14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • 5w0rdf15h
    Oh h a fene egye meg, pont a Milan :((((
  • neménvoltam
    egyelőre 1-1, Pizarro szerzett vezetést Portillo egyenlített :((
  • Buddy
    rossz helyen kopogtatsz :)
  • dankaa
    Nézzétek meg!
  • OPM
    Bernie-Song
  • 5w0rdf15h
    Necces volt, picit rezgett a léc, dehát megvan a kötelező ez a lényeg és már 6 ponttal vezetünk. EZAZ hajrá BAYERN
  • Buddy
    a kötelező megvan, 2-1
  • Buddy
    ami nem biztos, hogy előny....real, chelsea meg ilyenek másodikok lesznek...akkor azt kapják...igaz mindenkit meg lehet verni
  • neménvoltam
    navégre most nem apróztuk el! így azér már nagy az esély a csoportelsőségre
  • Buddy
    Követtem neten...állítólag jók voltak...kár, hogy nem adta semmi :(
  • djemba-djemba
    Bayern - Rapid 4-0

Respect!!!
  • Buddy
    na majd holnap a Sport1-en :)
  • OPM
    énse, sőt az összefoglalót sem
  • Buddy
    No a rangadón sikerült kicsit kiegyenesedni...bár az első percben gólt kapni...az elsőt az új Allianz-ban

és legalább Makaay is gólt lőtt végre, ezzel megindulhat fölfelé
    szép volt eredményileg (sajnos nem láttam a derbit, nem voltam itthon), 3-1
  • Taranov
    Egyszerű, Magath előre eldöntötte, hogy most 2-1-re kapunk ki, ahogy mi is 2-1-re vertük a Juventust.
    A kommentátor már két hete kilátásba helyezte ezt az eredményt, s mondta, hogy talán nem beszélnek össze a csapatok, de az a cél, hogy mindkétszer a hazai csapat vigye el a három pontot.
  • Gabe18
    Én ezt egyszerűen nem értem...

Ez a mai meccs már megint mi volt?Mert maga a meccs méltatlan volt a Bajnokok Ligájához szinvonalát tekintve.Ilyen iramot valami megyei rangadón tudnék elképzelni.De hogy két ilyen klubcsapat ezt produkálja...

A Juve se volt aztán semmivel jobb nálunk,és az hogy ebből a mecsből nem tudtunk legalább egy X-et kihozni,az csak minket minősit.

Makaay ma is kihagyta a szokásos zicerét,kapussal szembe simmán mellé,de már meg se lepődöm.

Szép lazán elgurigattunk,nem volt semmi probléma.Amikor kaptunk egy gólt akkor belehúztunk kicsit,de amugy semmi.Mindkét csapaton ez a tipikus "majd a két kicsit megverjük azt jóvan" hozzáállás.

És nem elsősorban az a bajom hogy kikaptunk.Egy Juventus ellen idegenben ez simán benne van.Csak ahogy ezt már megint csináltuk...

(mult héten valamelyik riporter felvetette,hogy ugymond a 2 meccs alatt nem is lenne rossz a két csapatnak,ha egyszer ez nyerne,egyszer az,mindenkinek jut három pont,többet ér mint két döntetlen,elöl marad mind a kettő,aztán a két kisebb ellen megtartják az előnyt,mindenki jól járt...én nem mondok semmit,de el lehet rajta gondolkozni...)

• Gabe18
    Inkább INNEN
  • Gabe18
    Köln-Bayern 1-2,csak a Bayern gólok.
    Katt

(szövegmezőbe piros "emberi nyelven" íródott szócskát beirni,enter és tölti)
  • OPM
    parancsolj
  • forzajuve
    igazán megfordíthatnátok a meccset Kölnben...
  • Falconer
    szabályozzák, sry
  • Falconer
    Fogát szabájozzák, hogy majd a gólfotokon jol nézzen ki :)
  • Buddy
    góltalan :)
  • Taranov
    Mi van Makaay-jal?
  • OPM
    pizarro azt az uccsót sarokkal tolta be vagy "simán" bal külsővel? nem derült ki nekem egyértelműen a visszajátszásokból :)
  • Gabe18
    Tegnapi gólok itt:

Bayern-Duisburg
  • Buddy
    na pont ez a mű-szar nem tetszik
  • Sheva
  • Falconer
    Régen azért még ök voltak a futball, a 10es-30as évekig. Mostmár olyan mű az egész.
  • Buddy
    az angolok mindig is lúzerek maradnak...egy kamu vb-jük van, a klubcsapataikat sem hazaiak alkotják...minek majmolni ezeket a nagypofájú állatokat...sosem értettem
  • Falconer
    Kb igy van, igen.
  • djemba-djemba
    miccoli, te a milant fényezzed, ne a köcsög angolokat
  • djemba-djemba
    gudjohansen

az ki?
  • djemba-djemba
    nincs semmi múltja, hagyjuk már, műbráner mondom...

jól össze van rakva tény, de lószart sem ért volna, ha nem megy az orosz, és visz egy rakás pénzt...

a bayernnek nincs szüksége megmentőkre, nincs tartozása, ott minden rendben van...

a realtól meg behányok...
  • gercse
    sztem meg nem
  • Taranov
    Persze, az igazadat támasztják alá az eredmények is.
  • miccoli002
    Idén Chelsea.Bayern BL döntő és 0-1
  • miccoli002
    nah azé a Chelseában is van annyi őschslseás mint a juvéba.(Terry,Lampard,Gudijohansen,)
    Juve(Del-Piero,??????)meg max egy kettő.
    és tradició az majd lesz és azé van is.
    De a Realt meg pláne ne magasztalja senki mert az a csapat úgy van összevásárolva hogy íq=0
    Azé Mourinho tudja kire van szügség és .............
  • djemba-djemba
    a cselzi olyan, mint egy méretes műfasz...

nagy, de semmi élet nincs benne, egy műszar, összevásárolt tradíció nélküli lószar..

fújjj
  • djemba-djemba