32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Tegnap csúcsot döntöttem a headmasternél nyalizásban, 140 pont!!! és ami a különös, hogy ebből 43 smooze pont, hiába jó a nagymama a háznál:))!
    Bevallom, hogy kezd a gama nálam kimerülni (talán az épitkezés dolgok kivételével) mert figyelmes lettem arra hogy sok-sok dolgot már rutinból nyomilok le és ez már nem jó, itt lenne az ideje egy jó kis kieg.nek. Sajnos a Maxis még csak a patch-ot sem adta ki:(((.
  • Duddits
    Kiegészítőt?? MIlyen kiegészítőt??? Az 1 részét? Ne legyél már hülye! Teljesen más játék!
  • Pirlipát
    Mit jelnt az, hogy griden kivüli tárgyigazítás? És milyen skil pontot kapni a meditációra és a táncra?
  • snt
    Köszi! Bocs, most kelltem és még nem olvastam visszafele
  • Tom3 #10042
    #9987 és #9988
  • snt
    Lehet mindegyikkel, de a 4cd-ssel tuti!

Kérdésem az lenne, hogy hogy lehet átöltöztetni az embereket, mert ha ruhásszekrényt veszek akkor csak azokat a ruhákat lehet választani amit az elején beállítottam neki, és amikor öreg lesz akkor meg van egy csúnya ruhája és nem lehet átöltöztetni más hétköznapi ruhába... Lehet vhonnan nekik más hétköznapi ruhát venni?
  • Braveheart
    Hali! Biztonsági másolattal lehet normálisan játszani? Csak mert nem merem megvenni így láthatatlanban az eredetit, ha tetszik ez akkor megveszem majd. A kiegészítőket lehet használni hozzá? Ja és a dvd-s verzió jó, működik?
    Köszi a helpet. Visszaolvasnék, de megyek különórára...
  • Creator
    Természetesen oda ahol a sims inditó exe-je van, ua. azt kell vele pachelni.
    A szellemektől meg nagyon egyszerű megszabadulni, csak el kell adni az urnát,amikor nem aktivak, tehát nappal. Nálam az volt a gond hogy mindig akkor próbáltam eladni amikor baj volt, persze ilyenkor nem engedte.
  • Coolfire
    ÁÁÁÁ...megjelent,csak éppen a hátára került...vazzergh..:))))
  • Coolfire
    Nekem kijött a bádisopból egy .package és 3 .bmp file a projects könyvtárba..Most melyik béempét kell átszerkeszteni?Mind a 3-at?
  • Coolfire
    ok ezt megtettem eddig,de mégsem jelenik meg a gameban...a színmélység teljesen mindegy?pölö 8,16,24 v. 32bit?
  • Duddits
    Miért? Azért mer tmindenk az SA topikba van?
  • Mike
    Bodyshop-pal ki tudod exportálni, aztán vmivel átszerkeszted a bmp fileokat, aztán betőltöd a BDs-be, majd ha jó, akkor importálod a játékba
  • Hentes Bill #10032
    lol, mi vót itt? nagytakarítás?
  • Sipocz
    Egyébként marha sok un. rejtett dolog van a gamában és nem értem mért titkolódzik a Maxis hiszen a "kódkukucsok" előbb-utóbb úgy is rájönnek. A snooty-n szoktam megnézni ezeket és pl. láttam olyat hogy :
    1. talajszintezés fedőtexturával együtt
    2. griden kivüli tárgyigazitás szinte pixelre pontosan
    3. rejtett skill a jóga, a meditáció és a tánc
    meg ki tudja még mi a fityegő van ezen felül.
  • Pirlipát
    A magániskolába ugy tud járni, hogy felkel hívni a headmastert, ez a suli igazgató. Az jönn vacsorára délután 5 órakor. Finom kaját kell főzni, kávét lehet servirozni, dumálni játszani kel vele, és ami a legfontosabb, hogy az entertantra kell klekkelni, hogy meghívd vacsorára különben nem eszik, és van még ott egy lehetőség a give tours, vagyis hogy megmutatod neki a házat. akkor elkel menni a legjobb szobákba v. kertbe és ráklikkelni a show roomra. A diri meg közben pontoz. Ha sikerül 90 vagy több pontott összeszedned fel van véve a gyerek a mahgániskolába. Az azért jó, mert nem fárassza ki annyira és pontokat is kaphat. Ha tinikorban már elmész dolgozni akkor ugyan nagyon keveset keresel, viszont amikor felnöt leszel nem kel munkát keresned és az aljáról indulnod, ha nem mint nálam például mindjárt egy jó pozicióval kezdi elfogadható fizetéssel. Ja elköltözni az ujsággal vagy a számítógéppel tud. Ott van egy olyan, hogy fined own place vagy ilyesmi. Erre klikkelsz és már jönn is érte a taxi. A játék a családdal folytatodik. Az elköltözött pedig a neighbordshoodban a családok között várja, hogy beköltöztesd egy jó kis házikóba.
  • littleNorbi
    Ez a kérdés azoknak szól akik már töltöttek le erröl az oldalról patch-t http://sims2faq.atw.hu .
    Hova kell rakni a NoCensor patch-et ???
  • littleNorbi
    Ez a kérdés azoknak szól akik már töltöttek le erröl az oldalról http://sims2faq.atw.hu .
    Hova kell rakni a NoCensor patch-et ???
  • Pirlipát
    Nálam viszont ugy volt az aging off-al, hogy ép várandos volt a csaj mikor beírtam. Ezután kihordta a gyereket, megszülte, viszont a gyerek a csecsemő korból nem volt képes kinőni. Borzalmas volt, ugyhogy azóta nem is használom a chat-et. Az érdekes ebben az, hogy még hányás is volt. Lehet, hogy van a játékban olyan, hogy elvesziti a kisbabáját?
  • Coolfire
    Ja és,hogy miért nem tudok építkezni??:))))))
  • Coolfire
    A játékbeli dolgokkal tisztában vagyok,csak ezzel a kiszedős,szerkesztős,visszarakós dolgokkal nem egészen.:)
  • Coolfire
    Hogy kell úgy kiszedni pölö egy rucit,hogy photoshoppal v. paintproval átszerkeszthető legyen.Csak ennyi kéne,mert simses halálfejes rucit akarok kreálni.:)
  • Sipocz
    http://sims2faq.atw.hu/
  • Sipocz
    Most a ruhacsere érdekel meg a kinézés megváltoztatása vagy új teturával akarsz új wortexeket szerkeszteni?
  • Coolfire
    Nekem senki sem segít?Na szép...igaz egy picit tüelmetlen vagyok..
  • Sipocz
    Nem,nem; az EoL nem okozhat ilyet. Nálam volt már valami hasonló mert úgy emlékeztem hogy a csilingelés a try for baby után megvolt, de a reggeli taccs, vagy a folyamatos pillanatnyi rosszullétek elmaradtak, sőt mintha az ismételt try for baby-re nem is kaptam volna opcit (de lehet hogy rossz a memóriám:((). Az bizti hogy az aging off leállítja a terhességet (első és egyben tanulós házaspáromnál volt ilyen), de ha nem volt ilyesmi akkor megint csak a gama egyik bizonytalansága gyött elő.
  • Tom3 #10019
    Magán iskola??Hogy?Levagyok maradva...
    És ha felnőtt hogy tud elköltözni?
    A 7száz simoleumot csak a munkával keresi?
    És mire való a magán iskola?
  • Coolfire
    Hali!Vki írja már le nekem,hogyn kell a cucmót(ruhát,stb) átszerkeszteni,és mivel jó csinálni stb..nincs kedvem visszaolvasni.thx..Az ilyesmit igazán le lehetne írni a faq-ba is..:))
  • Pirlipát
    Bocs hülyén írtam, akkor már nem volt tini, ép a szülinapja után már egyböl erre vágyott, hogy elköltözhessen. Gondoltam akkor megteheti igazán, mivel magániskolába járt, aztán dolgozni is elkezdett a politikusi pályán, így mindjárt 7száz valamennyivel kezdi az önnálló életett, és a karrier építést. Szóval ügyes gyerek;-).
  • Pirlipát
    Nincs. Viszont tény és való, hogy itták az életelixirt rendesen. Gondolod attól?
  • Tom3 #10015
    "tini elköltözött"

Eltud költözni?Hogy?
  • Sipocz
    Helló Népek!!
    aging off-od nincs véletlenül?
  • Duddits
    Magyar boritót honnét tudok letölteni?
  • Pirlipát
    Nem tudom mással előfordult már, de én elég kiakadtam. Szóval a családnál ahol játszom már van két gyerek, de mivel az anyuka családcentrikus gyereket akar. Gondoltam uccu nki, mivel már az öregkor határához közeledik, itt az utolsó alkalom, hogy megvalósítsa nagy álmát. Direkt nem adtam el az előző gyerek holmiait, hogy minden készen várja a kicsit és már csak akciozni kellett. Nagy volt az öröm, mikor hallom a kis harangokat, és biztos voltam hogy sikerült, mivel reggel futott hányni és folyton kajás volt. Szóval tuti a dolog gondoltam. Föleg, hogy a try for baby el is tünt az akciók közül. Aztán várom, hogy nöjjön a pocak, de semmi. És egyszerüen azóta is semmi. Közben kinevezték, épiti a karriert siker, tini elköltözött stb. gyerek eltünt vagy mi??? Nem értem. Hányás is elmult ( és még mielött mondanátok nem volt beteg!). Szóval talán egy ujabb bug. Vagy nem?
  • Tom3 #10011
    A #9841-en van valami időjárásról szó?
  • Logitech
    Sziasztok!
    Olvastam a fórumot, amióta megjelent a játék. Nagyon sok hasznos dolgot találtam itt, a leírások segítettek a sim gyerek nevelésében is. Köszi mindenkinek, akik a faq-ot készítették, meg akik itt írtak leírásokat.

Először nekem is gondom volt azzal, hogy nem jelentek meg a kis képek a simekről, videókártya driver csere segített (nvidia). Nekem a neigborhood-on se látszott a házam, csak egy nagy fekete folt volt, a képek sem látszottak amiket készítettem, a kép amit a sim festett az is csak egy nagy fekete paca volt.
    Videólártya driver csere után hozzá kellett nyúlni a házhoz, az emberek haját meg kellett változtatni, és csak utána működött rendesen, de így is van egy két cselekvés, aminél a bal felső sarokban a kockában nem jelenik meg semmi, csak üres kocka van. Lehet hogy ezen meg egy újratelepítés segítene.

aging off kódot használtam az elején, nem itattam őket életelixírrel (vagy mi az).
    Nagyon tetszik a játék, pár tárgy nekem is hiányzik, de majd a kiegészítőkben biztos lesz sok jó dolog.
    További jó játékot mindenkinek!
  • Mike
    grafkártyadriver nem jó
  • katona
    sziasztok! Valaki megtuná nekem mondani, hogy miért nem adja be azoknak az embereknek a képét játék közben ez a fránya Sims2, akiket én kreáltam?
  • Mike at home
    crackes, installalos reszek kiirtva

(egy-ket hsz azert maradt, hogy ne kelljen szegenykeknek sokat visszaolvasni)

mod
  • snt
    Talán mert crackelted...
    ajánlom a oldalt..
    Tegyetek fel még frankó tárgyakat a VIP részlegbe ha lesz!