- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • DasIsFuck
    Ugyanakkor azt sem lehet taghadni, ohgy sokszor igen unalmas az amit a csapat csinál, amikor 20X körbepasszoljuk az ellenfél 16-osát aztán vissza neuerig és elkezdünk szerencsétlenkedni hátul.
    Az pedig külön probléma hogy a belső védőink mindegyikébe benne vannak a hajmeresztő hibák..ok dantetétól megszoktam, de idén boateng is rengeteg hameresztő dolgot csinál.
    Én nem élek a tavalyi szezon árnyékába a csapattal kapcsoltba, nagyon is emlékszem azokra a meccsekre ahol fizikai fájdalommal járt egy-egy meccs nézése annyira rossz meccset nyomott a csapat, de a pep stílusból fakadó negatív kritikák ugyanúgy valósak és ez szerintem a manchesteri meccsen csúcsosodott ki, ugyanis ott látványosan nem működött ennek ellenére nem változtatott a csapat.
    pl a gólt is akkor szereztük mikor a csapat egy olyan 10 percre feladta a meddő labdatartást és elkezdett gólra törően játszani és meg is lett szinte rögtön az eredménye, persze utánna nyomban vissza is álltunk.

és sok esetben ez a gólra törő játék hiányzik ahelyett, hogy 10 percig nem ér az ellenfél a labda közelébe sem.