Angol tanulás
  • Muttley
    #44
    Guys, let me share my great joy with you which happened to me this morning.

    Brit érdekeltségű multinál dolgozom 1.5 éve. Kellett az angol, de nem volt sürgős. Szeptemberben kaptunk egy új főnököt, akinek hirtelen ASAP lett, h ne csak gagyogjak. Rólam tudni kell, h 9. éve próbálkozom az angollal, több mint 3 millió Ft-ot vertem bele a legkülönbözőbb nyelviskoláknál, magántanároknál és... No Comment.

    Ma az az öröm ért, hogy kint volt a brit nagyfőnök és válthattam vele személyesen is szót. Rohadtul zavarban voltam, mert utána a nagy meetingen, HIDEGZUHANYKÉNT ÉRT, h kihívott magához az emelvényre. Nem vagyok izgulós típus, de a torkomban dobogott ezúttal a ketyegő. Meglepi volt, hogy azt mondta: ÍGY KELL angolul beszélni, mint ŐŐ és mutat rám. (Na, vazze :) pont én.) Azzal kezet ráztunk és ennyi. Miután nem rég fejezödött be, kifelé jövet a főnököm mutatta, hogy . Holnap vár az irodájában. Most vagy kirúgnak vagy elismerést kapok... (na, melyik valószínű? :)

    Szóval szeptember közepén még ANGOL NYÖKÖGÉS, MAKOGÁS, GÁZOS NYELVTAN, ERŐSEN MAGYAROS KIEJTÉSSEL "felvértezve" a főnököm unszolására pánikszerű search for: "IGAZI angol tanulási lehetőség" és ismerőstől kaptam az infot, hogy...

    MA 3 hónappal később 70%-ban értem a BBC-t, CNN-t is és MA EL TUDTAM BESZÉLGETNI a brit nagyfőnökünkkel, aki NATIVE SPEAKER!! :D

    Mindenki vonja le a saját következtetését.
    Az én megoldásom: az English-EVO
    Korábban én sem hittem el, viszont most már belátom:
    nagyon (!) sok múlik 1) a felkészítő tanáron 2) alkalmazott módszerén
    Neten nem lehet megtanulni angolul: nekem elhihetitek. Kis millió szöveg hallgatásával - ezen is túl vagyok - csak a hallás utáni értésem fejlődött, de továbbra is makogtam.
    Az English-EVO totál szakít minden tradicionális módszerrel.
    Arra megy rá, hogy autentikusan, folyékonyan tudjak beszélni, és megértsem az autentikus szöveget szóban és írásban.
    Mellébeszélés, halogatás és ígérgetés nélkül.

    NEM REKLÁM - a személyes örömömet osztottam meg veletek.

    Valaki közületek próbálta már az English-EVO módszert?
    Sikerült vele valamelyikőtöknek hozzám hasonlóan közel 1 évtizedes angol tanulmányokat mindössze néhány hónap alatt felülírni?