Van valakinek valami ötlete??
  • rushman
    #116
    Keress rá: Dllhost.exe és Svchost.exe hol van. Ha a windows\System32\Win mappában, akkor tuti, hogy bekaptad a Nachi-t. Ha így van, akkor tedd ezt:
    Helyreállítás Windows 2000 és Windows NT 4.0 rendszerben
    Az Internetkapcsolat tűzfala szolgáltatás nem érhető el Windows 2000 vagy Windows NT 4.0 rendszerben. Ha a Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server 2000 vagy bármely más, külső gyártótó származó tűzfal nem áll rendelkezésre a 135-ös, 139-es, 445-ös és 593-as TCP-port, a 69-es (TFTP), 135-ös, 137-es és 138-as UDP-port valamint a 80-as TCP-port blokkolására, kövesse az alábbi lépéseket a szóban forgó portok helyi hálózati (LAN) kapcsolatok esetén történő blokkolása érdekében: A TCP/IP-szűrés telefonos kapcsolatnál nem használható. Amennyiben telefonos kapcsolattal éri el az internetet, engedélyeznie kell a tűzfal használatát.
    Állítsa be a TCP/IP protokoll biztonságát. Ehhez kövesse az operációs rendszerének megfelelő eljárást.

    Windows 2000
    Kattintson duplán a Vezérlőpult Hálózati és telefonos kapcsolatok ikonjára.
    Kattintson jobb gombbal az interneteléréshez használt kapcsolatra, majd válassza a Tulajdonságok parancsot.
    Az Ez a kapcsolat a kijelölt összetevőket használja mezőben kattintson az TCP/IP protokoll elemre, majd kattintson a Tulajdonságok elemre.
    Az IP (TCP/IP) tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Speciális fülre.
    Kattintson a Beállítások fülre.
    Kattintson a TCP/IP-szűrés elemre, majd a Tulajdonságok elemre.
    Jelölje be a TCP/IP-szűrés engedélyezése (minden kártya) jelölőnégyzetet.
    A párbeszédpanelen három oszlop látható, a következő feliratokkal:
    TCP-portok
    UDP-portok
    IP-protokollok
    Mindegyik oszlopban a Csak a következő választógombot jelölje be.
    Kattintson az OK gombra.

    Megjegyzések
    Ha a lépések során a számítógép visszatérően leáll vagy újraindul, bontsa az internetes kapcsolatot a tűzfal bekapcsolása előtt. Ha szélessávú kapcsolaton keresztül kapcsolódik az internetre, keresse meg a külső DSL- vagy kábelmodemhez vezető kábelt, majd húzza ki azt a modemből vagy a telefonos csatlakozóból. Ha telefonos kapcsolatot használ, keresse meg a számítógép belsejében található modemtől a telefonos csatlakozóig vezető kábelt, majd húzza ki azt a számítógépből vagy a telefonos csatlakozóból.
    Ha több számítógép használ egy megosztott internetkapcsolatot, akkor csak a közvetlenül az internetre csatlakozó számítógépen használjon tűzfalat. Ne használjon tűzfalat a megosztott internetkapcsolatot használó többi számítógépen.
    A tűzfal használata nem befolyásolja az e-mail szolgáltatást és a webböngészést, de a tűzfal letilthat egyes internetes szoftvereket vagy szolgáltatásokat. Ebben az esetben lehet, hogy meg kell nyitnia bizonyos portokat a tűzfalon ahhoz, hogy egyes internetes szolgáltatások működjenek. A nem működő internetes szolgáltatáshoz mellékelt dokumentációban talál információt a megnyitandó portokról. A portok megnyitásáról a tűzfal dokumentációjában olvashat bővebben.