Windows Hiba Help!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt egy link:Nachi windows környezetben
Ha megnyitok pár programot, azt írja ki a win, hogy a svchost.exe fájl hibákat generált.
Ezek után meg tök belassúl a gép, nem tudok egyszerre több ablakban dolgozni, vagy ikonokat áthelyezni, meg egyéb gondok.
Ezt hogy lehetne megszûntetni?
Vagy esetleg ki lehet törölni a fájlt? Kettõ is van belõle.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Sziasztok!! volna 1 problémám: Vannak olyan játékprogramjaim amelyek fogják magukat és idönként resetelik a gépet. Mi lehet a probléma esetleg valami javitó patch???
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
amikor windowst indítom, a windows "üdvözlõ" képernyõig nem jeolenik meg semmi a monitoromon (Belinea 17" lcd) csak kiír valami ilyesmit (alig látom mert kb 3sec-enként villan fel) 640x480 és 59.9 Hz. Namármost: a monitornak ezt bírnia kéne. A windows (winxp sp1 hun) viszont rendesen fut.
Ez a gond azután jelentkezett, hogy beraktam egy sb live 5.1-et (nem biztos hogy köze van hozzá) a hang a szól rendesen: az integrált hangot le is tiltottam a biosban és a windowsba. Kipróbáltam hogyha kiveszem a kártyát akkor is ezt csinálja-e de akkor is csinálta.
Amiket én próbáltam:
Ati catalist 3.6-ot lecseréltem 3.7-re.
Alaplap driver fentvan
Directx 9.0b
Ja és a gépem:
Amd Athlon Xp 2500+
Sapphire Radeon 9800 non-pro
Abit NF7
2*256 400mhz-s ram
maxtor 80 Gbyte 7200rpm
sb live 5.1
3dmark03: 4625
3dmark02se:11801
Nagyon kéne a segítség, teljesen el vagyok keseredve. A gép még csak pár napos.
Az a problémám, hogy Internet kapcsolatban, kb 5 perc után ezt az üzenetet kapom.
Rendszer leállás, a leállást az NT AUTHORITY/SYSTEM KEZDEMÉNYEZTE.
A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következõ szolgáltatás váratlanul befejezõdött.
Távoli eljárás hivás(RPC)
És a gép 1gy perc elteltével kikapcsol, és újra indul, de Internet kapcsolatban mindig ugyan ezt csinálja.
Segítsetek.
Ha lehet küldj e-mailt az gyorsan lejön. [email protected]
amikor windowst indítom, a windows "üdvözlõ" képernyõig nem jeolenik meg semmi a monitoromon (Belinea 17" lcd) csak kiír valami ilyesmit (alig látom mert kb 3sec-enként villan fel) 1280*1024 és 59.9 Hz. Namármost: a monitornak ezt bírnia kéne. A windows (winxp sp1 hun) viszont rendesen fut.
Ez a gond azután jelentkezett, hogy beraktam egy sb live 5.1-et (nem biztos hogy köze van hozzá) a hang a szól rendesen: az integrált hangot le is tiltottam a biosban és a windowsba. Kipróbáltam hogyha kiveszem a kártyát akkor is ezt csinálja-e de akkor is csinálta.
Amiket én próbáltam:
Ati catalist 3.6-ot lecseréltem 3.7-re.
Alaplap driver fentvan
Directx 9.0b
Ja és a gépem:
Amd Athlon Xp 2500+
Abit NF7
2*256 400mhz-s ram
maxtor 80 Gbyte 7200rpm
sb live 5.1
3dmark03: 4625
3dmark02se:11801
Nagyon kéne a segítség, teljesen el vagyok keseredve. A gép még csak pár napos.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Safe módban dolgozik, és a DX9 kiirtásával párhuzamosan az XP telepitõrõl visszarakja a Zeredeti DX8.1 fileokat.
Tud valaki mondani erre valamit :
Nem tudok n yomtatót telepíteni, mert valami RPC-server hibát küld a win, amikor rákattintok a nyomtató telepítés gombra.
(WinNT)
Ötlet?
Mindez egy nyomtatás + Dr. Watson után történt...
THX
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ezt én mondtam elõbb!!! 😄DDDDDDD
Védekezni ellene?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez nem tudom, hogy win hiba-e, de
néha az egérkurzor önálló útra kel, irányíthatatlan, és össze-vissza rakja az ablakokat: áthelyez, bezár, átméretez. Mitõl lehet ez? Valami vírus? Vagy rossz az egerem?
Korlátozások : A mûvelet a sz.gépen érvényes korlátozások miatt megszakadt. Hogyan lehet ezeket a korlátozásokat mexûntetni? Mi lehet a baj?
Én is megkaptam de hogyan: A render.hu-t akartam emgnézni de én csak tûzzfal nélkül tudom tehát kikapcsoltam erre megjelent a 60 másodperces vidámságra faksztó kis ablakocska 😊))
Újraindult a gép, kitöröltem a winfos dllcache könyvtárat, felettem a frissítést és most úgynézki jó!
De a könyvtár törlése nem hoz bajt a fejemre??? úgy értem mire jó a könyvtár???
Youth
Nem vagyok egy szuper helyes író, de hát ez van. Valahogy nekem is információt kell cserélnem!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A live update után mindenlépp nézd át a rendszered, mert nem mindenkinél okoz közvetlen problémát. Jobb félni mint megilyedni.
Meg szerintem töltsd le a Symentec Removal Tools-ját. Kicsi progi, freeware, és ha bármi beütne ezzel a gennyel, rögtön lekaphatod.
Innen: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE
Mindent lehet törölni? Én ugyan nem kaptam még meg de nem is akarom, inkább elkerülni..
Köszi
Youth
Egyébként sikeresen leszedtem. Nekem a sima virisölõ NortonAntivirus annak ellenére hogy felismeri nem képes törölni. Én csak a külön erre a célra fejlesztett w32.blaster.worm.removal.tool sikerült leszednem. Az is Symantec. Szépen gyorsan elintézte... 😊
A féreg szavakon kívül tettekkel is támad, augusztus 16-tól kezdve az év hátralévõ részében minden nap DDoS (elosztott szolgáltatás-megtagadás) típusú támadást indít a Microsoft által üzemeltetett Windows Update oldal ellen, másodpercenként 50db 40 bájtos csomaggal bombázva a webhelyet. A legtöbb vírusirtó program a legújabb vírusdefiníciós adatbázissal már képes felismerni és eltávolítani.
If the current month is after August, or if the current date is after the 15th, the worm will perform a DoS on "windowsupdate.com."
With the current logic, the worm will activate the DoS attack on the 16th of this month, and continue until the end of the year.
itt a link ezt próbáld
tegnap bekaptam ezt a szart én is.. amugy is szar volt az xp-m..hiába 2 hetes volt..lassu volt az ie de használhatatlanul lassú.. amugy is formatálni akartam miatta... tegnap 22 kör meg ez a geci bejött...
oké nem tudtam mi ez.. de aztán nagyonf elidegestett mikor már 1 perceket adott minden indítás után.. oké.. azt hittem a amatáv okoskodott valamit..kicsit ideges is lettem...aztán telefonon konzultáltam egy amcsi ismerõssel és mondta neki is ez van..aha az fasza ... akkor nem matáv.. oké.. akkor virus..akkor format..formatáltam..felraktam szûz xp. ere elsõ indításnál megszolalt hogy hello 1 perced van hátra... nah majdnem felrobbantam hogy mi a geci...
felhvtam ádit nem e tud valamit.. de aszondja mindenkinek ez a baja.. sg-n már vannak topicoc meg minden...én eg azt hittem valami világháló összeomlás hogy még az amcsiban lévõ ismerõsnek is tegnap jött elõ😊
no mindegy.. mondta menjek fel netre és szedjek le javítást.. netre???? nincs netem..valamitõl nincs netem...azota kiderült hogy ez a rpc geci tehet rola az baszkurál valamit az ip vel..legalábbis valami mittom én mi hasonló olt írv a norton oldalán...nagynehezen leszedtem 1 perc alatt az egészet..feltettem.. oké...hibaüzenet vére nem volt de még mindg nem volt rendesen net...fasza... semmit nem tudtam cisnálni..alvás.. most reggel felkelek gép bekapcs...norton szol: msblast.exe!!!!! mondom neki oké.. de 120 szor hiába oké zom le semmi.. nem akarja törölni a file-t csak repairálni...nemtom mé nem törli vagy kérdezi meg hogy törölni akarom-e..oké.. mellette nyomtam egy liveupdatet.. meg is volt.. majd szolt a liveupdate hogy hello restartolj..mondtam neki oké.. ujraindult a gép..van net mint atom és sehol az msblast...
Ugylatom akkor lehet hinni annak amit mondtam. 😊))
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dcom RPC Exploit javitas (MAGYAR)
ma 10:32 | Válasz erre | #706
Ez egy Dcom RPC exploit.
Az RPC buffer tulcsordulast hasznalja ki.
Az MSnel fent van a patch, de ugy is megoldahato a javitas, ha a Control Panel - Felugyeleti eszkozoknel letiltod vagy atallitod , hogy ne kapcsolja ki a gepet. Bar en a patchet ajanlom inkabb. Dcom RPC Exploit Javitas
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Feltettem a MStrol letoltheto patch linket is oda.