VIRTUAL DJ
  • ViniSoundz
    elmondom, hogy én is megcsináltam még annak idején ezt a szar vizsgát, mert 1ik szórakozóhely, ahol kb 2 évet jáccottam, fél év után kitalálta a tulaj, hogy hallott erről és csináljam meg mert ha jönnek ellenőrizni nehogy begbasszák.

hát megcsináltam, kidobtam 80 rugót. és? alig vártam hogy jöjjenek már ellenőrizni. semmi. nem érdekelt senkit, engem sem érdekel, mert egy nevetséges dolog.

a másik meg hogy ott voltunk 3 napot pesten és a dídzséj nyuszika tolta befelé a sajtburgerét, közben meg mondogatta, hogy jah, jóó, jöhet a következő.

eemondta hogy akapellázzá, meg a legjobb hangcucc a garry. okké, modnom maraggyá magadnak meg szépen.

aztán miután betolta a super szájz menüjét, elővett az iskolás táskájábólegy szemplert és elkezdte nyomogatni. keverte a teknójait totális csúszásokkal, de mentségére azt hozta fel, hogy nembaj hogyha csúszik a zene, asembaj ha vagy fél percig menneka lódobogások, mert utána majd korigálsz és az "szabályos". hát sírva röhögtünk.

szal ennyire komoly ez az egész. kinevezték magukat ilyen vizsgabiztosoknak aztán gyűjtik a pízt. ennyi. nekem is ki kéne vmi hasonló baromságot, hogy meg tudjak venni minden lemezt meg a technics MK-15öt