Windows Hiba Help!!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rushman
Nachi!!! Valszeg vírusozs vagy.
itt egy link:Nachi windows környezetben

Bandew
HELP!!!!!!!
Ha megnyitok pár programot, azt írja ki a win, hogy a svchost.exe fájl hibákat generált.
Ezek után meg tök belassúl a gép, nem tudok egyszerre több ablakban dolgozni, vagy ikonokat áthelyezni, meg egyéb gondok.
Ezt hogy lehetne megszûntetni?
Vagy esetleg ki lehet törölni a fájlt? Kettõ is van belõle.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Zollee.
Köszi !!! arendszer frissítve van, a VIA driverpackot honnan tudom leszedni???

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Vorpal
ha windowsot megfelelõen van frissitve azaz az összes céges paccs rajta van márcsak a VIA driverpack kell ha AMD rendszered van és minden esetben frissited az alaplap BIOS át a resetelés nemfordulhat elõ

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Zollee.

Sziasztok!! volna 1 problémám: Vannak olyan játékprogramjaim amelyek fogják magukat és idönként resetelik a gépet. Mi lehet a probléma esetleg valami javitó patch???

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

Van egy nagy gondom:
amikor windowst indítom, a windows "üdvözlõ" képernyõig nem jeolenik meg semmi a monitoromon (Belinea 17" lcd) csak kiír valami ilyesmit (alig látom mert kb 3sec-enként villan fel) 640x480 és 59.9 Hz. Namármost: a monitornak ezt bírnia kéne. A windows (winxp sp1 hun) viszont rendesen fut.
Ez a gond azután jelentkezett, hogy beraktam egy sb live 5.1-et (nem biztos hogy köze van hozzá) a hang a szól rendesen: az integrált hangot le is tiltottam a biosban és a windowsba. Kipróbáltam hogyha kiveszem a kártyát akkor is ezt csinálja-e de akkor is csinálta.
Amiket én próbáltam:
Ati catalist 3.6-ot lecseréltem 3.7-re.
Alaplap driver fentvan
Directx 9.0b

Ja és a gépem:
Amd Athlon Xp 2500+
Sapphire Radeon 9800 non-pro
Abit NF7
2*256 400mhz-s ram
maxtor 80 Gbyte 7200rpm
sb live 5.1

3dmark03: 4625
3dmark02se:11801

Nagyon kéne a segítség, teljesen el vagyok keseredve. A gép még csak pár napos.
marsu
Sziasztok.
Az a problémám, hogy Internet kapcsolatban, kb 5 perc után ezt az üzenetet kapom.
Rendszer leállás, a leállást az NT AUTHORITY/SYSTEM KEZDEMÉNYEZTE.
A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következõ szolgáltatás váratlanul befejezõdött.
Távoli eljárás hivás(RPC)
És a gép 1gy perc elteltével kikapcsol, és újra indul, de Internet kapcsolatban mindig ugyan ezt csinálja.
Segítsetek.
Ha lehet küldj e-mailt az gyorsan lejön. [email protected]
Van egy nagy gondom:
amikor windowst indítom, a windows "üdvözlõ" képernyõig nem jeolenik meg semmi a monitoromon (Belinea 17" lcd) csak kiír valami ilyesmit (alig látom mert kb 3sec-enként villan fel) 1280*1024 és 59.9 Hz. Namármost: a monitornak ezt bírnia kéne. A windows (winxp sp1 hun) viszont rendesen fut.
Ez a gond azután jelentkezett, hogy beraktam egy sb live 5.1-et (nem biztos hogy köze van hozzá) a hang a szól rendesen: az integrált hangot le is tiltottam a biosban és a windowsba. Kipróbáltam hogyha kiveszem a kártyát akkor is ezt csinálja-e de akkor is csinálta.
Amiket én próbáltam:
Ati catalist 3.6-ot lecseréltem 3.7-re.
Alaplap driver fentvan
Directx 9.0b

Ja és a gépem:
Amd Athlon Xp 2500+
Abit NF7
2*256 400mhz-s ram
maxtor 80 Gbyte 7200rpm
sb live 5.1

3dmark03: 4625
3dmark02se:11801

Nagyon kéne a segítség, teljesen el vagyok keseredve. A gép még csak pár napos.
Bandew
Az idõ mindent megold. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Galy
vírus nincs, és azóta magától rendbejött a cucc

thx

:-)
Van DX9 uninstaller, rákeres googlevel, letöltöd, és megcsinálod.

Safe módban dolgozik, és a DX9 kiirtásával párhuzamosan az XP telepitõrõl visszarakja a Zeredeti DX8.1 fileokat.
Nincs valami jókis virus a gépeden?
Galy
HAli!

Tud valaki mondani erre valamit :

Nem tudok n yomtatót telepíteni, mert valami RPC-server hibát küld a win, amikor rákattintok a nyomtató telepítés gombra.

(WinNT)

Ötlet?

Mindez egy nyomtatás + Dr. Watson után történt...

THX
Bandew
Sajnálom, de sehogy. Legalábbis én úgy tom, hogy a DX9-et nem lehet eltávolítani, se felûl írni egy régebbi DX-el. De lehet, hogy tévedek.

Balo
egyébként kössz az ötletet, kipróbálom! 😄

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Balo
jó akkor a tied! 😄DDDDDDDDD

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Bandew
És mi az, hogy Rushman megoldása????????
Ezt én mondtam elõbb!!! 😄DDDDDDD

Bandew
Tûzfallal

Balo
Sztem Rushman megoldása a jó, mert amikor ilyeneket csinált villogott a modem ledje.
Védekezni ellene?

Bandew
Egyszóval rengeteg lehetõség van! 😄

RelakS
Nekem egy idõben folyamatosan leállt másodpercekre az egerem. RA2 alatt ez különösen bosszantó volt. Azután kiderült, hogy eltört benne a földkábel, csak azt nem értem, hogy hogyan, merthogy az egy árnyékoló kábel is volt egyúttal...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

rushman
Lehet, hogy valaki távolból buherálja a géped. Ezt általában Keylogger-ekkel csinálják, ha legközelebb ilyen van, próbáld megszakítani a kapcsolatot, és ha abbamarad, akkor tuti, hogy valaki szivat!

fm
sztem szar az egér. én már tapasztaltam hasonlót..

Bandew
Egyszer voltam egy háló patyn, és egy gyereknek volt egy programja amvel mindenkit kiidegelt. Azt tudta csinálni ugyanis ezzel a programmal, hogy mások gépén tudta irányítani az egeret. Megnyitotta pl. a tulajdonságokat stb. Nem tudom, hogy neten keresztûl mûxik-e, de lehet, hogy valaki ezzel hülyül. Persze ez egyáltalán nem biztos.

Balo
H E L P!!!!!

Ez nem tudom, hogy win hiba-e, de

néha az egérkurzor önálló útra kel, irányíthatatlan, és össze-vissza rakja az ablakokat: áthelyez, bezár, átméretez. Mitõl lehet ez? Valami vírus? Vagy rossz az egerem?

Plíz segítsetek!!!!! Vírusírtás után a köv. habaüzenet jelenik meg a winfos 98se ujraindításakor : Powerreg Scheduler érvénytelen laphihát okozott a kernel32.dll modulban , majd
Korlátozások : A mûvelet a sz.gépen érvényes korlátozások miatt megszakadt. Hogyan lehet ezeket a korlátozásokat mexûntetni? Mi lehet a baj?

Milyen tûzfalad van? Nekem simán jön a render.hu Zonealarm Pro mellett

Semmi gond nem lesz. A Windows onnan rakja vissza a letörölt, ill. a más progik által felülírt fájlokat. Ha nem találja ott, úgyis bekéri a telepitõcd-t.

youth
Sziasztok!

Én is megkaptam de hogyan: A render.hu-t akartam emgnézni de én csak tûzzfal nélkül tudom tehát kikapcsoltam erre megjelent a 60 másodperces vidámságra faksztó kis ablakocska 😊))

Újraindult a gép, kitöröltem a winfos dllcache könyvtárat, felettem a frissítést és most úgynézki jó!

De a könyvtár törlése nem hoz bajt a fejemre??? úgy értem mire jó a könyvtár???

Youth

Az poén volt...😞
Nem vagyok egy szuper helyes író, de hát ez van. Valahogy nekem is információt kell cserélnem!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Galy
vazz....
Elõfordul az ilyen...vagy ijen...vagy mitom' én..😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

olvasd el a 13 hozzászólásomat

Galy
megilyedni = megijedni

jézusom....

Liveupdate-d a virusölõd. Már majdnem 11-én majdnem mind kiadta a frissitését ami felismeri.
A live update után mindenlépp nézd át a rendszered, mert nem mindenkinél okoz közvetlen problémát. Jobb félni mint megilyedni.
Meg szerintem töltsd le a Symentec Removal Tools-ját. Kicsi progi, freeware, és ha bármi beütne ezzel a gennyel, rögtön lekaphatod.

youth
Sziasztok!

Innen: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE
Mindent lehet törölni? Én ugyan nem kaptam még meg de nem is akarom, inkább elkerülni..

Köszi

Youth

Köszi szépen.

Egyébként sikeresen leszedtem. Nekem a sima virisölõ NortonAntivirus annak ellenére hogy felismeri nem képes törölni. Én csak a külön erre a célra fejlesztett w32.blaster.worm.removal.tool sikerült leszednem. Az is Symantec. Szépen gyorsan elintézte... 😊

Idézet:
A féreg szavakon kívül tettekkel is támad, augusztus 16-tól kezdve az év hátralévõ részében minden nap DDoS (elosztott szolgáltatás-megtagadás) típusú támadást indít a Microsoft által üzemeltetett Windows Update oldal ellen, másodpercenként 50db 40 bájtos csomaggal bombázva a webhelyet. A legtöbb vírusirtó program a legújabb vírusdefiníciós adatbázissal már képes felismerni és eltávolítani.

Mindenkinek ajánlom, hogy mindentõl függetlenül kapja le a msblast.exe-t. Azt írják 15-ke után (vagy agusztus hónap után) elindít valami gennyet. Nem világos hogy mit, mármint nekem nem világos. De bekopizom:

If the current month is after August, or if the current date is after the 15th, the worm will perform a DoS on "windowsupdate.com."

With the current logic, the worm will activate the DoS attack on the 16th of this month, and continue until the end of the year.

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html

itt a link ezt próbáld

Tölsd le a symantech oldalárol a FixBlast-ot. Azt tegnap fejlesztették ki direkt a msblast.exe ellen. Az oldalon le van írva részletesen, hogy kell. Gyakran nem lehet símán leírtani. XP ki kell kapcsolni a restoret, mert az alapból visszahozza. Ha ennek ellenére sem tudja akkor safe módban kell írtani, mert csak úgy kaszálja le.

CSOCSO
amugy nem elég ez a microsoftos irtás amit kiadtak.. attol nem lesz ujraindítás de ms blast megmaradt...
CSOCSO
nah gyönyörû mondhatom...
tegnap bekaptam ezt a szart én is.. amugy is szar volt az xp-m..hiába 2 hetes volt..lassu volt az ie de használhatatlanul lassú.. amugy is formatálni akartam miatta... tegnap 22 kör meg ez a geci bejött...
oké nem tudtam mi ez.. de aztán nagyonf elidegestett mikor már 1 perceket adott minden indítás után.. oké.. azt hittem a amatáv okoskodott valamit..kicsit ideges is lettem...aztán telefonon konzultáltam egy amcsi ismerõssel és mondta neki is ez van..aha az fasza ... akkor nem matáv.. oké.. akkor virus..akkor format..formatáltam..felraktam szûz xp. ere elsõ indításnál megszolalt hogy hello 1 perced van hátra... nah majdnem felrobbantam hogy mi a geci...
felhvtam ádit nem e tud valamit.. de aszondja mindenkinek ez a baja.. sg-n már vannak topicoc meg minden...én eg azt hittem valami világháló összeomlás hogy még az amcsiban lévõ ismerõsnek is tegnap jött elõ😊
no mindegy.. mondta menjek fel netre és szedjek le javítást.. netre???? nincs netem..valamitõl nincs netem...azota kiderült hogy ez a rpc geci tehet rola az baszkurál valamit az ip vel..legalábbis valami mittom én mi hasonló olt írv a norton oldalán...nagynehezen leszedtem 1 perc alatt az egészet..feltettem.. oké...hibaüzenet vére nem volt de még mindg nem volt rendesen net...fasza... semmit nem tudtam cisnálni..alvás.. most reggel felkelek gép bekapcs...norton szol: msblast.exe!!!!! mondom neki oké.. de 120 szor hiába oké zom le semmi.. nem akarja törölni a file-t csak repairálni...nemtom mé nem törli vagy kérdezi meg hogy törölni akarom-e..oké.. mellette nyomtam egy liveupdatet.. meg is volt.. majd szolt a liveupdate hogy hello restartolj..mondtam neki oké.. ujraindult a gép..van net mint atom és sehol az msblast...
[Jakuza]
De lassuak a fiuk.
Ugylatom akkor lehet hinni annak amit mondtam. 😊))

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Galy
http://www.microsoft.com/technet/treeview/?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.asp

😉
[Jakuza]
Hat en meg megneznem azokat a csunya msblast.exe fileket kozelebbrol amik okozzak ezek az esemenyeket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Magyar XPhez itt a magyar javitocsomag az XPhez a masik amit irtam Angol.
Dcom RPC Exploit javitas (MAGYAR)

[Jakuza]
Mint mar irtam a masik topicban.

ma 10:32 | Válasz erre | #706

Ez egy Dcom RPC exploit.
Az RPC buffer tulcsordulast hasznalja ki.
Az MSnel fent van a patch, de ugy is megoldahato a javitas, ha a Control Panel - Felugyeleti eszkozoknel letiltod vagy atallitod , hogy ne kapcsolja ki a gepet. Bar en a patchet ajanlom inkabb. Dcom RPC Exploit Javitas

Punker
Csatlakozom a klubhoz nekem is elõjött ez a sz*r. 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Jakuza]
Itt a megoldas. Dcom RPC Exploit Topic
Feltettem a MStrol letoltheto patch linket is oda.