FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Azért most egy kicsit tele lett a tököm a Sims 2-vel.

Az egyik, már régóta ismert hibája a kevéssé optimalizáltság. Három gigás proci, egy giga memória és egy Radeon 9800 Pro mellett egy Community Lotban 7-8 simmel már meglehetősen döcögős. Aztán üresben megnéztem egy 80.000 körüli házat, és már érezni lehetett egy pici röcögést. Képzelem, mi lenne, ha élnének benne négyen-öten. Azért ez durva. De hát tudtuk a kezdetektől, hogy ilyen, ugye.

Viszont a konkrét probléma, amitől nagyon kiakadtam, a következő. Szingli pasimhoz beköltözött két hölgyemény, lett egy kis pénz, gondoltam, bővítem a házat. Igen ám, de az egyik falat nem engedte törölni, mert volt rajta egy darts (jól írom?), amit az istennek nem lehetett leszedni, de még kijelölni sem a vásárlás módban, azt írta, nem jelölhetem ki azt a tárgyat, ami használatban van. Kérdem én, hol? Fél órája (valós idő szerint ) felé sem nézett senki, az egyik aludt, a másik épp evett. A harmadik meg akkor ott se volt. Mindennel próbálkoztam. Oda küldtem valamennyit, hogy játszanak. Erre volt opció, mintha rendesen működne. A sim oda is ment, de nem bírt játszani vele, csak állt mellette. Áthívtam azokat a simeket, akik még vendégségben játszottak. Hátha valamelyik befejezi a cselekvéssorozatot. Egyik sem tudott vele játszani. Szóval az a fal a dartsszal ott maradt volna az idők végezetéig.
    Ki kellett a teljes famíliát költöztetnem a házból, elveszítvén minden tárgyat. Most üresben építem át az épületet, és majd visszaköltöztetem a famíliát.
    Ez már tényleg gáz.