32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#10431 2-szer, 3-szor talán, volt nanny a háznál. Nem igazán voltam érte oda mert a gyereket nem tanítgatta, bár szeretgette és ezzel nekem nem volt bajom (noha hallottam sok-sok ellenpéldát). Meg én amolyam esemény utáni beavatkozónak láttam, pl. nem biliztette a gyereket, de ha benyomigált akkor rögtön jött tisztázni a dolgot, nem etette meg lefektetés előtt pedig úgy lett volna célszerű hiszen a kölyök arra ébredt hogy éhes, vagy éppen még megetette amikor az már alig bírta nyitvatartani a csipáját. Szükségtől mindenképpen jó, de használata ellenjavalt. Nálam simán lehetett neki mondani, hogy a szolgálat vége és ezzel valamint egy kedves kézfogással elválltunk. -
Pirlipát #10430 Közbe eszembe jutott még egy dolog. Próbáltátok már kirúgni a nanyt? Mert én már telefonon, személyesen mindenhogy próbáltam de nem tudtam. Végül Shoo-val kellett kiebrudalnom. És egyébként is folyton megjelent. Különben jó fej volt, mert gyakran sütött tortát ( egyszer flambirozás közben fel is gyujtotta magát ), de mikor már sok szabadnapja volt anyukának gondoltam inkább rá bíznám a gyereknevelést. De hát nem lehetett kirúgni és folyton láb alatt volt a szentem. Végül kinöttük. Ti próbáltátok már? -
zizzenet #10429 hehe... Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét... -
#10428 HAH! nem tudom a korod sem a nemed, de szvsz Te is tudod és én is emlékszem hogy egy tinikkel teli buszon sok-sok dolog történhet de olyan hogy "szorgoskodás a házifeladat körül" egyszerűen nem létezik:)))! -
zizzenet #10427 Lehet, hogy jó társaságba keveredett, és már a buszon megcsinálta az összes házit. -
#10426 Nem hiszem hogy programozott és tervszerű dolog lenne, inkább ez is egy bug, valami feltorlódás egy szükebb progi keresztmetszeten ahol az engine-nek el kell döntenie hogy miféle felesleges dolgokat ne jelenítsen meg és úgy látom a simeket fontosabbnak ítélte mint a hf-ot. Bár én a nejemnek azt találtam mondani hogy ez is csak szeleburdi kislányokkal fordul elő, hiszen nálam a komoly férfi(juho)k nem képesek letöröltetni a házit:))! -
Pirlipát #10425 Lehetséges, hogy ha egymás után többször is A+-os, akkor már nincs házi? ... csak elmélkedek. -
Pirlipát #10424 Huuu az annyáját! Ha megtudod, hogy csinálja kérlek oszdd meg velünk is!:-) -
#10423 A nejem gamálása közben fordult elő és nem hittem a szememnek: történik hogy nála gyakoriak az azonosan tinikorban lévő gyerekek (neki meg mind kislány hehehe...), akik ugye egyszerre érnek haza a suliból és volt amikor egyikük vendégtinit is hozott. Ilyenkor nála rendszeresen eltünik a házifeladat a gyerekek kezéből és sehol nincs a telken sőt a gama úgy veszi mint elkészített házifeladatot (mondjuk ezt megértem hiszen az elkészültét az jelenti mikor eltünik és viszont). Én is a lányom is kértük az asszonytól a receptet hogy hogyan csinálta, de nem akarja elmondani mert arra hivatkozik hogy maga sem érti:))). -
Pirlipát #10422 Illetve van egy-két fizetős is, de főleg ingyenes. -
Pirlipát #10421 Ha valakit érdekel, akkor szerintem itt nagyon klassz rucik vannak ingyen:
http://www.chicchica.net/ -
Pirlipát #10420 :-))))))) -
#10419 Nagyon jó!:)))))
Nekem mindig gyanus volt az ürge, már hogy lehet nem evilági elméje van mert:
-mondom neki bemutatom a kéglit , mondja minusz-minusz (modom magamban anyád!)
-mondom neki nézz küröl, nem mondja de őrjöng (mondom magamban anyádabb! még felvered nekem a srácot a délutáni szunyókálásból)
-mondom neki hogy's'mint az iskola, mondja minusz-minusz (mondom magamban nagyanyád! hát nem te vagy a diri?)
-mondom neki záblj vacsit, mondja eszik mint disznó (mondom magamban dédanyád!)
-mondja nekem "üdv a fedélzeten", mondom navégre (mondom magamban következő kölyökig ne is lássalak vaaz!)
-néhány nap múlva áthívom az anyóst vendégnek, na találd ki kit hozott magával mint "legjobb barátot".......(mondom magamban az anyósnak, a férjed hun hagytad Petra vazze?) -
Pirlipát #10418 Hát akkor Neked nagyon rendi sim gyerekeid vannak, mert nekem asztal ide vagy oda, ők akkor is cak a földre rakják a leckéjüket. Volt olyan kislány is, akinek az volt a mániája, hogy a telek végébe az út mellé rakta a házit. Na mire megtaláltam, hogy hol van! Annak is örülök, ha sikerül normális helyre szoktatnom őket és nem az útba pakolják a füzetet. -
#10417 mindegy, én szeretek aging off-fal játszani, tudom egyéni szoc probléma :) -
Pirlipát #10416 Na akkor elmesélem tegnap, hogy jártam. Szegény öreg mami már két lábbal a túlvilágon arról álmodozott, hogy szerelembe esik. Hát gondoltam utazzon a másvilágra vidáman, és áthívtam a fene nagy jó barátját, a headmastert. Gondoltam iskolaigazgató meg minden, biztos jó parti lessz! Hát össze is hoztam őket nem volt nehéz, mert már amúgy is nagyon csipték egymást. Szóval love, woohoo aztán jöhet az esküvő. Erre a pofátlan pasi képes volt beállítani 1000 azaz egy ezer simelionnal, totál zéró skill pontokkal, ja és munkanálküli is mndezek mellett. Kérdem én, akkor hogy a francba volt így iskoligazgató! Szóval csak hogy tudjátok kinek nyaliztok, meg izgultok a kegyeit lesve. Egy ruppotlan, tök hülye munkanélküli csávó. Na mindegy, annyi hasznom mégis lett a dologból, hogy gyönyörű arany síremléket kapott a mami. A pasit meg szépen elküldtem, hogy találjon magának saját helyet. Ja és még valami. A diri ősz hajú öreg pont a mamihoz illik, erre költözés után kiderül, hogy adult a szentem bár csak ősz hajat lehet neki adni, és gyereket akar. Ja és a kis gyémántja aminek meg ott kéne szépen lebegnie a feje fölött na az lecsúszott nekijje ugy a gigája körüli részre. Ettől a sötétben szép zölden világított. Hát kész csőd volt a pasi. Na csak tanulság végett írtam,....meg csak úgy. :-)) -
#10415 Az utódokkal való gamálás szerintem is tök jó, azt figyelemmel kisérni ahogyan a vonások, a hajszín öröklődik! pl. nálam a nagyszülők hajszinét és arcberendezését kapják a srácok, van most egy fióka aki atyai nagyanyja vörös haját kapta(a szülei mindketten eredeti szőkek!) és vonásaiban meg leginkább anyai nagyapjára hasonlít. Kész családi idil amikor egy hétvégi kertipartin összejönnek:))! -
#10414 Erről meg juteszembe: mostanság és véletlenül jöttem rá hogy a házifeladat elkészítéséhez nem kell íróasztal, pedig én végig ebben a hitben éltem csak most valahogy az asztal összes felülete el volt foglalva és én véletlen beprogramoztam a srácot a hf. elkészítésére:). -
Pirlipát #10413 Aha! Hát ez tényleg nem semmi!!!De ha megnyugtat ez nem annyira az öreg Murphy sara, mint inkább a gama betegsége, mivel ezt a problémát ( csak ott azt hiszem lányokkal ) már olvastam máshol is. Nekem ezzek szerint nagy SZERENCSÉMRE kiegyensúlyozott a nemek aránya, pedig én is szaporítom őket inkább, ezt valahogy érdekesebbnek találom, mint a teremtést. Némely családnál azt hiszem már egy kicsit túlzásba is vittem. -
#10412 Nekem a gyerek asztalával volt ilyen hogy nem tudtam megmozdítani az óta is ott van. -
#10411 Hát épp ez az! Így csináltam, egészen engedtem a dolgokat a vajúdás megkezdése előtti "fel áll és odébb megy" pillanatig, aztán mentés. Itt jön a röhejszámba menő rész mert mindaddig amig én töltögettem vissza a mentést csak fiúk jöttek nyakra-főre és ahogyan a nejem töltötte be ugyanazt a mentést neki egyből leányt adott. szvsz. ez amolyan Murphy-féle tvr. Igazán az un. "ivararány" megtartásáért küszködtem mert manapság a faluban ahol mindketten (a lányommal együtt 3-an, bár ő nem annyira cooperative) toljuk a gamát már nem készül karaktergenerátorral új sim, csakis az "ősi" módon és csakis az eféle "születés szabályozás" segíthet a megfelelő ütemü benépesítésben. -
Pirlipát #10410 Erre a "csak fiúk születnek" problémára lenne egy javaslatom. Azt hiszem korábban már volt róla szó, hogy a gyermek neme csak a születés pillanatában döl el. Szóval mikor már csak tolatni tud a kismama, csinálj egy mentést, és ha nem megfelelő a nem , akkor egyeszerüen lehet előlről kezdeni. Ez e Te esetedben azt hiszem igazán jogos beavatkozás lenne. -
#10409 Jaja. Én is tanulópénzként használtam az aging off-t, aztán teljesen feleslegessé vált. Mivel egy-egy elixir 5 adag, így egy jól "nevelt" sim képes rá, hogy 1-2 naponta kitermeljen egy újabb exilirt, örökéletet biztosítva ezáltal a családnak. Nomeg így sokkal érdekesebb, ha az ember túlvan a kezdeti "betanuláson". -
#10408 thx -
#10407 Ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor szedd szét a családot a lehető legkisebb részekre a find own place segítségével, építs fel egy házat aztán az egyik családrész számára aki(k) move in-nel szedjék össze a többieket, ehhez elég ha beköltözteted a részeket egy-egy üres telekre ahol egy darab falra felraksz egy telefont és kész.
-
#10406 Szvsz. ne használj aging off-ot, a dolog csak annyit változik hogy folyamatosan itatni kell velük (persze csak aspirált módban) az elixirt abból meg úgy is van folyamatosan épp elég. Nálam kizárólag az első családomnál használtam az aging off-ot a betanulás során (meg is lett az eredménye a jumping bug-ban), de hidd el nincs rá szükség és amig a Maxis nem adja ki a patch-ot az ezzel kapcsolatos bughegyek csak nőni fognak. -
#10405 szerintetetk mit kezdhetek ezzel az aging dologgal? -
#10404 Szerencsere nem volt meg hozza szerencsem, de remenykedjunk hogy a varva vart peccs ezt is orvosolja majd. Ha lesz egyaltalan... -
#10403 Bizony-bizony! oly mértékben nem csalás, hogy maguk a Maxis fiuk is ösztönöznek ennek a cheat-nek a használatára néhány általuk is elismert hiba ideiglenes javitásánál. A graf.engine-re ültetett true 3D-s gamák mind tartalmaznak ilyen tipusu konzolparancsot. -
#10402 a szétvert babaházat még a moveObjects-szel sem lehetett törölni -
#10401 engem pl. az roppantúl bosszant, hogy míg az 1-ben kockánként is lehetett bővíteni a medencét, itt ez képtelenség
bizonyos helyekre vagy engedi építeni, vagy nem -
#10400 Ez nem csalas, hanem egy hatekony konzol parancs egy idegesito bug ellen. (lasd a te peldadat, miszerint koltoznod kellett emiatt az apro, de annal idegesitobb hiba miatt) -
zizzenet #10399 Nem használtam még semmilyen csalást, de ezt a moveObjects-et szem előtt tartom akkor. Kösz mindenkinek. -
#10398 meg a koszos kádtól és csaptól is és wc-től is lehet beteg a sims ezért kell bejárónőt alkalmazni -
#10397 A hiba eredete a közös játék a darttal (persze az igazi ok ennek a hibás scriptje), ekkor ha nem fut le a játék a tökéletes "én jövök, te jössz" sorrendben a foglaltság jegyzése rajtamarad a darton ezért nem lehet macerálni. Marad a Fred által is sugalt moveobjects on (szvsz. ez pláne ezért van benne mint official cheat). -
#10396 Helló Népek!
Mizujs?
-Megfázás,influ és tüdőbaj->ha a sim szennyezett körülmények közzé kerül (nincs takarítva a ház rendesen, rovarok nyüzsiznek) vagy éppen melóban van akkor megnő a sansza a megbetegedésnek. Néhány townie simnek (a franc a bélésüket) az a mániája pl. hogy felborítgatja a kukát az utcán amire persze rögtön jönnek a csótányok, ez az egyik legnagyobb veszélyforrás, nem is szabad hozzájuk babrálni mert tök hatástalan hanem helyből kell hívni az exterminátor bácsit (és a szinen megjelenik Arnold a svájci néger:))). Szvsz. az hogy a sim milyen öltözéket visel egyelőre nem befolyásolja a megfázási sanszot, mert a gamában mindig egyforma, amolyan hawaii-időjárás honol.
-"egy ember csak egyfajtát":)->eleddig 8 elsőgenerációs és 2 második generációs felnőtt utód-simem van a gamában, mindegyik már a saját utódok nevelésével foglalkozik illetve erre készül. Ezekből az utódokból nálam a nemi arány 9:1 a fiuk javára és ez már kezdett bosszantóvá válni és felesküdtem hogy addig próbálkoztatom a simejeimet amig leány utódok nem születnek. És nem és nem és nem, tegnap már a harmadszori visszatöltés után a nejem elzavart a géptől és vállalta hogy majd ő "levezeti a szülést" (amihez annyi köze azért mégis csak van mert a vajúdó sim-asszonyka az ő nevelt simje volt) és csodák csodája helyből leánygyermek látott napvilágot. (ilyen márpedig nincs!!:))
-Kerti növények->úgy néz ki bejön a tervem: ha a kertben csak fák és lágyszárú növények vannak, akkor a "rendezettlenség" érzés szinte eltünik, legfeljebb egy-két gyom nő és az is csak a túlöntözött virágágyások tájékán (ezt a simek pár pillanat alatt kiszedik és kész). Van néhány dolog aminek a hangolása nem egészséges, ilyenek: a bokrok burjánzása és az ez által keltett negativ env. hatás, aztán pl. nagyon szívom a pohárköszöntésnél használatos ital vízhajó képességét, a Maxis megörököltette az úszómedence negativ env. hatását a Sims1-ből pedig ez a darab víz direkte és fun szerzési célokkal van ott és nem csak úgy kifolyt a hibás csöviből, nagyon csekélykére vette néhány gyermekjáték fun értékét pl. én lassan kizárólag a babaházat és a villamos kisautót veszem meg a gyerekek számára mert a játékláda, a plüsmackó és a babakonyha fun növelő hatása a ráírt értékhez képest is nagyon elmarad. -
#10395 Es a sokat emlegetett konzol parancs sem segitett? -
zizzenet #10394 Azért most egy kicsit tele lett a tököm a Sims 2-vel.
Az egyik, már régóta ismert hibája a kevéssé optimalizáltság. Három gigás proci, egy giga memória és egy Radeon 9800 Pro mellett egy Community Lotban 7-8 simmel már meglehetősen döcögős. Aztán üresben megnéztem egy 80.000 körüli házat, és már érezni lehetett egy pici röcögést. Képzelem, mi lenne, ha élnének benne négyen-öten. Azért ez durva. De hát tudtuk a kezdetektől, hogy ilyen, ugye.
Viszont a konkrét probléma, amitől nagyon kiakadtam, a következő. Szingli pasimhoz beköltözött két hölgyemény, lett egy kis pénz, gondoltam, bővítem a házat. Igen ám, de az egyik falat nem engedte törölni, mert volt rajta egy darts (jól írom?), amit az istennek nem lehetett leszedni, de még kijelölni sem a vásárlás módban, azt írta, nem jelölhetem ki azt a tárgyat, ami használatban van. Kérdem én, hol? Fél órája (valós idő szerint ) felé sem nézett senki, az egyik aludt, a másik épp evett. A harmadik meg akkor ott se volt. Mindennel próbálkoztam. Oda küldtem valamennyit, hogy játszanak. Erre volt opció, mintha rendesen működne. A sim oda is ment, de nem bírt játszani vele, csak állt mellette. Áthívtam azokat a simeket, akik még vendégségben játszottak. Hátha valamelyik befejezi a cselekvéssorozatot. Egyik sem tudott vele játszani. Szóval az a fal a dartsszal ott maradt volna az idők végezetéig.
Ki kellett a teljes famíliát költöztetnem a házból, elveszítvén minden tárgyat. Most üresben építem át az épületet, és majd visszaköltöztetem a famíliát.
Ez már tényleg gáz. -
#10393 Jogos
Egy-másfél HÉT múlva lesz meg a magyarítás. -
#10392 azt hiszem megtalaltam a hiba okat
ha ennel a csaladnal hasznalom az aging cheatet, akkor nincs tobbe jarmu :((((
meg kiprobalom masoknal is igy mukodik-e, mert ha igen akkor ujrainstallalom ezt az egesz ki@#$%%^@#@ francot :((((((((((((((