FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Logitech
    Sziasztok!
    Olvastam a fórumot, amióta megjelent a játék. Nagyon sok hasznos dolgot találtam itt, a leírások segítettek a sim gyerek nevelésében is. Köszi mindenkinek, akik a faq-ot készítették, meg akik itt írtak leírásokat.

Először nekem is gondom volt azzal, hogy nem jelentek meg a kis képek a simekről, videókártya driver csere segített (nvidia). Nekem a neigborhood-on se látszott a házam, csak egy nagy fekete folt volt, a képek sem látszottak amiket készítettem, a kép amit a sim festett az is csak egy nagy fekete paca volt.
    Videólártya driver csere után hozzá kellett nyúlni a házhoz, az emberek haját meg kellett változtatni, és csak utána működött rendesen, de így is van egy két cselekvés, aminél a bal felső sarokban a kockában nem jelenik meg semmi, csak üres kocka van. Lehet hogy ezen meg egy újratelepítés segítene.

aging off kódot használtam az elején, nem itattam őket életelixírrel (vagy mi az).
    Nagyon tetszik a játék, pár tárgy nekem is hiányzik, de majd a kiegészítőkben biztos lesz sok jó dolog.
    További jó játékot mindenkinek!