Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
mindegy ki az ellenfél meg kell verni
2 meccsünk lesz(egy elõdöntõ és vagy 3. helyért vagy 1.helyért)
szerintem ez kibírható😊
neked van önálló véleményed vagy amit a Gabe ír azt tolod?😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
elmehet a fifa az anyjába akkor.
különben is úgy tudom japánba elég nagy piacunk van.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
helyszín: Marokkó 2013-dec 11-21. (legalább nem kell annyit repülniük)
Guardiola már 2-szer megnyert a Barcával egyébként.
Kellett a múlt évi trauma ehhez az évhez, mint ahogy 99 is kellett a 2001-es sikerhez. Persze jó lenne most már a sikerbõl is építkezni egyszer.
de sebaj jövõre is itt leszünk és nyerünk akkor történelmet írunk😄
bl dupl csak elírtamXD
de még egy csapatnak se sikerült a bl-ben(bek ben már volt ugye de ez más😊 ) pedig voltak nagy korszakos csapatok akiknek meg lett volna az esélyük pl, ajax,juve,real,barca
jó lenne történelmet írni😊
ténylegXD
amúgy nem tudom mit balfaszkodtok itt, már rég nem vagyok hg ha nem tünt volna fel
tudtam, hogy meglesz bár 3-1et tippeltem
és most mi örültünk és a dortmund szopott
a foci már csak ilyen
rohadtul kijárt már ez nekünk, aki olaszország és spanyolország legjobb csapatát megveri, úgy hogy gólt se kap(4-0,7-0) az meg is érdemli a kupát...
viszont így már nem is olyan csúnya az a tavalyi égés(égés 3 ezüst ugye, azért az se akármi😉 ), akkor vmi hiányzott, most már megvan
nevezetesen mandzukic,martinez,dante,shaqiri szóval minõségi emberek akár a padra is
ez volt a titka szerintem...
a meccs embere nálam viszont egyértelmûen Neuer, hihetetlen miket védett,<#guluszem1>#guluszem1>
most már a kupát is bekéne húzni(csak triplázni kéne már😄😄)
de szerintem az is meglesz
a cselzinek is vissza kell vágni feltétlen meg ugye még szuperkupánk nincs(anno 2001-ben a pooltol kikaptunk 3-2-re monacoban)
és világkupát is hozni kéne(a cselzi ugyenem tudta megnyerniXD)
meghát rá kell menni a bl-triplázásra ami piszok kemény lesz, de történelmet írhatnánk ezzel....
szóval szép évek elõtt állunk😉

ez most a miénk, ezt senki sem veheti el tõlünk.
aki ez év után vitatja a BL gyõzelem jogosságát, az hülye! 😄 és ennyi
Más: mostmár kimondhatom, Lewának én örülnék. Egy vérbeli gólvágó!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Falcao jojjon ne Lewa...
ha nem szúrjuk el a tavalyit, akkor lehet a Bayern lett vna az elsõ aki megvédi a BL címét (jó, eléggé teoretikus...). de ez még most is elképzelhetõ 😊
nagyon úgy tûnik h Lewandowski is érkezik. vélemények?
ups and downs

Ja, hogy itt.

Talán egy van...
ROBBEN
Majd holnap, ha kijózanodom...talán..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

A döntõben viszont világklasszis teljesítményt nyújtott a Bayern motorja volt szóval szerintem minden eddigi szidás, amit kapott alaptalanná vált. Der klassiker volt a javából!😊 5. gyõzelem megvan
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De amúgy, kit érdekel? <#hehe>#hehe>
Mivel kapta már kapus is az aranylabdát a történelemben, Neuer is esélyes bõven.
Most is az õ mezében pötyögök. 😊
Müllert meg szerintem még a nem bayernesek is szeretik.😄
Javi Martinezre meg nincsenek szavak, nekem õ a meccs embere Robben teljesítménye ellenére.
nagyon jó játékos és vannak hihetetlen meccsei, de az utóbbi idõben inkább a csapat viszi õt a hátán mintsem õ a csapatot.
de ribery vagy müller jóval jobb és fontosabb telejsítményt nyújt szerintem.(mondjuk müller abszolút kedvenc játékosom,szal kicsit elfogult vagyok vele szembe mert ám neki is voltak gyenge periódusai)
Martinez meg fenomenális amióta itt van.
a lényeg, hogy nyertünk,végig vertük Európát és felültünk annak a trónjára!
és ebbõl ez a meccs volt a legnehezebb, messze az egész idei évben!
szóval tényleg mondható,hogy a németek dominálták a szezont.
Ezt csak azért írom, mert amúgy mindenki csak a Ribery visszaütését nyomja hogy bírói tévedés volt.
#12174 Tibit nem bántanám, de Platini feje tényleg érdekes volt.
#12175 Minden leütött karaktereddel egyetértek.
Mia San Mia
Ez a baj, hogy Müllert nagyon beleszoktatták sajnos abba, hogy mindig a passzt játsza és csak nagyon kevés helyzetbe próbáélkozzon:S
kár egy kicsit több önzõség azért hasznos lenne neki..
Én inkább neki adnám az aranylabdát Ribery helyett..
Ha cannavaro kaphatott akkor Müllernek is ezért kéne adni.
Persze idén is Messi kapjha majd.
De nem ez a baj,, hanem az, hogy semmi értelme 20.jára is neki adni szvsz.
Az elsõ 25 perc magasan a Dortmundé volt. Neuer tartotta életben a reményeinket, mert ha a 25. percig 0-2-re állunk nem szólhatunk egy szót se, és akkor lehet vége az egésznek.
Klopp zseniálisan tervezte meg mivel okozhat nekünk gondot,és a Dortmund tökéletesen játszotta is azt. Csak a góljuk hiányzott. Viszont ez olyan energiákba került tõlük, ami a 2. félidõre megbosszulta magát.Ott már fokozatosan átvettük az irányítást, szerintem addigra fáradtak a Dortmundiak, és onnan föléjük kerekedtünk.
Amit Martinez ma lejátszott, az a 40 milliójának minden euroját megérte.
Ribery és Robben pedig az elsõ félidõben nagyon gyenge volt. A 2.-ra viszont megnyerték a meccset. Ribery ami két passzt kiosztott mindkét gólnál az a zseni kategória, Robben meg a sok hányattatás után beírta magát a Bayern történelmébe, most már pozitív hõsként.
De 100% elismerés jár a Dortmundnak, mert hihetetlen megnehezítették a dolgunkat, jobban mint bárki más az egész sorozat alatt
bocs az ünneprontásért, de ez így érdekes...na mindegy SZOMORÍTSUNK MÉG PÁR ÉVIG AKKOR😄