- Ennyien nézik most a topikot!
-
Jesszus, nagyon nem értünk most egyet. Ha kétszer áll fel egy csapat hátrányból, ráadásul úgy h ebből az egyik a meccs utolsó támadásából, akkor arra épp azt mondják, hogy mentálisan erős. Ami szerintem persze nem mindig igaz.
Ha Torrest magasztalod, kérdezz meg szerintem pár Chelsea szurkolót, hogy mennyire erős is mentálisan a csávó - biztos azért akarja a legtöbb szurker elpasszolni, mert olyan baromi jól teljesít. Lőtt most egy szép gólt, és majdnem legyilkolta Martinezt.
Ribery csak lőtt egy bombagólt, rohadt sokat volt játékban, nem minden lövése ült most - de ha már itt tartunk, akkor a nagy Oscar csak egy 1000%-os ziccert kúrt el, mert flegmázni akart - igaz h azt is Dantétól kapta. Lampard utána nem bírta eltalálni a kapus nélküli kaput, inkább fölébombázta.
A hosszabbítás második félidejében sorra jöttek a helyzetek, Neuer már néha középpályást játszott - egy európai kupadöntőn (még ha ez nem is a legfontosabb) - és hagyjuk h az ellenfélből kiállítottak valakit: egyrészt rohadtul megérdemelte Ramires, másrészt nem látom h minden emberhátrányban lévő csapat ilyen bunkert játszana. Abba bele se megyek, hogy egy erősen 11-es gyanús szitut elengedett a spori - van ilyen...
Ami a kapusokat illeti: Cech tényleg fantasztikusan védett, a többiek megköszönhetik nekik, hogy egyáltalán rúghattak 11-eseket. Neuer lehet belepkézte azt a gólt, de a rendes játékidő vége előtt meg kiszedett egy olyan fejest, amit a legtöbbünk már benn látott - és akkor Oscar ziccere is ott volt még.
Amiben igazad van, az a védelem szerencsétlenkedése. Eleve rohadt jó lenne, ha Rafinhát már végre elfelejtené ez a katalán, mert egyszerűen ez így nem fog menni - nemtom mit akar vele kezdeni. Lahmot ne játszassa hatosban, mert nem oda való - megvannak oda az emberek (annyi mentség mondjuk lehet, hogy Schweini nem volt nevezve, Martinez meg enyhe sérült volt.). De a védelemmel még lesznek teendői Pepnek, mert a Chelseanek is voltak lehetőségei, pedig nem olyan sokszor jöttek át a felezőn.
Ami meg az egy percet illeti: hát tényleg hatalmas bírói segítség, én meg még csodálkoztam, hogy miért csak 1 perc, mikor az angolok általában nem siettek a kirúgásokkal stb.