2084
VIRTUAL DJ
  • Csucsu2030
    http://rapidshare.com/files/166709686/Sound_Effects.rar
  • PDes
    Helló.
    Tudna valaki linkelni Virtual Dj-hez effekteket,esetleg honlap címet mondani?

Előre i köszi.
  • Riccardo G
    Richard_Engelharder_@_-_Live_Broadcast_Stream_Cut_091017
    http://www4.zippyshare.com/v/63385317/file.html
    Töccsétek jóóóóóóó ;) :D
  • Gaba9
    az mondjuk tény h én is újra húztam a rendszert és a frissre már a 6.0.2-est tettem fel gond nélkül ...
  • Riccardo G
    VDJ fórum: (protection error hibára)

It because u trying to use "bad" version. N currently there no mac demo.

If u have purchase VDJ Pro do FIRSTLY register n get the latest updates. Download it n then if problem persist, do contact support.

---

As a registered user if it still says protection error , please delete the preferences file.

yourcomputer/users/youname/libary/preferences

its called com.atomixproductions.virtualdj.plist

Then run VDJ again and all will be fine.

Protection errors stem from having the old betas installed it is a piracy prevention system.

---

It because u trying to use "bad" version. N currently there no mac demo.

If u have purchase VDJ Pro do FIRSTLY register n get the latest updates. Download it n then if problem persist, do contact support.
  • Riccardo G
    hát én nem tudom, de amit én belinketem 6.0.2-őt abba is volt serial és sztem nem 1 ember "aktiválta" vele már, köztük nekem is jó, és folyamatosan van netkapcsolatom és még a auto update is bevan kapcsolva és NEM ír ki semmiféle ilyen védelmi hibát! szal sztem tuttira nem az internet kapcsolattal van itt a probléma! de akinek máshogy nem megy akkor próbálja meg ezt a megoldást! :D
  • janigyerek
    Sziasztok!
    Úgynéz ki hogy sikerült rájönnöm a megoldásra. Aki felrakta, és akinek már a hibát kiírja annak télleg op. rendszer újrahúzás kell. De a most következő tenácsot csak annak tudom adni aki nem rakta még fel a Virual DJ 6-ost egyáltalán.
    Előbb egy kis magyarázat: az a helyzet hogy amennyiben müködő internetkapcsolatod van, és ha felrakod a Virtual DJ-t, akkor a mi VDJ-nk szépen szól a haverjainak hogy minden rendben van-e vele, és ha te a másolt serialosat használod, akkor sajnos azok a haverok visszaszólnak a VDJnek hogy a-a te nem vagy eredeti, téged nem használhatnak...és ekkor te megkapod a gyönyörűséges üzenetedet (Protecion Error 6-24)
    Na a megoldás: hogy ezt megakadályozzuk, be kell fogjuk a VDJ szájacskáját, és telepítése előtt be kell szereznünk egy Magyar nyelvű Eset Smart Security-t amit ha felrakunk akkor a tűzfalnál be kell állítsuk hogy a Tűzfal Interaktív módban legyen (ezáltal minden egyes kimenő forgalomról szól neked, és megkérdezi hogy tiltod, vagy engedélyezed-e).
    Namost ha ez mind megvan, akkor mehet a telepítés, és miután felrakta indítsd el a VDJ-t.A Smart Security egyből szólni fog neked hogy megpróbál szájalni a kinti haverjaival, de neked egyből marhagyorsan rá kell menned arra hogy megjegyezze azt amit válaszolni fogsz és gyorsan nyomd meg a Tiltás gombot. Ezután gyorsan be a Configba és ott is állítsuk Disabled-re az AUTOUPDATE-t is.
    Utána a biztonság kedvéért lépjünk ki a programból és indítsuk újra a VDJ-t.
    Ezért nem írta a hibát annak aki kikapcsolta netet, mert ugye nem volt kivel kommunikáljon a program...remélem érthető....D:
    Nekem ez tutira bevált...nem kötekedett...és nem szájalt:D
    Sok sikert!

U.i.: Mégegyszer elmondom hogy ha már írta a Protection Erroros üzit és letörölted akkor ez a megoldás nem fog müködni, újra kell rakni az op. rendszert.
  • gyurep
    Sziasztok-egy progit keresek nagyon--Audio Hacker-Ha valakinél létezik,segíthetne--kösze--
  • Riccardo G
    hát akkor valamit nagyon elkúrtok, ha egyiken sem tudjátok összerakni hogy mennyen :D
  • fpisti919
    De miért is hülyeség? 4 gépen próbáltuk, asztalin, laptopon, Vista-val, Xpvel, 7-el is, mindig ua. lett a vége. Hogy Nektek miért megy nettel együtt arra meg tényleg kíváncsi lennék. Egyébként meg use traktor pro, szvsz profibb program, a keverője xone92-szimulált, egy jól eltalált midi map-pel sokkal többre képes, mint a vdj. A T3 engem sem győzött meg, viszont a pro tényleg negyon komoly. A scratch verziót ráadásul olyan emberkék használják, mint Richie Hawtin, Carl Cox, Loco Dice, Dubfire és sorolhatnám még...
  • Gaba9
    nekem is megy gond nélkül !!!
  • Riccardo G
    érdekes, nekem jó
    de sztem ez oltári hülyeség amúgy :D
  • fpisti919
    Már kb 50-szer elmondtam, de elmondom 51-edjére is: Elég ha egyszer feltelepíted működő internetkapcsolattal a 6-os szériát, onnantól kezdve tökmindegy melyik verziót installálod újra (akár 6.0.2), protection error lesz a vége, és csak az oprendszer újratelepítésével lehet megoldani a problémát. Mi legalábbis még nem jöttünk rá, hogy hogyan lehetne net mellett futtatni, pedig elég sokat sz@rakodtunk vele.

Magyarán a VDJ6-ot CSAK offline lehet használni! (Utp-t kihúzni, vagy wlan-t lelőni)
  • Riccardo G
    hát én nem tudom mi a gond a serial-os verziókkal! nekem eddig az összes kifogástalanul működött élesben is!
  • kmate13
    *xp
  • kmate13
    Am az én gépemen xx van, a laptopon meg vista, de informatikusként bátran állítom hogy az oprendszernek semmi köze a vdj másolás védelméhez..:)
  • kmate13
    Am ezek a serialos megoldások eléggé sántítanak...
    Én is próbálgattam pár ilyet, de egyik se ment. Aztán letöltöttem egy portable 6.0.2-őt, és azzal semmi gond nem volt, de ha felraktam a laptopomra, akkor ugyanugy kidobott az is az errorral...

Esetleg ha rájönnék hogy mi van máshogy beállítva az én gépemen, ami miatt a laptopon nem megy, akor meg oldható lenne a probléma.
    Jah és hiába írogatják mindenhol hogy DISABLE AUTO UPDATE!, meg hogy huzzuk ki a net kábelt, semmi köze hozzá... az én gépeme megy nettel és anélkülis is, a laptopon meg sehogyse..
  • Gaba9
    nálam is win 7 + a linkelt verzio megy gond nélkül ...
  • Riccardo G
    én pedig win 7 32bit home premium-al toltom, gond nélkül megy
  • Csucsu2030
    Jó neked. Engem változatlanul kidob.

Protection error 8. Please contact ...
  • Riccardo G
    Virtual Dj 6.0.2 Pro működi serial-al! vírusmentes
    már én is ezt használom, váltottam az 5.2 pro-ról
    http://www17.zippyshare.com/v/69772767/file.html
  • kmate13
    erre rájöttem én is, csak vajon meik beállítás? :( már állítgattam szinte mindent...
  • Riccardo G
    akkor valami beállítás nagyon szar, mert nem létezik hogy igy ne szoljon rendesen
  • kmate13
    5.1re van állítva, de próbáltam 4.1el is, de nem megy
  • Riccardo G
    egy kettőt nekem se tölt be, azt szerezd be más forrásból a neten :)
  • Riccardo G
    zöld, és a fekete dugókba kell dugni, és a hangkártyát átállítani 4.1-re vagy 5.1re! lényeg front, és rear
  • kmate13
    jah, és még sokkal halkabb is azon a 2 csatornán
  • kmate13
    Hali!
    Egy olyan gondom van hogy a vdj-nél beállítom a 2 csatornát a hangkártya 2 kimenetére, és ameik sávot a rear-ra vagy a center/sub csatlakozójára állítottam be a hangkártyának, azokon nincs mély hang. Am egy integrált 5.1es VIA AC97 VT8237es hangkártyám van. Próbálkoztam hangkártya driver frissítéssel, de semmi. Ujjabban jött elő a probléma, régen semmi gond nem volt.
    Előre is köszi a segítséget!!!
  • targa
    Sziasztok!

Egy gyors segítséget szeretni tőletek! Van egy Virtual Dj progim! Van egy pár szám, amit nagyon gyorsan be tölt, ha le akarok játszani, de van egy pár, amit csak igen nyőgve-nyelősen akar be tölteni... A zenék mérete teljesen független, mert több hasonló méretű zenét is próbáltam... de semmi... Kérlek beneteket segítsetek, ha nem lenne elég az infó, akkor kérdezzetek bátran, meg próbálok válaszolni is! Előre is köszönök mindent!
  • kmate13
    HALI!
    Nézzétek meg ezt a linket:
    http://www.softwarefreedown.com/Atomix-Virtual-DJ-Pro-6-0-2-Portable_163823.html

Asszem tetszeni fog a látvány ;)
    és működik :)
  • Riccardo G
    csak 5.2 pro-val tudok szolgálni
  • Riccardo G
    ahhoz kell 200 000-ft ;) szólj ha meg van :)
  • balu0221
    honnan lehet tölteni a teljes verziót??
  • balu0221
    segítsen valaki hogyan kel be állítani azt amiko mondjuk pioneer cdj 800 ast akarok 5 ös virtual djm van
  • Riccardo G
    VirtualDJ 6.0.2 out!!!

Improvements:

* improved definitions/mappers for Behringher, Denon and Hercules controllers.
    * NS7 and VCI300 compatibility
    * vinyl_mode and fader_start are now deck separated
    * new registry: CueSensibility, DefaultScratchLatency, TouchWheelRamp, FaderStartStops
    * new options: jog sensitivity scratch / cue / bend
    * renamed scratchwheel_* to touchwheel_* to avoid confusions (the scratchwheel_* syntax still works if used in old definitions, but is deprecated)
    * "Mappers/" folder only keeps files for modified mappers

Fixes:

* fixed netsearch video.
    * fixed netsearch audio for non-american users
    * fixed google covers
    * fixed netsearch crash on mac
    * fixed unicode in drag'n'drop from windows explorer
    * fixed unicode on sampler, record and rip
    * fixed unicode in search on mac
    * fixed upside-down multiselection in browser
    * fixed ctrl to cmd on mac for selection
    * fixed wheel_mode loop_out not to rewind before the loop_in
    * fixed 14bit midi
    * fixed eq_crossfader_low
    * fixed touchwheel_touch/touchwheel latency
    * fixed light sync button when beatlock on
    * fixed multibutton
    * fixed playlist reload on add if active song not in playlist
    * fixed while_pressed on two decks at once
  • Riccardo G
    ellenőrizd hogy a master trmpo be van kapcsolva vagy nincs
  • stef666
    Hali! A Virtual DJ-vel kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni abban, hogy olyankor mi a teendő, amikor megváltoztatom egy track BPM-számát és az ennek hatására ütemvesztéseket hallat, tehát nem úgy szól, ahogy eredetileg kellene. Remélem érthető a kérdésem...
    Köszi szépen előre is!
  • P421
    Értem. köszi azért...
  • Riccardo G
    nem lehet, mindeképp kell 4.1 vagy 5.1 kimenet
  • P421
    felvehetlek msn re mert ott könyebb lenne megbeszélni! az enyém: [email protected]
    de ha neked könyebb felvehetlek énis csak ird le
    (amugy péntekig kéne megoldanom ezt a dolgot:D)