- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Gabe18
    Én ezt egyszerűen nem értem...

Ez a mai meccs már megint mi volt?Mert maga a meccs méltatlan volt a Bajnokok Ligájához szinvonalát tekintve.Ilyen iramot valami megyei rangadón tudnék elképzelni.De hogy két ilyen klubcsapat ezt produkálja...

A Juve se volt aztán semmivel jobb nálunk,és az hogy ebből a mecsből nem tudtunk legalább egy X-et kihozni,az csak minket minősit.

Makaay ma is kihagyta a szokásos zicerét,kapussal szembe simmán mellé,de már meg se lepődöm.

Szép lazán elgurigattunk,nem volt semmi probléma.Amikor kaptunk egy gólt akkor belehúztunk kicsit,de amugy semmi.Mindkét csapaton ez a tipikus "majd a két kicsit megverjük azt jóvan" hozzáállás.

És nem elsősorban az a bajom hogy kikaptunk.Egy Juventus ellen idegenben ez simán benne van.Csak ahogy ezt már megint csináltuk...

(mult héten valamelyik riporter felvetette,hogy ugymond a 2 meccs alatt nem is lenne rossz a két csapatnak,ha egyszer ez nyerne,egyszer az,mindenkinek jut három pont,többet ér mint két döntetlen,elöl marad mind a kettő,aztán a két kisebb ellen megtartják az előnyt,mindenki jól járt...én nem mondok semmit,de el lehet rajta gondolkozni...)