VIRTUAL DJ
  • DjTsabee
    salsoul,csuhai g köszi... főleg a pcdj-t majd megnézem... az igazság az,hogy még a mixvibes-ot használtam régebben... elég jó,csak valamiért nem jön e a kinézet:S meg annyira nem "okos"... meg a pioneer progi lenne tök jó,de az valamiért nekem nem jó 2 hangkarival... de még próbálkozok.. a traktor meg ugye ezt nem tudja... nah szal a lényeg,h legalább megint hallottam újat és kipróbálom KÖSZI...
    tomtom11 sztem valamien szinten igazad van, és még én is ilyen falusi izé vagyok,bár én nem tartom meg az összes szar mixet.. netre meg még soha nem tettem fel (a szerintem jókat se...) és inkább élőbe "közönség" előtt csinálom még ha nincs is elég jó cuccom,meg nem is mindig jó amit csinálok... bár érdekes,h még ha csak 15-en vagyunk akkor is meg tom őket táncoltatni...egyik helyen 30 ember ült szépen egész éjszaka... SZÓVAL a lényeg,h szerintem jobb az,ha élőbe próbálkozik az ember,egyre nagyobb közönség előtt ha nincs nagy gond (először mi is keményen 9-en voltunk egy bulinak nevezett izébe:D és még a gépbe is csak egy sima hangkari volt...) de inkább még most se emberkedek a "mixemmel",mert tuti,nem lenne nagy sikere... üdv