FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Nemtom, a gépigény szerintem akkor is nagyon magas, és maradtak a programban rendesen optimalizálási hiányosságok (néhol még mintha memóriakezelési bugok is akadnának, de ez lehet, hogy csak amolyan szakmai ártalomból levezethető paranoia). Reméljük, mindezt orvosolják, küldtem nekik jelentést a tapasztalataimról, szóval megtettem a magamét .

Más: jelenleg, ha végre lesz időm befejezni a házat, visszaköltöztetem a famíliám. Akkor lesz csak szép a sim-élet. Szingli pasihoz beköltöztettem két nőjét. Mindhárman szerelmi életcéllal rendelkeznek, szóval, ha ügyes vagyok, testnedvektől fog csöpögni a lakás. Ráadásul az egyik már terhes az ürgétől. Szóval csináltam egy házat, amiben két hálószoba van, így lehet egyikkel-másikkal kufircolni úgy, hogy a másik-egyik ne vegye észre, meg lehet külső partnereket becibálni. De hogy a gyerekkel mi lesz? Meg a másiktól is szeretnék egyet. Lesz dolgom, asszem.
    Apropos. Mi az igazi jelentősége a házasságnak? Az ürge félelmei között szerepel az eljegyzés bármely nőjével. De én szeretnék szép mennyegzőt, ha valóban van valami komoly hatása. Szóval mit eredményez?