- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #13405 Hát én nem láttam a meccset sajnos, de nem valami bíztató amit olvasok itt.
Sajnos kezdem úgy érezni, Guardiola a maga módján olyan mint Van Gaal, csak a játékosokkal jobb a viszonya. Amit ő kitalál az úgy van, és képtelen beismerni ha téved. Nem hiszem hogy lenne a földön még egy edző aki a múlt év, és a VB után Lahm-ot ne a helyén játszatná a védelem szélén.
Aztán itt ez a Bernat gyerek. Én erről még egy jó szót nem láttam senkitől. Ami talán nem véletlen. Ergo, nem érzem hogy a csávó "megszakadna" azért mert ő a Bayern Münchenben játszhat. (jó ellenpélda a Rode, akin meg látszik, ezért máris könnyebben megbocsát neki az ember egy-egy hibát)
A túl sok középpályás problémájára meg az a 3 védő felállás a megoldás? Jó hogy nem kapusból van túl sok, mert akkor lehet kettővel akarnánk kezdeni a meccseket...
Nem is tudom manapság huzamosabb ideig ki játszott 3 védővel komolyabb csapat?
Lehet Guardiola futball forradalma a tiki-takával már egyszer bejött a Barcelonánál, de nem lenne jó ha nekünk sok év építkezése menne rá az ő újabb próbálkozásaira hogy valami egyedit alkosson megint.
Nem mondom hogy más edző jöjjön, de kezdenek kétségeim lenni. Bíztam benne hogy levon következtetéseket az első idényéből...
Kár volt a szuperkupáért, de annyira nem verem magam oda érte. Plusz ha ez a Dortmundnak ad egy lökést egy izgalmas bajnokság és egy jó BL szereplés irányába, akkor legyenek vele boldogok.