Angol tanulás
  • szalaygergely
    #35
    Sziasztok!


    Azért írok, mert talán más is van ezen a fóruom, aki hozzám hasonlóan az angol beszédet szeretné gyakorolni. Ezért arra gondoltam, hogy egy viszonylag régi módszert lehetne új köntösbe öltöztetni angol gyakorlás céljából. Az ötlet a következő:

    Néhány ember összeszervezünk, pl. "angol könyvklub" néven. A résztvevőknek minden hétre el kell olvasni egy könyvet/könyv fejezetet/cikket, amit az adott héten soros delikvens aztán összefoglal a többieknek, és utána megvitatjuk a hallottakat/olvasottakat. Nyilván személyesen lenne a legjobb, de ezt, mivel gondolom az oldalnak az ország minden tájáról vannak olvasói nehéz lenne megoldani, de szerintem Skype-on keresztül is működhetne. (És így már félig új ötlet :-) )

    Ha valakit érdekelne egy ilyen klub, akkor kérem írjon nekem. (Nevét, hogy mikor lenne neki alkalmas, melyik városban lakik <hátha néha majd mégis megy személyesen>, esetleg ötletet a klub nevéhez, profiljához <milyen témájú cikkeket olvassunk>).

    És természetesen az ismerősöket, barátokat, barátnőket, ellenségeket ... is kérem értesíteni. Mert ha elég sokan összejönnénk, akkor akár több témában több kisebb alklubot/szobát is lehetne indítani.

    Email cím: [email protected]


    Üdvözlettel,

    Szalay Gergely