VIRTUAL DJ
  • janigyerek
    #1878
    Sziasztok!
    Úgynéz ki hogy sikerült rájönnöm a megoldásra. Aki felrakta, és akinek már a hibát kiírja annak télleg op. rendszer újrahúzás kell. De a most következő tenácsot csak annak tudom adni aki nem rakta még fel a Virual DJ 6-ost egyáltalán.
    Előbb egy kis magyarázat: az a helyzet hogy amennyiben müködő internetkapcsolatod van, és ha felrakod a Virtual DJ-t, akkor a mi VDJ-nk szépen szól a haverjainak hogy minden rendben van-e vele, és ha te a másolt serialosat használod, akkor sajnos azok a haverok visszaszólnak a VDJnek hogy a-a te nem vagy eredeti, téged nem használhatnak...és ekkor te megkapod a gyönyörűséges üzenetedet (Protecion Error 6-24)
    Na a megoldás: hogy ezt megakadályozzuk, be kell fogjuk a VDJ szájacskáját, és telepítése előtt be kell szereznünk egy Magyar nyelvű Eset Smart Security-t amit ha felrakunk akkor a tűzfalnál be kell állítsuk hogy a Tűzfal Interaktív módban legyen (ezáltal minden egyes kimenő forgalomról szól neked, és megkérdezi hogy tiltod, vagy engedélyezed-e).
    Namost ha ez mind megvan, akkor mehet a telepítés, és miután felrakta indítsd el a VDJ-t.A Smart Security egyből szólni fog neked hogy megpróbál szájalni a kinti haverjaival, de neked egyből marhagyorsan rá kell menned arra hogy megjegyezze azt amit válaszolni fogsz és gyorsan nyomd meg a Tiltás gombot. Ezután gyorsan be a Configba és ott is állítsuk Disabled-re az AUTOUPDATE-t is.
    Utána a biztonság kedvéért lépjünk ki a programból és indítsuk újra a VDJ-t.
    Ezért nem írta a hibát annak aki kikapcsolta netet, mert ugye nem volt kivel kommunikáljon a program...remélem érthető....D:
    Nekem ez tutira bevált...nem kötekedett...és nem szájalt:D
    Sok sikert!

    U.i.: Mégegyszer elmondom hogy ha már írta a Protection Erroros üzit és letörölted akkor ez a megoldás nem fog müködni, újra kell rakni az op. rendszert.