Railroad Tycoon III
  • Hustler_hu
    #274
    nah eloszor is reagalnak az egesz kirohanasra nem azert hogy a jatekot vedjem de csak ugy ...
    1. a tutorialban is elmondja hogy bonyolultabb az aruforgalom tehat most mar NEM csak VONATOK VANNAK ... igaz a tobbit nemlatod de megis letezik , ebbol adodik hogy vannak aruk amik a kornyeken nincsennek ... persze meg mindig vannak aruk amiket csak vonatok szallitanak de ezt is elmondja (pl. Mail, Passengers... stb.)
    2. ne automata kocsirendezest hasznalj hanem te allitsd be mit vigyen (hja NEM CSAK 1 ARUT LEHET beallitani ott van 1 kis gombocska fent az aruknal ... bocs ha ezt te aki olvasod tudtad de tuti vannak akiknek dunsztjuk sincs.)
    3. mindig hasznald a penzugyi eszkozoket , bond+shares+tarsai , jatsz a tozsdevel hidd el megeri a cegnek is mert pl. 2az1-hez reszvenyek utan erosodik a hitelkeret (azok a kis betuk a bond-nal)
    4. probalj ugy jatszani mindig hogy az OK hogy a ceged gazdag (ami valszeg nem a te ceged mert megis mennyi reszvenyed van ?) es te ?
    5. ne akarj mindent osszekotni mindennel azonnal , mosthudebeleepitek modon aztan meg csodalkozz azon hogy upsz ohne money jaj kotvenyt sem tudok 2x reszveny mar kint ... gazvan ..