FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Pirlipát
    Na akkor elmesélem tegnap, hogy jártam. Szegény öreg mami már két lábbal a túlvilágon arról álmodozott, hogy szerelembe esik. Hát gondoltam utazzon a másvilágra vidáman, és áthívtam a fene nagy jó barátját, a headmastert. Gondoltam iskolaigazgató meg minden, biztos jó parti lessz! Hát össze is hoztam őket nem volt nehéz, mert már amúgy is nagyon csipték egymást. Szóval love, woohoo aztán jöhet az esküvő. Erre a pofátlan pasi képes volt beállítani 1000 azaz egy ezer simelionnal, totál zéró skill pontokkal, ja és munkanálküli is mndezek mellett. Kérdem én, akkor hogy a francba volt így iskoligazgató! Szóval csak hogy tudjátok kinek nyaliztok, meg izgultok a kegyeit lesve. Egy ruppotlan, tök hülye munkanélküli csávó. Na mindegy, annyi hasznom mégis lett a dologból, hogy gyönyörű arany síremléket kapott a mami. A pasit meg szépen elküldtem, hogy találjon magának saját helyet. Ja és még valami. A diri ősz hajú öreg pont a mamihoz illik, erre költözés után kiderül, hogy adult a szentem bár csak ősz hajat lehet neki adni, és gyereket akar. Ja és a kis gyémántja aminek meg ott kéne szépen lebegnie a feje fölött na az lecsúszott nekijje ugy a gigája körüli részre. Ettől a sötétben szép zölden világított. Hát kész csőd volt a pasi. Na csak tanulság végett írtam,....meg csak úgy. :-))