FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Általában a videónak két szélsősége van
    1.legnagyob teljesítmény
    2.legszebb kép
    és minden kártyának sok-sok opciója amivel ezek alá lehet támasztani, ezek pl. az nvidia esetén simítások, átmenetek, pixel és vortex árnyékolások. Ezek között kell válogatni mert a gyári default általában vmi kevercs amolyan kecske is meg káposzta is. Én eleddig nem sok hasznát vettem azoknak a dolgoknak amelyek a legszebb kép felé vezetnek mert a legrandább és a legszebb között számottevő minőség nincs viszont sebesség már annál inkább.
    Rendszergyorsító (itt persze folyamatosan az MS Windows verzióiról beszélgetek) az a fenntartott rendszerterület a gép op.ram-ján belül ami fixen a lemezen tárolt adatok felolvasására és a tényleges végrehajtás-feldolgozás helyére való juttatására szolgál. A lényege az hogy az éppen kellő adatokon túl a rendszer perifériakezelés szinten kódolt és általában a főfolyamatoktól (főprocitól) független azzal párhuzamos módon felolvassa a ram-ba az aktuális adat környezetét is és jó sansszal a következő adat már ebben a környezetben van, tehát ennek a processzor illetve a tár felé juttatása már nem lemez IO sebeséggel hanem társebeséggel megy és nem byte-onként hanem általában szavanként. A rendszergyorsító méretét az op.rendszerben be lehet állítani és sajnos az MS defaultja nem az optimum, hanem a minimum gyorsitót tartalmazza. Megjegyzem hogy én csakis a Windows 2000 os.-ig tanulmányoztam a dolgot tehát XP-s ismereteim igencsak zsengék ha ott mások a beállások valamelyik értő majd helyrerakhat.