VIRTUAL DJ
  • Emilio1990
    #2053
    Szióka mindenkinek!
    Problémáimat előttem már leírták sokan, sőt a googleban is kerestem,de nem találtam. Szóval a hangbeállítás lenne a problémám. Alaposan leírok mindent, mert már elegem van belőlle, hogy nem tudom beállítani, holott, még májusban sikerült beállítanom [''-_-'']
    Szóval van a gépemben az alaplapi kártya (Realtek) és egy másik hangkártya (SB Live).

    1.) A vezérlőpulti beállításoknál van ilyen:
    Itt két fülecske van. Audio és Hang. Mindkét fülnél van olyan hogy alapméretezett eszköz és itt a legördülőnél lehet választani a két kártya közül (realtek vagy sb live). Álljon itt két kép a tisztán látás kedvéért:
    http://img808.imageshack.us/i/audiot.jpg/
    http://img811.imageshack.us/i/hangb.jpg/

    2.) Az SB Live hangkáryíámnak van ilyen kis finom programja. Itt is lehet állítgatni minden félét. Ami lényegesebb most szempontomnak az ez lehet:
    http://img3.imageshack.us/i/creativem.jpg/

    3.) A Virtual DJ beállítása:
    http://img716.imageshack.us/i/virtuals.jpg/
    Az Output egyértelmű, hogy headphones. A ''Sound card''-nál három közül lehet választani: mono sperated, 2 card és 4.1 card. Gondolom nekem a 2 card opció kell. Na itt melyik legyen a fölső és az alsó? (sb live és realtek melyik melyikhez). Aztán még ott van az outputnál hogy a master és a headphones melyik legyen. first card vagy second card.

    Tehát azért írtam le ilyen részletesen mert már elegem van. Elegem van mert már elég sokféle beállításokat néztem ( a vezérlőpultiban is állítgatam a két fülecskénél: az audiónál és a hangnál) és egyik sem szólt úgy, hogy a masteren és a headphones-on két különböző zene ment és nem zavartak be egymásnak(pl a masteron az eredeti zene mellé nem szólt be a headphones zenéje). Remélem valaki tud segíteni. Kérem írja le érthetően és amit a három pontban leírtam (1.,2.,3) tud segíteni beállítani. Kérlek még plusszban titeket, hogy nézzétek el tudatlanságomat!