- Ennyien nézik most a topikot!
-
Üdv!
Hát, sokan azt mondják, hogy a mai Bayern alapjait anno van Gaal rakta le. Ez mindenképp pozitív dolog. Az is, hogy szerintem elég jól tud fiatal játékosokat "felfedezni" és beépíteni a nagycsapatba (nálunk Badstuber pl az, aki nála került előtérbe). Az biztos, hogy nem egy simulékony valaki. Szóval felvállalja a konfliktusokat az öltözőben - ez előny, de talán egyben hátrány is. Ahogy olvasgattam most a MU szurkolók reakcióit Moyes menesztése után, sokan úgy vélik, hogy nagyrészt a játékosok (főleg a hangadó Rooney, aki nagyon nem komálta Moyest már az Evertonnál sem) a "felelősek" a gyenge szereplésért. Ha ez így van, és tényleg van pár játékos, aki fúrja/fúrta az edzőt, akkor van Gaal szerintem rendet tudna tenni. Azt szerintem ti is belátjátok, hogy a MU keretére igencsak ráfér a vérfrissítés (Evra, Vidic, Rio, a középpálya már régóta neuralgikus pont), van Gaal szvsz ezt végre tudná hajtani. Azt persze nem mondom, hogy BL-t nyernétek vele vagy hasonlók - habár minket bevitt a döntőbe (szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen), amire még mi sem számítottunk, de egy jó csapat alapjait le tudná rakni mindenképp.
Hogy miért kellett távoznia? Mert a BVB tönkrevert minket a Bundásban :D. Ahogy így visszaemlékszem, sokszor szívtuk a fogunkat a tesze-tosza játék miatt, a céltalan labdatologatás és a vezetés megszerzése utáni teljes apátiába süllyedés miatt. (plusz az az elbaltázott BL nyolcaddöntő se segített az Inter ellen).
Összességében sztem nem lenne rossz választás, bár valszeg Kloppoval járnátok a legjobban. Csak vele meg túl erősek lennétek, az nem lenne jó :)).
- hát részemről kb ennyi. Többiek még biztos írnak ezt-azt (vagy megerősítenek v megcáfolnak)