32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Ja tegnap benézntem a goth familyhez,ott az öreg morti mint nyugdíjas őrült tudós kap négyszázvalahány simit naponta.Ez tényleg csak a töredéke a 2333-as napidíjnak.
  • Coolfire
    Hali!
    Na tegnap felraktam a játékot újra.Nagy nehezen kiagyaltam a karakterem és elkezdtem játszani.Ment mendegélt a játék,s míg kimentem cigizni ez a f@szkalap sim kiült a ház elé a felhőket bámulni.Mire bejöttem a cigiből már csak a síremléke volt ott.Asszittem beszarok.Bezzeg akarattal egy simset sem tudtam agyonütettni a meteorokkkal és műholdakkal..:)))
  • Sipocz
    Jaja, becslésem szerint a rendörnek min. 75%-os sansza van. Tegnap is győzött nálam egy spiné zsaru. Sajnos a lenyult jakuzi és zongora (szummárum 10000 simo) utáni kártérítést (4000 simo) némileg keveseltem és a simfőzőbödönt kénytelen voltam aspi pontból visszavásárolni. Ez utóbbi volt éppen a már említett bömbikélés forráss mert térben nem messze helyezkedett el a lakás bejáratától a kertben és ahányszor elmentek a hült helye mellett mindannyiszor megríkatta őket a "szörnyű veszteség":).
  • PiszkosFred
    Valami cinkelt kocka lehet az, mert nalam 80%ban (csak korulbelul) a rendor a nyero a csetepate utan. De lehet, hogy az irl toto/lotto-ban elkerulo szerencse itt potolta be nalam a lemaradasat ;]
  • PiszkosFred
    OFF
    Miert is? Hamarabb kellett volna gondolkoznod. Farkastorvenyek vannak. Ez nem "kocsogseg", hanem egyszeru felismeres hogy azok meg szabadok. Keress mas domaint, csak otlet kell hozza. (...)
    ON
  • Sipocz
    Az még hagyján hogy jön a betörő, de amikor jön a rendőr is és lenyomnak egy tizperces bunyót a család jelenlétében aminek az eredményét a gama kockadobigálással állapítja meg és ha nincs mázlid akkor a betörő gyöz és ekkor még az a dolog sem fog vigasztalni hogy a zsaru visszaadja a jelvényét:)!
    A jumpingra van célirányos patch, a faq-ból letölthető egy kemény 400 byte-os package tesztelt és cool.
    Azt hogy melyik sim ronda melyik nem csak óvatosan kezelgetni, mert az persze igaz hogy a karigenerátorral készített sim esetén mindenki vmilyen kedvenc zsánerét rakja össze, de amikor már csak utódok keletkeznek (mellesleg ez a sims2 lényege!!!) a párosítások olykor nem várt eredményeket adhatnak. Egy bizti: ronda gyerek nincs!!! Nálam a fókuszban épp most lévő párnak nemrég született gyermeke és meg kell mondjam leány létére az apja "szépségét" örökölte, de e mellé 5 neat, 6 aktiv, 9 playfull és 10 nice, rövidebben egy tündéri és zseniális ördögfióka akivel élmény játszani mert minden közelében előforduló felnőttsimet egyszerűen elbűvöl és a családi barátok száma egyelőre némi divergenciát képez a gyerek révén:))).
  • Rafaelo
    lehet homokos nekem is volt olyan és rohadtul dühitett
    de volt olyan hogy a pasim a legrondább nigga nőbe lett szerelmes
  • Gerygrey
    Érdekes, én még sosem találkoztam betörővel, pedig a megjelenés napjától nyúzom a játékot...

Lehet amúgy egy Sim homokos? A múltkor egy Simem beült egy másik pasival az aspiration points-okból vásárolt speciális jacuzziba, és enyelegtek egymással. Persze a Simemmel együllélö csajszi észrevette és kiverte a balhét :-)

Kjanoka: mi ez a Jumping bug? Én eddig úgy tudtam, hogy a SimPE csak a szövegek szerkesztésére való, de ezekszerint másra is jó? (ezzel készítem a magyarítást a játékhoz)

OFFtopic: a qrva száját a vicc.hu-nak, aki lefoglalta elölem az összes Sims-el kapcsolatos .hu-s domaint (sims.hu, sims2.hu, thesims.hu, thesims2.hu...) Miért ilyen köcsög valaki?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    (minden tüchtig?:)
    A franc az összes betörő pofájába!, tegnap egy 3 tagu családomnál nyomult a "drága" és azok annyira kikészültek agyilag hogy az egyikük elszalasztotta a carpoolt és egy álló napig bömbikéltek nekem mind a legváratlanabb időpontokban:((.
  • Kjanoka9
    Sziasztok!

Már más is ajánlotta ezt a SimPe nevű progit, de én most azok figyelmébe ajánlom, akiknek jumping bugjuk volt/van.
    A legújabb verzióval már lehet törölni/hozzáadni EMLÉKEKET!

Simpe
  • zizzenet
    Fenébe. Levettem az árnyékokat high-ról mediumra. Rögtön gyorsabb lett a játék. Viszont tényleg hiányoznak az árnyékok. Nagyon megszoktam már. És sajnálom, hogy ilyenkor a tárgyak árnyékát is leveszi.
  • Duddits
    Király!
  • Devids Pro
    az lesz ha egyzser végre elkészül :D
  • Coolfire
    pfff...ez lesz a saját doménes sims2 honlap?:)
  • Devids Pro
    eltaláltad
    pfff :D
  • Mike
    Davids Pro!

PC-game.hu

tudom, pffff :))))
  • Sipocz
    Épp most néztem meg TopGun-nak: a progiba a power user menün gyere be ott a system/memory alatt vannak erre topicok. Csak óvatosan, nagyon óvatosan!!! Javaslom minden lényegi változtatás után a tesztelést és korántsem biztos hogy a legnagyobb érték a legjobb.
  • zizzenet
    Sipocz, most már értem, mire gondolsz. És már csak gyakorlati nehézségeim vannak. Hogy a jó életbe tudom kontrollálni ezt a rezervátumos dolgot például abban az x-men progiban, amit ajánlottál? Úgy értem, hol érdemes keresni és mit célszerű módosítani? Mert szeretném kiküszöbölni az összes lehetséges "hibát", ami a Sims 2 megfelelő futtatását akadályozná. Előre is köszi az idáig is köszönteket.
  • Mike
    valszeg a cache-re gondoltam, és nem méretére

logikus, nem

na mindegy :)
  • Mike
    nem sértettél meg, csak felbosszantottatok Sipöczcel
  • Zizi4
    Én láttam rendesen bár nekem nem volt olyan borzasztó gyors . Ez csak egy ATI 9200 SE kártya 64rammal . Ha a directdraw nem olyan fontos akkor a többi tökéletesen rendben volt. Nagyon köszi a segítséget
  • Sipocz
    Hát nemtom, a direct3D lenne a fontosabb, ott egy kockát pörget a directx. Nálam a directx9b jelü pörgetésnél nem látom jól a nyga sebesség miatt a kocka sarkait ha a vertikális szinkron ki van kapcsolva.
  • Zizi4
    A DirectDraw teszt eredménye: Hiba a(z) 5. lépésnél (Téglalapok felhasználói ellenőrzése): HRESULT = 0x00000000 (hibakód)
    dxdiag eredményében ez az egy hiba volt. Ennek van jelentősége? Csak ennyi még aztán nem offolok
  • Coolfire
    no én meg megyek játszani..
  • Coolfire
    pedig a SATA-sokban alapból ott figyel..
  • Coolfire
    jó pihenj egy kicsit..ha megsértettelek valóban,bocsika..az üziket szedd ki nyugodtan,ha akarod..
  • Sipocz
    Általában a videónak két szélsősége van
    1.legnagyob teljesítmény
    2.legszebb kép
    és minden kártyának sok-sok opciója amivel ezek alá lehet támasztani, ezek pl. az nvidia esetén simítások, átmenetek, pixel és vortex árnyékolások. Ezek között kell válogatni mert a gyári default általában vmi kevercs amolyan kecske is meg káposzta is. Én eleddig nem sok hasznát vettem azoknak a dolgoknak amelyek a legszebb kép felé vezetnek mert a legrandább és a legszebb között számottevő minőség nincs viszont sebesség már annál inkább.
    Rendszergyorsító (itt persze folyamatosan az MS Windows verzióiról beszélgetek) az a fenntartott rendszerterület a gép op.ram-ján belül ami fixen a lemezen tárolt adatok felolvasására és a tényleges végrehajtás-feldolgozás helyére való juttatására szolgál. A lényege az hogy az éppen kellő adatokon túl a rendszer perifériakezelés szinten kódolt és általában a főfolyamatoktól (főprocitól) független azzal párhuzamos módon felolvassa a ram-ba az aktuális adat környezetét is és jó sansszal a következő adat már ebben a környezetben van, tehát ennek a processzor illetve a tár felé juttatása már nem lemez IO sebeséggel hanem társebeséggel megy és nem byte-onként hanem általában szavanként. A rendszergyorsító méretét az op.rendszerben be lehet állítani és sajnos az MS defaultja nem az optimum, hanem a minimum gyorsitót tartalmazza. Megjegyzem hogy én csakis a Windows 2000 os.-ig tanulmányoztam a dolgot tehát XP-s ismereteim igencsak zsengék ha ott mások a beállások valamelyik értő majd helyrerakhat.
  • Mike
    majd ha lenyugdtam visszajövök, sry
  • Mike
    nem így van, de ebbe ne itt menjünk bele
  • Coolfire
    én is félreértelmeztem amúgy első olvasatra..
  • Mike
    berágtam rád, szal haggyál :(((((
  • Coolfire
    én nem gondoltalak idiótának,de mindegy nagyon jól tudom,hogy csak a SATA vinyók kapnak gyárilag cachet,a többinél opcionális..
  • Mike
    választhatsz

1. faq olvasgatása

2. megveszed

szevasz!
  • Coolfire
    OFF:
    Mér?Azért mert caches úgyanúgy töredezik főleg ha win98 alatt használod FAT-ban,de sztem azért NTFS alatt is érdemes a vinyóval foglalkozni,akárhány partíciót hozol létre rajat.Nem mindegy a fejeknek mennyit mozognak..
    ON:
  • KranaZoli #10481
    Hali!

Egyik ismerősöm megkapta a Sims2-őt. De nincs hozzá crack-je neki. Már nézegettem egy rakás oldalt honnan lehetne letölteni, de nem találtam semmit :(

Volt ahol regisztrálnom kellett volna magam hozzá, stb...

De én ezt nem akarom. Nem tudnátok ajánlani v.mi URL-t ahonnan le lehetne tölteni egy jó crack-et, vagy megkérhetnék valakit, hogy küldene az e-mail címemre egyet?!

Köszi: KranaZoli!
  • Mike
    :((((((((((((((((((

szerinted én ekkora idióta vagyok?

probáljuk már értelmesnek gondolni a máásikat is, ok?

NEM mindegyik vinyón van 8 mega cache
  • Mike
    gondolom amikor területet foglalsz a rendszergyorsításnak

win98 alatt maxfilecache és stb
  • Coolfire
    vazzergh...akkor vincsi talán nincs is..:)a kesh az író-olvasó gyorsítótára...nekem is ott figyel a 160 GB-s SATA-s Samsung vincsin.Igaz a vinyó meg a polcon figyel,mert nem jó a p4c880-as alaplapom..:(((
  • Mike
    úgy értettem
  • Zizi4
    Köszönöm szépen!
    Akkor most nekiállok.