FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Ezt a nyugdij témát még nem ismerem, mert csak karigenerátoros helyből öreg simem van 2, ők üreslappal jöttek be és csak az első unokáig dolgoztattam őket a tiniknek és eldereknek szánt munkafeltételekkel. Vmi olyat hallottam hogy elderré válláskor fel lehet mondani az állást, tehát még az is lehet hogy nem kötelező. Bár ahogyan nézegettem az elder needek alakulását fel kell mondani az adult foglalkozást mert abba egy elder belehal.
    A házasság egyáltalán nem kötelező dolog, én kizárólagosan használom mert roppant konzervetív vagyok ezen a téren. Nálam az un. romatikus aspi sim számüzött karakter mert a normáim szerint az a gamában egy sima qrógép semmi több, szvsz. igazán romantikus simet nem ebből hanem a familia mániásból lehet előadni mert annak nem a tömegtermelés, hanem a minőségi adok-kapok a rögeszméje és ha hiszitek ha nem ezzel is el lehet jutni a wh 3 simmel cimü want-ig. De ez csak az én dilim és mindenki persze azt vág haza akit akar!! Az viszont kétségtelen, hogy egy szépen előadott menyegző kifejezetten felemelő dolog és a videóbejátszástól a menyasszony tortájáig roppant humoros is csak az a sok pohárköszöntő csak az ne lenne:)) nem beszélve hogy a házasság és a menyegzői parti a családcentrikusoknak jó esetben 11000 aspi pontot képes betermelni ehhez jön a szülők-nagyszülők "engagement and marriage by relative" want-ja a maga kis privi 3-4 ezrével! Nálam konvencionálisan házasságik csak woohoo és azután jöhet csak a try for baby, mint mondani szokás "hogy neve is legyen a gyermeknek":))!