VIRTUAL DJ
  • Bagoly81
    szitkozodás helyett. :D kicsit informálodhatnátok :d
    amugy jah.
    tényleg nemkell dj vizsga.

szerény véleméyem szerint ha valaki laptoprol zenél az vigye a sajátját.
    a klubokban a normális cd lejátszó + mixer sem követelmény. aki partykat szervez azt is viszi magával.

föleg ha valami vendég is van hozzá az még nyafizik hogy neki 800 pio mixer kell 2 db 1000mk3 as cdj vel. mert neki csak arrol megy moka. azt szokta meg azon tudja mi micsoda ,amugy nemtudja mást nemis használt..

jah a másik számitogépes szinkron gombokra csak azt tudom hozzá tenni hogy ott nemis a fül kell leiginkább valaki wav hullámbol mixel... láttam olyat is... de olyat is hogy mix közbe be warpolta a zenéket és ugy mixelt söt olyat is hogy az összes zenéje bevolt álitva pl 128bmp-re és és semit nemkett neki álitani.

amugy egyretöbb midi vezérelt mixer kapható. lassan összefolyik a szoftverhardver rész..

mp3 al szeintem nincs semi baj. csak a fanatikusok tudnak problémázni. de a high end fanoknak semisem jó.

baksi dinamikusabban szol azt kb enyi. én nemvagyok neki hive egy kicsitsem. ma már nem életképes. idöt álló picit

lehet kövezni. :D ha már mixeket is raktok ide énis megteszem. igaz nem számitógépes mix. de legaláb az enyém .

ide, aztán letöltés kék nyil