14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12613 amúgy nem értem miért pont minket boldogítasz, mert hogy te nem vagy Bayern szurkoló, az fix. Te egy bohóc vagy.
Könyörögve kérlek, szurkolj más csapatnak! Istenítetted most a Chelseat, kérve kérlek, szoríts inkább nekik!!! -
#12612 gec te olyan buta vagy, mint egy marék homok
ha egyszer eltűnsz az sg-ről, nemcsak az sg-nek, de az emberiségnek is nemzetközi ünnep lesz :) -
#12611 Jesszus, nagyon nem értünk most egyet. Ha kétszer áll fel egy csapat hátrányból, ráadásul úgy h ebből az egyik a meccs utolsó támadásából, akkor arra épp azt mondják, hogy mentálisan erős. Ami szerintem persze nem mindig igaz.
Ha Torrest magasztalod, kérdezz meg szerintem pár Chelsea szurkolót, hogy mennyire erős is mentálisan a csávó - biztos azért akarja a legtöbb szurker elpasszolni, mert olyan baromi jól teljesít. Lőtt most egy szép gólt, és majdnem legyilkolta Martinezt.
Ribery csak lőtt egy bombagólt, rohadt sokat volt játékban, nem minden lövése ült most - de ha már itt tartunk, akkor a nagy Oscar csak egy 1000%-os ziccert kúrt el, mert flegmázni akart - igaz h azt is Dantétól kapta. Lampard utána nem bírta eltalálni a kapus nélküli kaput, inkább fölébombázta.
A hosszabbítás második félidejében sorra jöttek a helyzetek, Neuer már néha középpályást játszott - egy európai kupadöntőn (még ha ez nem is a legfontosabb) - és hagyjuk h az ellenfélből kiállítottak valakit: egyrészt rohadtul megérdemelte Ramires, másrészt nem látom h minden emberhátrányban lévő csapat ilyen bunkert játszana. Abba bele se megyek, hogy egy erősen 11-es gyanús szitut elengedett a spori - van ilyen...
Ami a kapusokat illeti: Cech tényleg fantasztikusan védett, a többiek megköszönhetik nekik, hogy egyáltalán rúghattak 11-eseket. Neuer lehet belepkézte azt a gólt, de a rendes játékidő vége előtt meg kiszedett egy olyan fejest, amit a legtöbbünk már benn látott - és akkor Oscar ziccere is ott volt még.
Amiben igazad van, az a védelem szerencsétlenkedése. Eleve rohadt jó lenne, ha Rafinhát már végre elfelejtené ez a katalán, mert egyszerűen ez így nem fog menni - nemtom mit akar vele kezdeni. Lahmot ne játszassa hatosban, mert nem oda való - megvannak oda az emberek (annyi mentség mondjuk lehet, hogy Schweini nem volt nevezve, Martinez meg enyhe sérült volt.). De a védelemmel még lesznek teendői Pepnek, mert a Chelseanek is voltak lehetőségei, pedig nem olyan sokszor jöttek át a felezőn.
Ami meg az egy percet illeti: hát tényleg hatalmas bírói segítség, én meg még csodálkoztam, hogy miért csak 1 perc, mikor az angolok általában nem siettek a kirúgásokkal stb. -
#12610 hány gólt szerzett Rib?
mert volt vagy 4 olyan helyzete amiből gólt kelett volna neki és akkor nem lett volna ilyen szoros, de nem ő 1-en kívül mindet eltörte...
bemákoltuk 11-essel egy 10 emberrel egy ilyen chelsea ellen....
jah és nem volt sok helyzetük, de mégis mind nagyobb volt mint amit mi ki tudtunk dolgozni...
ez nem elfogadható! -
#12609 egyébként ilyen esetbe nem lehetne feljelenteni a játékost/klubbot?
mert ha pl eltöri a lábád vagy vmi komoly sérülést okoz,látható h abszolút szándékosan akkor egy 37 milliós igazolás esetébe ez elég kemény veszteség a klubbnak... -
Gabe18 #12608 Hát te tényleg hülye vagy már ne is haragudj.
Az a csapat aki kétszer áll fel hátrányból egy kupadöntőn, annak az utolsó másodpercében, arról ha csak egy dolgot lehet elmondani, akkor az pont az hogy mentálisan erős.
Mit köszönhetünk mi a bírónak? Az 1 perc hosszabbítást mikor Cech minden kirúgásnál 20-30 másodperceket "lopott el", plusz cserélt is a Chelsea a hosszabbításban? Még kevés is volt az 1 perc.
Schweinsteiger meg hol roppant össze? A lelátón?
Ribery nulla? Te mi a faxt néztél?
Ez a hozzászólás tetéz minden hülyeséget amit tőled eddig olvastam. -
#12607 borzalmas játékos, el kéne adni, akkor nem tudná Guardiola játszatni és játszhatna Lahm a helyén... -
#12606 Hát megint bebizonyosodott, hogy mentálisan milyen gyenge is ez a Bayern, ahogy az volt 2012-ben úgy itt is.
Csak pár példa:
Amíg Cech parádézik, addig Neuer mellényúl a labdának, amíg A friss év játékosa sorra töri el a ziccereket, addig Torres az első lehetőségéből bepippantja.(hogy a másik 2 ziccerét ne is említsem amit szerencsére kihayott)
Amikor kellene a gól akkor a csapat nem képes úgy odatenni magát,olyan szívvel és lel magabiztonsággal belemenni a meccsbe ahogy kellene.
Emlékezzünk a 2012-es döntőre, gólt kapott a chelsea pár perc múlva kb az első szögletéből jött is az egyenlítés.
A tegnapi meccsen semmi ilyet nem láttam, sőt volt egy nagyon nagyon bekotort gól akkor amikor már csak a bírónak köszönhettük h eggyáltalán rátett a meccsre 1 percet.
Minden helyzet amikor kellett volna sorra kimaradt.
Nincs tartás ebben a csapatba.
Nincs 1 olyan játékosunk mint pl a chelseanáél Lampard, mert Sweini a közelébe sem ér Lampardhoz ilyen tekintetbe, Sweini rendre összeroppan amikor kellene hozni azt a szívet ami pl Lampard jelent a chelseanél.
Amikor kellenének a fontos lövések pl kroos az is végigalibizte a tegnapi meccset.
Hazard,Oscar úgy szlalonoztak a védőink között meg úgy etették őket h rossz volt nézni.
Robben nulla,Kroos nulla,Ribery szintén nulla volt.
Dante megint közel volt ahhoz h összehozzon 1 gólt a chelseanek...
borzalmas,szív és lélek nélküli volt a tegnapi teljesítmény! -
#12605 Ribéry: "Nem csak egy kicsit vagyok szerelmes. Totálisan szerelmes vagyok a Bayernbe. Az én csapatom."
Óriási ez a pali :) ő lett a meccs embere is :) -
#12604 Najó... :D Kicsit visszaolvastam a kommenteket.. eléggé lesüllyedt a színvonal itt SG-n :D Hál istennek én a focit szeretem első sorban és nem a Chelsea-t... Ennyi erővel én is mondhatom azt, hogy Hazard 22 éves fejjel hülyét csinált a hátvédsorból, de minek? Jobb a Bayern pont. Ennek a Chelsea-nek még kell 1-2 év amilyen fiatalok vannak benne. Hajrá Chelsea ^^ -
#12603 Grat! Azért nem volt könnyű menet. Jó meccs volt!!! A Bayern jelen pillanatban a legjobb csapat (szerintem). Legalább nem adtuk ingyen ezt a kupát mint múlt évben :) -
lord nihilus #12602 Hazaértem....kicsit ittunk a sikerre :DDD
Ennyit tennék hozzá:
-
Gabe18 #12601 Azért fura volt hogy a meccsen csomó jelenet visszaköszönt 2012-ből csak másként.
Chelsea szöglet után felső kapufa, ez akkor bement nekik Drogbától a végén.
Ott volt a hosszabbításban a Mandzukic lerántás, járt volna a 11-es mint egy éve, de nem adta meg.
Utolsó pillanatban egyenlítés, Drogba helyett Martinez nekünk.
A 11-eseknél meg Cole (? asszem ő volt) kapufás gólja. Na mondom ez kész, ez egy éve Schweinsteigernek kifelé jött, nekik most befelé megy.
Szóval mintha egy csomó kulcs momentumot összeszedtek volna egy kalapba megrázzák, és most minden másképp kerül elő... De szerencsére most jól. :) -
#12600 Nyilasi hülye
néha össze-vissza beszél baromságokat, ráadásul szopkodja a spanyol focit -
argo001 #12599 Jól hallottam, hogy Nyilasi a szokásos Bayern-szerencsét emlegette?
Tavaly is nagyon szerencsések voltunk, nem..? -
#12598 5-tel korábbi hsz :D -
argo001 #12597 Hirtelen azt olvastam, hogy Siófok. -
#12596 Effe te merr bújkálsz mostanában? hiányzik a trollkodásod :D -
#12595 Pep mindig úgy gratulál a játékosoknak, hogy mindig azt hiszem, hogy a következő pillanatban lesmárolja őket :DSA
Ja, és ne felejtsük el. KIBASZOTT NAGY RISZPEKT A SCHICKERIÁNAK!
Ez rohadtul hiányzik/hiányozni fog az Allianzból... -
#12594 nem gondoltam vna h egy ilyen félbuli meccs ennyire lázba tud hozni :D -
#12593 Juhuuuuuuuuuuuu, dejó volt -
#12592 BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGG JAAAAAAAAAAAA -
#12591 Na, így lehet hogy Guardiola állása még egy hónapig biztonságban van :D -
#12590 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
buzi cselzííííííííííííííííííííííííííí
van igazságggggggggggggggggg
mürinygó
hahaha
te bohóc -
argo001 #12589 Neuer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#12588 muhahaha, műringyó fail :D
Gratula :) -
#12587 nincs robben:) -
argo001 #12586 Na de most jönnek a büntetők... -
Monoton #12585 Sírok :D Utolsó másodpercben :D -
argo001 #12584 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
A szívroham kerülget! -
#12583 na végre :D
de ha most 11-esekkel kikaptok... -
#12582 gólllllllllllllllllllllllllll -
#12581 durva miket véd
de ezt a hányadék focit
ennek a cselzinek mindegy ki az edzője
csak ezt a szart tudják nyomni
de mondjuk eredményesek vele:/ -
#12580 Cech nélkül egy kalap szart nem érne ez a chelsea -
argo001 #12579 33 kísérlet...
ebből 1-et lőttünk be...? -
#12578 hát beszarás -
argo001 #12577 Hát az, de nem is történik semmi sajnos, megy a ticken-tacken a tizenhatos előtt. -
#12576 jó nagy blama lesz ha nem nyerjük meg ezt
10 ember ellen se megy? -
#12575 évek óta így játszanak :D
2 éve se fociztak a barca ellen, csak befaszmákolták az elődöntőt. -
argo001 #12574 Azért a Chelsea-nek így nyerni... fél órája nem is fociznak csak minket kaszálnak.