14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #13133 Hát ha annyira fognak ki mint a szuperkupa döntőn, nekem már jó... -
#13132 már csak azért is mert a chelsea szerintem ismét kifogna rajtunk a bunkerjával, ráadásul most jóval jobb a keretük mint 12-be+mourinho faktor...ha már most nem kaptuk meg őket akkor a döntőbe sem kellenek...
-
Gabe18 #13131 Az Atletico?
Mondjuk tényleg, ellenük nyertük az első BEK serleget. Úgyhogy patinás döntő lenne... -
#13130 na az MU után jön a másik legnagyobb európai ellenfelünk :D -
lord nihilus #13129 Az az arckifejezés:D
-
#13128 Na sikerült mindenki vágya, real jön.
-
#13127 Ma kiderul kivel sorsolnak ossze... -
#13126 A legkönnyebb ellenfelünk a real lenne, őket viszonylag könnyen át tudnánk lépni.
Viszont inkább most fussunk össze a chelsea-vel mintsem a döntőbe.+azért a komplett angol mezőnyt legyőzni nem lenne rossz:D -
lord nihilus #13125 szerintem az oka az, hogy a szezon elején sokat játszott rafinha a jobbszélen és Lahm a 6-osban, ami szebb és eredményesebb is volt, most is ez köszönt vissza -
#13124 szép volt:)
amúgy nem semmi, hogy a kapott gól után egyből tudtunk reagálni.....
ja és mikor bejött rafinha egyből jobb lett minden.....
jó lenne az atleticot kapni, én nem tartom olyan hú de komoly ellenfélnek az eredményei ellenére se -
#13123 necces volt, de végülis megvan
nem mondom, hogy totálisan odáig vagyok a ultra-labdatartós játékért, de ha megfigyeli az ember, akkor Pep alatt a csapat úgy játszik (és azért ez tavaly sem volt teljesen másképp), hogy lassítja, fárasztja az ellenfelet 60-70 percig, és utána vált ritmust, és tudja bevinni a kegyelemdöféseket.
Ha esetleg hamarabb sikerül gólt találni, akkor az ellenfél úgy is jobban kinyílik, hamarabb lehet kezdeni a kivégzést
Ma az előző esetet láthattuk..persze, azért nem kellemes kivárni, vagy esetleg akkor eszmélni, ha éppen gólt kapunk. -
#13122 egyébként én sosem szidtam guardiolát, ne vegyél egy kalap alá a pep haterekkel és mind mondtam ha működik amúgysem érdekel.
Én konkrétan ez után a párharc után, ami számomra bizonyította hogy a pep taktika ilyen esetekbe nem működik és ennek ellenére ezt erőltette, nem szabad ennyire csökönyösnek lenni, mert nagyon könnyen ráfázhattunk volna.
Ha te ezt nem látod akkor meg annyira elvagy vakulva pep irányába hogy még akkor is azt oltod aki kritikát fogalmaz meg az alapfelfogás irányába, még akkor is mikor ez eggyértelműen látható volt!
és mint írtam, amíg a tili-tolit játszottuk veszélyeztetés nem volt a részünkről, hol van ez rendbe?
A világ legjobb csapatánál ez rendben van?
-
#13121 de hát ha ilyen jól játszunk akkor egy chealsea sem lesz túl nagy falat nem igaz?:D
és akkor már a tavalyi német házidöntő a futbbal bölcsője után még többet kell az angolokba marni, az sem lenne rossz hisz ha megnézed mindet elverjük akkor, és lényegébe mi okozzuk a halálukat.
ez lenne az előétel, míg a bl címvédés történelemírás meg a főétel.
-
Gabe18 #13120 "Imádkozzunk, hogy ne a chelseat kapjuk"
"Következő körben remélem hogy a chelseat kapjuk"
Te egyáltalán tudod mit akarsz? Mármint azon kívül hogy ne Guardiola legyen az edző. -
#13119 kint is nagyon elfáradtak, de sebaj, hisz atom meggyőző focival vagyunk ott a 4 között, zseniális guardiola taktikájával ami most mind a 2 meccsen ahogy volt megbukott...(amíg guardiola játékát játszottuk helyzetünk nem volt...de hát a focit labdatartásra játszák ezek szerint)
Következő körben remélem hogy a chelseat kapjuk majd, jó lenne a full angol mezőnnyt legyűrni.
-
Gabe18 #13118 Ritka unalmas már a nyűglődésed.
Várod még a MU gólt a 80-90 perc között? Vagy még tovább okoskodsz?
Gyors és lendületes támadásból lőttük a gólt. És azt mivel alapoztuk meg? Nem azzal hogy az ellenfél kergeti a labdát perceken keresztül? Hogy elfárad fizikálisan és mentálisan is?
Ha nekik megyünk lehet már az első félidőben benyomnak két kontrát. Minek kellett volna nekik rohanni mikor a 0-0 is jó lett volna nekünk?
De mindegy, felesleges neked magyarázni, úgyis nyomod a szövegedet. -
#13117 A Bayern Muncher nyert, Joseph Guardiola veszített!
Ez történt ez alatt a 2 meccs alatt.
és nyugodtan meglehet próbálni engem megcáfolni, de nézzétek vissza mind a 2 meccset és az összes gólunk vagy veszélyes helyzetünk abból jött létre, hogy ahelyett hogy a meddő guardial passzolgatás helyett a gyors és lendületes támadásra állt a csapat.
Az sem véletlen hogy mind a 2 meccsen a MU szerzett vezetést és mindkétszer viszonylag gyorsan egyenlítettünk, miért?
Mert a csapat kapcsolt és nagyon jól reagált...érdekes mienst visszaálltunk a körbepasszolgatásra gyakorlatilag veszélyeztetés nélkül játszottunk.
Ha guardiola ezen a csökönyös felfogásán nem változtat az ilyen beton taktikák ellen sem akkor nem fogunk mi bl-t nyerni.
Imádkozzunk, hogy ne a chelseat kapjuk, mert ott már nem is biztos hogy mi lennénk ezek után az esélyesek.
-
#13116 Gratula! Jó meccs volt, megérdemelt győzelemmel. -
#13115 azért megijedtem. piszok nagy gól volt Evráé. De nagy szerencsére az ellentámadásból jött az egyenlítés. Na meg Rooney lábában ott volt az 1-2, de nagyon elbénázta -
#13114 ennyi -
#13113 Minek azt?
Possession 68:32
ez a lényeg, ezzel fogunk majd továbbjutni nem a kaput eltaláló lövésekkel... -
#13112 De Gea-nak még védenie se kellett. Mondjuk Neuernek se, de azt nem bánom. -
#13111 Borzalmas!
hihetetlen hogy guardioal vak vagy csak szimplán hülye?
ez a játék nem működik és ugyan úgy nem fog az atletico vagy chelsea ellen sem, de ilyen játékkal a továbbjutás sem lesz meg...majd figyeljétek meg a united a 80-90 perc között szerez egy gólt és tovább is lép ahogy azt szokták.
az is szánalmas amit ettől a 37 milkás sztárgázsis Götzétől látunk már egy fél éve(?)
árnyék,nulla semmi...
külön kiemelném, hogy az a pár lehetőség amikor volt valami esély a gól szerzésre azt is lendületből,gyors játékkal értük el...de nyilván guardiola inkább tolja azt ami látható hogy se kint se itt nem működik.
az a pár lövés is csak vmi rossz vicc kategóriába illett.
-
Gabe18 #13110 Sajnos azt a keveset amit a MU felvállal, azt nagyon jól csinálja. Ez eddig kimerül a rombolásban, bekkelésben.
De volt két les helyzetük, ami valóban az volt, de ha nem lett volna akkor nagy bajba kerülünk. Egyik gól lett, másik után 11-es járt volna. Tehát a kontráikban van potenciál.
Változás itt akkor lesz ha idő hiányában elkezdenek támadni.
Igazából még bármi lehet. Nagyon kéne egy begyömöszölt gól... -
#13109 húú háát na...félek vhogy lő egy gólt a MU és akkor elég nagy baj lesz -
HUmanHunter #13108 ha ez a kezdő nem harcolja ki a továbbjutást akkor gázban leszünk mert így a sérülésekkel és eltiltásokkal a kispadunk nem váltja meg a világot -
#13107 hmmm...
érdekes
kroos lesz akkor a vkp előtte müller és götze a kp.
lahm meg balhétvéd
én lahmot raktam volna vkp-nak rafinhát balra
kroost é müllert meg kp.ba -
Gabe18 #13106 Kissé támadó szellemben állunk fel:
Neuer; Lahm, Boateng, Dante, Alaba; Kroos; Robben, Götze, Müller, Ribery; Mandzukic
Olyan 6-5-ös végeredményt tippelek... -
#13105 "és sok esetben ez a gólra törő játék hiányzik ahelyett, hogy 10 percig nem ér az ellenfél a labda közelébe sem."
ezzel a mondattal speciel én nagyon egyet tudok érteni. -
#13104 van egy olyan érzésem, hogy ma is kapunk gólt.......... -
#13103 Ugyanakkor azt sem lehet taghadni, ohgy sokszor igen unalmas az amit a csapat csinál, amikor 20X körbepasszoljuk az ellenfél 16-osát aztán vissza neuerig és elkezdünk szerencsétlenkedni hátul.
Az pedig külön probléma hogy a belső védőink mindegyikébe benne vannak a hajmeresztő hibák..ok dantetétól megszoktam, de idén boateng is rengeteg hameresztő dolgot csinál.
Én nem élek a tavalyi szezon árnyékába a csapattal kapcsoltba, nagyon is emlékszem azokra a meccsekre ahol fizikai fájdalommal járt egy-egy meccs nézése annyira rossz meccset nyomott a csapat, de a pep stílusból fakadó negatív kritikák ugyanúgy valósak és ez szerintem a manchesteri meccsen csúcsosodott ki, ugyanis ott látványosan nem működött ennek ellenére nem változtatott a csapat.
pl a gólt is akkor szereztük mikor a csapat egy olyan 10 percre feladta a meddő labdatartást és elkezdett gólra törően játszani és meg is lett szinte rögtön az eredménye, persze utánna nyomban vissza is álltunk.
és sok esetben ez a gólra törő játék hiányzik ahelyett, hogy 10 percig nem ér az ellenfél a labda közelébe sem. -
#13102 az a baj ezzel az egésszel, hogy nem a kritizálók kritizálása lett a divat mostanság, hanem éppen ellenkezőleg: Pep és a csapat szarok, és igazából csak a mázlinknak köszönhetjük, hogy jelenleg ott vagyunk, ahol. Mert végülis a Emiratesben is csak bepottyant az 2 gól az Arsenal ellen, véletlenül.
És ez kurva nagy hülyeség. Nem a kritika megfogalmazása lenne a probléma, hanem az, hogy a jelenlegi trendinek tekintett szúrkálódások a csapat felé 80%-ban alaptalan baromságok. A "70%-ban birtokoljuk a labdát meccsenként, bezzeg tavaly..." kezdetű mondatokon már csak röhögni tudok. Tavaly tökugyanilyen labdabirtoklós. néha nyögvenyelős meccseink voltak, de mindenki csak a Barca elleni meccsekre emlékszik, ahol brutális kontrákat vezettünk. Ez meg persze egyenlő azzal, hogy tavaly az 50+ meccsen 100%-ban direktpasszos játékot játszottunk, csak a kurva Pep szarta el a játékunkat..persze, hogyne. Nem kéne elferdíteni a valóságot csak azért, mert nem szimpatikus a kopasz.
Kit érdekel, hogy Rafinha kb élete szezonját futja, hogy átlépett saját arnyékán, és már-már abszolút az egyik legmegbízhatóbb játékosaink közé tartozik? Senkit, mert ez is a hülye Pep műve, Rafit meg abszolút divat utálni, ha már a gólgyártó Gomez elment.
Thiago sokszor kezdő, és ez is basztatja sokak csőrét. DE könyörgöm!!! Élmény nézni a spanyol játékét, egyre inkább beilleszkedik, és meghatározó játékosunk lehet a közeljövőben. Na persze ő is csak Pep kedvence, és csak azért játszik, véletlen sem az előbbiek miatt.
És ezek nem elvakult meglátások, ezek látszódnak, mind a pályán, mind a statisztikában. Az elvakultság pont az, hogy ezeket nem látják meg az emberek, és csak azért is az ellenkezőjét állítják, csakmert Pep nem szimpi nekik.
Félreértés ne essék, én sem vagyok sok mindennel megelégedve. Nem vagyok megelégedve, hogy a világ egyik legjobb vkp-je, Martinez középhátvédként próbál a -2-es sebességével futni a csatárokkal vissza, csak mert fel van tolva agyig a védelmi sorunk.
A vak is látja, hogy klasszikus 9-es nélkül kb. meghalunk, és ezt Pep is látja, de sokszor az istenért nem akar változtatni.
Ha anno Gomez volt Mr. 30 millió (annak ellenére, hogy a gólokat szállította), akkor Götze méltán kaphatja lassan a Mr. 40 millió elnevezést, mert Pep annyira nem találja a helyét.
Ezek a dolgok azonban nem légbőlkapottak, ezt egy kívülálló is 10 percben belül meg tudná állapítani.
De a labdabirtoklós, meg direktpasszos megálmodott blödségek csak az saját eszementségek bizonyítására jók, amikor a 3. sör után elmélázva kezdünk a másik anti-Pepes kollegával filozofálgatni.
-
#13101 Nekem elsősorban az arsenal elleni produkció nem tetszett.
A kinti meccs is elég szarul kezdődött, de ott a piros azért nagyon meghatározta a meccs kimenetelét, de hogy hazai pályán nem volt képes a csapat egy magabiztos győzelmet aratni,ráadásul a tavalyi csúf után az nálam jóval nagyobb csalódottságot és kiábrándultságot okozott mint a mostani 1-1.
(azt az arsenalt addig hazai porondon lényegébe a nagy csapatok mind megverték,még a mu is.
A tavalyi után ez lett volna a minimum)
Arról meg ne is ejtsünk szót hogy előtte egy hazai city elleni vereség jött be 2-0-ról.
2011-ben az inter ellen is ez volt a helyzet, döntőt megjárt csapat ami jóval erősebb volt a döntőstől és egy idegenbeli győzelem után kiestünk hazai pályán.
Az egy rettenetes kiesés volt és valahogy nagyon ugyan ez az érzésem most is. -
#13100 tudhatnád hogy engem a bajnokság-kupa eddig sem és ezután sem fog sokkal jobban érdekelni.
bajnokság-kupát előre ide is adhatták volna, egy méltó riválisunk nincs hazai porondon.
Viszont a bl-ben rendre gyenge amit a csapat nyújt!
Tavaly ha megnézed az arsenal elleni hazai meccset kivéve végig tekintélytparancsoló,erős és megkérdőjelezhetetlen dominanciát játszottunk, idén ezt csak a city ellen nyújtottuk idegenben, a kieséses szakaszban pedig eddig kevés amit a csapat nyújt.
Idén pedig a real és psg sokkal magabiztosabb játékot nyújt, valahogy nagyon úgy néz ki ez a 2 csapat döntős lesz és valamelyikkel az elődöntöbe biztos találkozni fogunk és nem érzem a csapaton azt a pluszt amit lehetett tavaly.
Ez aggaszt és félek jóval korábban beüthet a krach, főleg hogy annyira mindenki minket tart esélyesnek hogy ez vissza kell hogy üssön...
(de nyilván neked feleslegesen írom le hogy mit miért gondolok úgy ahogy mert nálad ahogy látom be vagyok skatulyázva, mint aki szerint a csapt mindig szar, nyilván neked csak annyi jön le hogy megint szaroztam a csapatot)
de ahogy látom ez ilyen divat a bayern szurkolók körében mostanában, hogy aki ne adj isten kritikát fogalmaz meg a mutatott játékkal kapcsolatba az ilyen peprausos troll aki nem látja hogy milyen istencsászár amit csinál a csapat meccsről-meccsre..de hát nyilván hülye hozzá nem értő a focihoz hogy nem élvezi ezt a 80%-os labdabirtoklást 90 percen keresztül.
nekem persze ezzel semmi bajom, ha működik, de pl manchesterbe nagyon látszott hogy nagyon nem működik és ennek ellenére ezt játszottuk végig...ilyen meccsek/teljesítmények után nagyon is jogosak az efelé irányuló kritikák! -
#13099 Ribery ma 30! -
#13098 Nekem egy dolog nem tetszik....
az odszok:D
1.25 van a győzelmünkre wtf???
azért nem akárki az ellenfél.....
a reális kb. .1.70-1.75 lenne szerintem, no mindegy
-
#13097 amióta ezen a fórumon te létezel, soha nem is bíztál a csapatban
ne is bízzál, márciusban bajnokságot nyertünk, német kupa - elődöntő, és nagy esély van, hogy BL elődöntőben leszünk
szarok vagyunk na -
argo001 #13096 Az MU elleni meccs elég gyenge volt, de például az Arsenal ellen elfogadhatóan játszottunk, mind a két meccsen. Tavaly például kikaptunk az Arsenaltól visszavágón, és csak az idegenben lőtt több góllal mentünk tovább, nagyon sokan el is küldték Heynckes-t a francba.
A többi már történelem...
A tavalyi szezon után kicsit túlzóak az elvárások, mert hát magasra helyeztük azt a bizonyos lécet. Szerintem ne várjon senki 7-0-ás erődemonstrációkat. Bízom a csapatban, hogy tovább jutunk, de biztosra itt már nem lehet fogadni, mivel olyan csapatok kerülhetnek össze, ahol a pillanatnyi forma dönt(het). -
#13095 őszintén az idei bl-ben mitől kéne annyira nyeregben éreznünk a csapatot?
igazából a city elleni kinti meccs óta a komolyabb csapatok ellen nem nyújtottunk vmi meggyőző teljesítményt.
Nem igazán bízok a csapatba idén, kész csoda lenne ha döntőig eltudnánk jutni úgy érzem, nemhogy történelmet írni.
-
#13094 nála már igen
ha így lesz, akkor jön, és megmondja, hogy mekkora igaza volt, és gyökér Pep
ha nem, akkor majd a játék nem tetszik neki, és gyökér Pep
kb olyan a srác mint barnuska a Fradi topicban :)