...melynek innentol kezdve ertelme semmi

Kotozkodes OFF ;]
  • Logitech
    300Ft+áfa/perc :)

azonosító: faqsg
    jelszó: faqdown

remélem nem baj, hogy megadtam
  • GTi Gaga
    Igazad van, fent vannak, ám egyszerü halandó, mint én tudja leszedni, mert bekell jelentkezni mint VIP! kitöl, ill. mennyiért kell vip takságot igényelni?

nagyon megköszöném neki!
  • Devids Pro
    mensd ki egész sims2 könyvtárat;D
  • Tomi13
    Addig okés,de melyik fájl?Vagy kell az összes mappa?
  • Mike
    Dokumentumok könyvtárban
  • Mike
    feent van a faq-os oldalon amit le lehetett eddig tolteni
  • Tomi13
    Sziasztok

Holnap szeretnék formatálni a gépem,és kellenének az eddigi sim2 mentések viszont nem találom őket sehol.
    Tudja vki hogy merre vannak illetve mi(k) a fájl(ok) neve(i)?
    Köszi:Tomi