14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Oh h a fene egye meg, pont a Milan :(((( -
neménvoltam #862 egyelőre 1-1, Pizarro szerzett vezetést Portillo egyenlített :(( -
rossz helyen kopogtatsz :) -
Nézzétek meg! -
OPM #859 Bernie-Song
-
Necces volt, picit rezgett a léc, dehát megvan a kötelező ez a lényeg és már 6 ponttal vezetünk. EZAZ hajrá BAYERN -
a kötelező megvan, 2-1 -
ami nem biztos, hogy előny....real, chelsea meg ilyenek másodikok lesznek...akkor azt kapják...igaz mindenkit meg lehet verni -
neménvoltam #855 navégre most nem apróztuk el! így azér már nagy az esély a csoportelsőségre -
Követtem neten...állítólag jók voltak...kár, hogy nem adta semmi :( -
Bayern - Rapid 4-0
Respect!!! -
na majd holnap a Sport1-en :) -
OPM #851 énse, sőt az összefoglalót sem
-
No a rangadón sikerült kicsit kiegyenesedni...bár az első percben gólt kapni...az elsőt az új Allianz-ban
és legalább Makaay is gólt lőtt végre, ezzel megindulhat fölfelé
szép volt eredményileg (sajnos nem láttam a derbit, nem voltam itthon), 3-1 -
Egyszerű, Magath előre eldöntötte, hogy most 2-1-re kapunk ki, ahogy mi is 2-1-re vertük a Juventust.
A kommentátor már két hete kilátásba helyezte ezt az eredményt, s mondta, hogy talán nem beszélnek össze a csapatok, de az a cél, hogy mindkétszer a hazai csapat vigye el a három pontot. -
Gabe18 #848 Én ezt egyszerűen nem értem...
Ez a mai meccs már megint mi volt?Mert maga a meccs méltatlan volt a Bajnokok Ligájához szinvonalát tekintve.Ilyen iramot valami megyei rangadón tudnék elképzelni.De hogy két ilyen klubcsapat ezt produkálja...
A Juve se volt aztán semmivel jobb nálunk,és az hogy ebből a mecsből nem tudtunk legalább egy X-et kihozni,az csak minket minősit.
Makaay ma is kihagyta a szokásos zicerét,kapussal szembe simmán mellé,de már meg se lepődöm.
Szép lazán elgurigattunk,nem volt semmi probléma.Amikor kaptunk egy gólt akkor belehúztunk kicsit,de amugy semmi.Mindkét csapaton ez a tipikus "majd a két kicsit megverjük azt jóvan" hozzáállás.
És nem elsősorban az a bajom hogy kikaptunk.Egy Juventus ellen idegenben ez simán benne van.Csak ahogy ezt már megint csináltuk...
(mult héten valamelyik riporter felvetette,hogy ugymond a 2 meccs alatt nem is lenne rossz a két csapatnak,ha egyszer ez nyerne,egyszer az,mindenkinek jut három pont,többet ér mint két döntetlen,elöl marad mind a kettő,aztán a két kisebb ellen megtartják az előnyt,mindenki jól járt...én nem mondok semmit,de el lehet rajta gondolkozni...)
-
Gabe18 #847 Inkább INNEN -
Gabe18 #846 Köln-Bayern 1-2,csak a Bayern gólok.
Katt
(szövegmezőbe piros "emberi nyelven" íródott szócskát beirni,enter és tölti) -
OPM #845 parancsolj
-
forzajuve #844 igazán megfordíthatnátok a meccset Kölnben...
-
szabályozzák, sry -
Fogát szabájozzák, hogy majd a gólfotokon jol nézzen ki :) -
góltalan :) -
Mi van Makaay-jal? -
OPM #839 pizarro azt az uccsót sarokkal tolta be vagy "simán" bal külsővel? nem derült ki nekem egyértelműen a visszajátszásokból :) -
Gabe18 #838 Tegnapi gólok itt:
Bayern-Duisburg -
na pont ez a mű-szar nem tetszik -
-
Régen azért még ök voltak a futball, a 10es-30as évekig. Mostmár olyan mű az egész. -
az angolok mindig is lúzerek maradnak...egy kamu vb-jük van, a klubcsapataikat sem hazaiak alkotják...minek majmolni ezeket a nagypofájú állatokat...sosem értettem -
Kb igy van, igen. -
miccoli, te a milant fényezzed, ne a köcsög angolokat -
gudjohansen 
az ki? -
nincs semmi múltja, hagyjuk már, műbráner mondom...
jól össze van rakva tény, de lószart sem ért volna, ha nem megy az orosz, és visz egy rakás pénzt...
a bayernnek nincs szüksége megmentőkre, nincs tartozása, ott minden rendben van...
a realtól meg behányok...
-
sztem meg nem -
Persze, az igazadat támasztják alá az eredmények is. -
Idén Chelsea.Bayern BL döntő és 0-1 -
nah azé a Chelseában is van annyi őschslseás mint a juvéba.(Terry,Lampard,Gudijohansen,)
Juve(Del-Piero,??????)meg max egy kettő.
és tradició az majd lesz és azé van is.
De a Realt meg pláne ne magasztalja senki mert az a csapat úgy van összevásárolva hogy íq=0
Azé Mourinho tudja kire van szügség és ............. -
a cselzi olyan, mint egy méretes műfasz...
nagy, de semmi élet nincs benne, egy műszar, összevásárolt tradíció nélküli lószar..
fújjj
-