Jöttök?
  • fluga
    én nem értelek titeket, de komolyan nem. miért kell fikázni , ahogy intelligens fórumtársam is említette a "dikkósokat"?

Én voltam rokkerzsolti is és egyszerűen kiábrándultam abból az isszonyatos képmutató világból, amit a mai rokzene képvisel (ideértve a deathmetaltól bonjoviig mindent és mindenkit). üvöltenek, hörögnek anarchiáról, lázadásról, borról, kutyaf*száról, szegénységről, a bandák közben meg véresre keresik magukat és jókat röhögnek a pogózó tömegen. ja igen pogózás. a másik őrület, amit sosem tudtam megérteni, hogy miért jó egymást halálra rúgni acélbetkós cipőben, lefejelni stb..stb.. Érdekes módon pl. Bónuszon a Syma csarnokban akkora tömeg volt, hogy táncolni is alig alig lehetett, mégis megoldotta mindenki, és ha vki nekiment a másiknak, ami bizony előfordult, akkor nem szájbavágás lett a vége, hanem egy pacsi és el volt intézve. És így viselkedett még a 190 centis kaffer is, nem volt semmi gond.

és akkor még nem is említettem a két tábor tudatmódosító szereit, alkohol vs. ex, uzsgyi meg hasonló dolgok. Én 1xűen képenröhögöm azt, aki elkezd nekem papolni, hogy húú az alkohol rendben van, az igen az nem gáz, néha beb*sznide rendesen, de hogy az ex meg a speed, az tönkreteszi az embert, nincsenek az emberek maguknál stb..stb..nos aki próbálta már mindkettőt, az pontosan tudja, hogy melyiknél tisztább az ember tudata, melyiknél képes az ember logikusabban dönteni. elárulom, hogy NEM az alkoholnál.

lényeg a lényeg, tisztelt rokkerek, hiphápposok hogy ez a topik nem rólatok, nem nektek szól, nem a flameről szól, hanem azoknak, akik ott voltak, akiket érdekelt, és akik szeretik az elektronikus zenét. És az pedig végképp kussoljon, aki életében nem volt ilyen rendezvényen, és az elektronikus zenét is csak a viváról meg mtvről ismeri.

elnézést a hosszú postért, de a tököm mi van már azzal, hogy kis idióta csira g*cik, akik képtelenek elfogadni másokat saját nyomorultságuknál fogva, itt köpködnek jobbra balra, fikáznak, osztják az észt, közben pedig a kilincset nem érik fel áfával. agyilag sem.
    úgyhogy ezennel megkérek minden fikátort, hogy fáradjon le a kocsmába és igyon meg egy kommerszrumot, mielőtt arra venné rá magát, hogy ide piszkitson.