Írjatok server címeket plz!
-
zeoos #167 Szevasztok!
Szeretném, ha segítene valaki a következő probléma megoldásában.
Battlefield 2142 játékban, klántagok közötti beszélgetésre használnám a TS2 programot. A helyzet a következő: ha csak a TS-t indítom el, nincs semmi probléma és a beállított billentyűre működik mindnen (hallok mindenkit és engem is mindenki hall). Viszont ha elindítom a játékot, a helyzet egy kicsit módosul: már csak én hallok mindenkit, de én hiába dumálok a többiek semmit nem hallanak. Amúgy a "-" (azaz: kötőjel) gombra állítottam a mikrofon aktíválását, mert úgy gondolom azt a játék nem használja. Beállításokat már ezerszer átnéztem, a tűzfalon külön engedélyeztem a TS átengedését (amúgy is működik, ha csak magát a programot indítom el és a bejelentkezési ablaka van a képernyőmön). Magában a játékban is az összes "voice" beállítást már átnéztem, minden szabad utat kap. MÉG SEM MŰKÖDIK A JÁTÉKON BELÜLI BESZÉLGETÉS.
A többiek mondják, ha a játékon belül megnyomom a gombot, akkor a monitorképen egy kis kockának kellene megjelenni (ezzel is jelezvén az aktívitást), de nálam nincs semmi.
Légyszi segítsen már valaki, mert így tök béna a helyzet, a többiek meg azt hiszik, hogy én egy olyan csöndes játékos vagyok (pedig, ha tudnák miket pofázok én itt össze, ráadásul sokszor én vagyok a szakaszparancsnok és SAJNOS CSAK a játék nyújtotta kommunikációt tudom használni, így viszont nincs túl nagy előnyünk az ellenséggel szemben)
Lécci-lécci-lécci: PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ