VIRTUAL DJ
-
papanel #1480 Hali mindenki. Így elsőre néhány kérdés:
1) Kinek mi a tapasztalata a C-media hangkarikkal, tudta-e valaki már normálisan az 5.1-es kártyán Virtual DJ alatt beállítani a 2 sztereó kimenetet rá, ha igen, akkor sikerült-e megoldania azt a problémát, hogy ne trotyogjon az egyik csatorna lejátszásnál??
2) Milyenek a tapasztalatok a Jack_RCA átalakítókábelekkel?? ( sztem lehet hülye kérdés.. :D )
3) Kísérletezett-e valaki saját vezérlő konzolt építeni ATOMIX-Virtual DJ alá, ha igen akkor azt hogyan valósította meg????
Saját tapasztalatok:
Évekig kísérleteztem egy C-media 5.1-es kártyával és csak 2 kártyás módban tudtam rendesen használni trotyogás nélkül. Egyik alkalommal kaptam kölcsön egy Creativ SB-Live! 400-as hangkártyát kipróbálni, és a teszt után meg is vettem, majd kis barkácsolással átalakítottam a Jack aljakkat RCA-ra, mert elegem lett a sok kontakthibából amit a Jack aljzatok és dugók produkálnak. Kisérleteztem egy házi vezérlő konzolt építeni aminek az első verzójának a panelja A4-es lap méretűre készült, majd az utána lévő verziók jócskán összementek méretben, ( csak egyvalami hiányzik, és az pont a jog tárcsa amit sajna nem tudtam megoldani eddíg. :-( ). A prototípus eredetileg ATOMIX-hez készült és szinte az összes alap vezérlő funkició elérhető volt rajta, kipróbáltam OFF traktor ON alatt, és ott is jól működött.
Jelenleg a SB-karira egy Numark DM2050-es van kötve, és a gépem integrált hangjára van beállítva a felvétel Virtual DJ 5 alatt.